Opublikowano 19 listopada 20168 l co tu sie odjaniapawla? co to za cisza? ja gram od wczoraj. zaraz spadam z domu ale wieczorem ok 22-23 powinienem wrocic i bede chetny do robienia masakry jak by co
Opublikowano 19 listopada 20168 l Kupiles? No to chyba tez kupie jak jest chociaz jedna osoba do grania Ale dzisiaj i jutro odpadam, dopiero w poniedzialek.
Opublikowano 19 listopada 20168 l Dużo ludków z foruma w to gra? W sumie też bym mógł spróbować o ile znajdę gdzieś pudełkową wersję.
Opublikowano 19 listopada 20168 l Jak widac malo osob gra. Ale masakra jest spoko. Puedlko mozna wyrwac za 120zl wiec niezla cena. Ja kupilem i Masorzowi sprezentowalem na cebule. Wiec minimum 2 osoby są
Opublikowano 19 listopada 20168 l Pograłem wczoraj trochę w pełniaka i fajnie jest. Dzisiaj jak wrócę z miasta to szpilamy Yanek
Opublikowano 19 listopada 20168 l Kupilem wersje cyfrowa jak by co. Bo pewnie dlatego Kogut sie zdziwil. Drozsza niz pudelko ale nie mam czasu jezdzic po sklepach albo czekac na kuriera. Pewnie w drugiej polowie najblizszego tygodnia kupie niwe pokemony. Wiec chcialem miec gre na już. A nie na kuriera w pon. No a przy okazji Masorz tez pogra
Opublikowano 22 listopada 20168 l Zastanawiam się nad zakupem( można za 120 juz pudełko wyrwać z tego co widzę) tylko czy byłoby z kim grać?Yano,Masorz mają,ktoś jeszcze?
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Ale dobre napierdalanie, wrzucenie tej gry do Plusa będzie jej drugą młodością. Oprócz tego, że się nie da zapraszać graczy do party, to wszystko wporzo. Edytowane 6 czerwca 20177 l przez Rozi
Opublikowano 6 czerwca 20177 l Jak do party? Jak byl darmowy weekend to gralismy z chlopakami razem w teamie.
Opublikowano 6 czerwca 20177 l W menu robisz swoją imprezę, poprzez zapraszanie graczy. Tylko, że np. mi to nie działa, bo nie wyskakuje friendlista, mimo mashowania przycisku. Dodatkowo często grę crashuje i wywala do dasha. Ech. Powinni twórcy załatać te błędy do tego czasu. Edytowane 7 czerwca 20177 l przez Rozi
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Ja próbowałem wczoraj pograć w singlu jak się instalowało i w cholerę wolne mi się wydawało :/. Może są inne klasy czy na wyższych poziomach jest coś inaczej. Nie wiem, może Left 4 Dead w mojej głowie tylko było szybsze czy mi się wydaje, ale jakoś nie złapałem podjarki specjalnie. Edytowane 7 czerwca 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Tylko w co-opie koleżko. Samemu traci się całą przyjemność. I oczywiście z ogarniętym ludźmi, bo randomy to są takie dzbany, że szkoda gadać.
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Matchmaking w tej grze jest zwalony, nikt nie chce w to grać czy to coś po stronie PSN?
Opublikowano 8 czerwca 20177 l bardzo przyjemna giereczka w teamie 6os, ja biegałem z kataną później flamerem, momentami taka jatka że nie widać kto wygrywa~ czysty chaos i wycinka zombioli i pochodnych, bardzo ciekawe levelki no i można się odchamić przy tym, rly gud
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Gierki oparte od tryb horde mode z reguly tak maja, jednak dopoki jest ekipa to mozna sie bawic. Ja dopiero dzisiaj pobralem gierke i zaraz zaczynam tluc.
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Nawet fajna gierka, ale nie jest to L4D wiadomo. I dodatkowo brzydka. Tyś chyba nie widział jedynki Wtórna nie wtórna z dobrą ekipą aż chce sie wbijać kolejne levele dla danych klas w jedynkie nabiłem jakies 60h tutaj tez jest calkiem w (nene)ke.
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Dajecie rade znaleźć grę? Po znalezieniu gry w przetrwanie VS gra mi się wiesza a w zwykłym przetrwaniu nic nie znajduje.