Skocz do zawartości

Killing Floor 2

nobody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tu sie odjaniapawla? co to za cisza?

ja gram od wczoraj. zaraz spadam z domu ale wieczorem ok 22-23 powinienem wrocic i bede chetny do robienia masakry jak by co

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak widac malo osob gra. Ale masakra jest spoko. Puedlko mozna wyrwac za 120zl wiec niezla cena.

Ja kupilem i Masorzowi sprezentowalem na cebule. Wiec minimum 2 osoby są

Opublikowano

Kupilem wersje cyfrowa jak by co. Bo pewnie dlatego Kogut sie zdziwil.

Drozsza niz pudelko ale nie mam czasu jezdzic po sklepach albo czekac na kuriera. Pewnie w drugiej polowie najblizszego tygodnia kupie niwe pokemony. Wiec chcialem miec gre na już. A nie na kuriera w pon. No a przy okazji Masorz tez pogra :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Ale dobre napierdalanie, wrzucenie tej gry do Plusa będzie jej drugą młodością.

Oprócz tego, że się nie da zapraszać graczy do party, to wszystko wporzo.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

W menu robisz swoją imprezę, poprzez zapraszanie graczy. Tylko, że np. mi to nie działa, bo nie wyskakuje friendlista, mimo mashowania przycisku.

Dodatkowo często grę crashuje i wywala do dasha. Ech. Powinni twórcy załatać te błędy do tego czasu.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

Ja próbowałem wczoraj pograć w singlu jak się instalowało i w cholerę wolne mi się wydawało :/. Może są inne klasy czy na wyższych poziomach jest coś inaczej. Nie wiem, może Left 4 Dead w mojej głowie tylko było szybsze czy mi się wydaje, ale jakoś nie złapałem podjarki specjalnie.

Edytowane przez raven_raven
Opublikowano

Tylko w co-opie koleżko. Samemu traci się całą przyjemność. I oczywiście z ogarniętym ludźmi, bo randomy to są takie dzbany, że szkoda gadać.

Opublikowano

bardzo przyjemna giereczka w teamie 6os, ja biegałem z kataną później flamerem, momentami taka jatka że nie widać kto wygrywa~ czysty chaos i wycinka zombioli i pochodnych, bardzo ciekawe levelki no i można się odchamić przy tym, rly gud

Opublikowano

Gierki oparte od tryb horde mode z reguly tak maja, jednak dopoki jest ekipa to mozna sie bawic. Ja dopiero dzisiaj pobralem gierke i zaraz zaczynam tluc. :lapka:

Opublikowano

Nawet fajna gierka, ale nie jest to L4D wiadomo. I dodatkowo brzydka.

Tyś chyba nie widział jedynki :usmiech:

Wtórna nie wtórna z dobrą ekipą aż chce sie wbijać kolejne levele dla danych klas w jedynkie nabiłem jakies 60h tutaj tez jest calkiem w (nene)ke.