ArioX 6 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Może mi ktoś powiedzieć jak się ta gra sprawuje na Vita? Cytuj Odnośnik do komentarza
ArioX 6 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Kupiłem i gram non stop, gra stworzona pod Vitę Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 napisz coś więcej o tym porcie na Vite, chodzi mi przede wszystkim o zagadnienia techniczne i graficzne Cytuj Odnośnik do komentarza
ArioX 6 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Wypowiedź zacznę od stwierdzenia, że nie grałem w wersję PS3 lub PS4, dlatego nie mam porównania do nich. GRAFIKA: - płynna(!!!), zero przycięć czy lagów, - wszystko wygląda bardzo ładnie i estetycznie - nie spotkałem się ani razu z błędami tekstur czy jakimikolwiek bugami graficznymi (dla klaryfikacji - nie spotkałem się z ŻADNYMI bugami, czy to graficznymi czy innymi) - efekty graficzne robią świetne wrażenie (domyślam się że wersje PS3/4 rzucają na kolana) GAMEPLAY: - recenzje gry dostępne są wszędzie, więc nie będę samej gry recenzował STEROWANIE: - wszystko jest stosunkowo małe i wymaga od gracza przyzwyczajenia do takiej formy rozgrywki - sterowanie padem nie jest łatwe z początku, ale po 2 godzinach gry przyzwyczaiłem się - bardzo podobne do Dead Nation WCZYTYWANIE: - płynne i nie tak długie jak myślałem że będzie - łączenie z serwerem bez najmniejszych problemów - uśpienie Vity owocuje w rozłączenie od serwera w trybie multiplayer Coś jeszcze chcecie wiedzieć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zip_czdz 8 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 płynność gry jest zachowana nawet w 4osobowych potyczkach? Bo obiło mi się o uszy, że gra właśnie wtedy traci klatki, dodatkowo zależy to jeszcze ponoć od tego, jako który gracz dołączymy do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
ArioX 6 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Żadnych spadków płynności. Nawet przy 4 graczach, całej grupie robali i 4 dronach wystrzelonych przez graczy. (dodam że każdy gracz jak i dron strzela, rzucane są granaty) W tej chwili jest to wg mnie najlepsza gra wydana na Vita od długiego czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 To chciałem usłyszeć Jednak cena mnie teraz bardzo skutecznie odrzuca, kupię dopiero jak będzie w jakiejś większej promocji. Tylko obawiam się, że wtedy może być już ciężko z graczami . Rozumiem, że Vitowcy mogą grać tylko z Vitowcami? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Jest cross-play Takze czekam na promocje Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 O, chyba, że tak To może za te kilka miesięcy serwery jeszcze nie będą wiały pustką Cytuj Odnośnik do komentarza
ArioX 6 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Wg mnie tak nie będzie - gra ma świetną grywalność W zasadzie w nic innego już nie gram tylko w to. Dodam tylko jeszcze że samemu grając na poziomie średnim jest na prawdę ciężko przejść planszę. A to jest 4/10 poziomów trudności. Gra zrobiła na mnie wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Widać, że zrobiła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pecetowiec 1 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Mam zupełnie inne zdane dt płynności... przy czterech graczach powyżej 6lv zaczynają się schody. Ja osobiście platynę grindowałem w singlu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi