Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Bayonetka W101 Xeno Fast Racing Neo Super Mario Maker, NSMBU i 3DWord jak się nie jest uprzedzonym downem. Zresztą po co ja to tlumaczę przecież Mariany KU,RWA SĄ znakomite Mario Kart 8 Splatoon Monster Hunterek 3 Boże 900zł jak drogo. Idę kupić ps4 z bloodborne. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Spoko starth ja za combo ps4+bb wydałem 1700 nie narzekam a ty mając 3 gierki na grube godziny szukasz wymówek? no nie ładnie Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Bayonetka W101 Xeno Fast Racing Neo Super Mario Maker, NSMBU i 3DWord jak się nie jest uprzedzonym downem. Zresztą po co ja to tlumaczę przecież Mariany KU,RWA SĄ znakomite Mario Kart 8 Splatoon Monster Hunterek 3 Boże 900zł jak drogo. Idę kupić ps4 z bloodborne. Nie wymieniles Tropical Freeze...masz Ty godnosc czlowieka? Project Zero Smash Pikmin 3 ZombiU Edytowane 7 stycznia 2016 przez Velius 1 Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Bayonetka W101 Xeno Fast Racing Neo Super Mario Maker, NSMBU i 3DWord jak się nie jest uprzedzonym downem. Zresztą po co ja to tlumaczę przecież Mariany KU,RWA SĄ znakomite Mario Kart 8 Splatoon Monster Hunterek 3 Boże 900zł jak drogo. Idę kupić ps4 z bloodborne. Zapomniałeś o Donkey Kongu dwie Zeldy oraz jedna nowa Smash Bros Pikmin 3 Captain Toad Hyrule Warriors (jak ktoś lubi) Yoshi Wolly World no i retro kolekcja na eshopie, na pewno macie dużo zaległości z dsa, gba czy snesa hehe Edytowane 7 stycznia 2016 przez Figaro 1 Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Przecież można kupić używkę Wii U za 600zł, przejść gry które nas interesują i puścić wszystko dalej z niewielką stratą, nie rozumiem w czym problem. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Przepraszam velius to z nerwów Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Nadal uważam, że tytułami ekskluzywnymi ta konsola gniecie, ale co z tego jak przejdzie się je to stoi i czeka x miesięcy na następną premierę. A jak jest na ps4 albo xo? Czekasz od marca do końca roku na dlc do jednej gierki a na xboxie na jesieni masz tyle gierek, że nie wiesz w co ręce wlożyć (pomijając gusta grającego) a tak to bieda do przegryzania multikami albo samograjami od tejltale Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 W sumie blubi masz racje. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 wygodny poza tym czego ty sie boisz? Kupujesz (pipi)a w ilosciach hurtowych jakies crapy, w ktore nigdy nie zagrasz (niektore pewnie po 500 pln i wyzej), a nie mozesz sobie wii u kupic? nie mam nawyku sprzedawania konsol, a jak ten nx ma miec wsteczna, to niepotrzebne mi wiiu, wytrzymam kilka miesiecy jeszcze. No i troche szkoda mi kasy na konsole dla 3 gier, xeno i smash z mario kart do kanapowego multi. Nic wiecej mnie tam specjalnie nie jara. Najdrozsza gra na ds'a jaka mam, bo tylko te trzymam, to super robot taisen, ktore mnie kosztowalo 150zl mniej niz ciebie z tego co slyszalem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 888 Opublikowano 7 stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 stycznia 2016 wygodny poza tym czego ty sie boisz? Kupujesz (pipi)a w ilosciach hurtowych jakies crapy, w ktore nigdy nie zagrasz (niektore pewnie po 500 pln i wyzej), a nie mozesz sobie wii u kupic? +1 Kur.wa jak się śmiesznie czyta ten temat. To samo miałem we łbie - "Nieee, nie kupie Wii U, na PS4 mam aż 2 remastery DMC które mnie interesują i Bludborna, a juz niedługo wysyp hitów". "Jedyne" 2k za wszystko i można szalec, bo trzeba doliczyc jeszcze haracz w postaci opłaty za neta. A potem myślałem sobie "a hói, zaryzykuje i kupie te konsolkę". No i Panowie Boga za nogi złapałem, czuje powrót do czasów PS2. Aktualizacje? Baaardzo rzadko, nawet jak są to 10mb i moge sobie grac w tym czasie nic mi nie przeszkadza, gra przez neta for free, padlet SUPER!!! też na niego narzekałem po 15 minutach grania, a teraz stwierdzam, że gdyby nie ta tragiczna bateria na 3h to byłaby PETARDA! Ile zabawy Xeno daje ten dotykowy ekran czy nawet w innych tytułach które sprawdzałem. Mam już parę gier na tę konsolę i każda ma ten klimat starych gier i dopięcie na ostatni guzik (w kazda pogralem żeby nie było). No i ma Xeno, bezapelacyjnie jedna z najlepszych gier w jakie grałem a jestem antyfanem jRPGów. Wszystko cichutko pracuje, widac że konsola robiona nie z tektury jak PS4, nic nie szeleści. Gry drogie i zabawa droga, ale to samo jest u konkurencji, a przynajmniej wiem że zaraz nie pier.dolnie mi i płace za JAKOSC! Ja jako w pełni heteroseksualny mężczyzna czuje że nie ma lepszego wyboru w tym momencie niż ta gejowata konsolka - masa super exów które starszają na więcej niż 10h trzymania kciuka na analogu, a druga ręką drapania się po (pipi)e. Już dawno miałbym tę konsolę pod TV gdyby nie fakt, że Nintendo nie zrobiło bundla z obiema Bayonettami i Pro Controllerem. Żałuje, mogłem brac juz rok temu, ale nie ma co, lepiej późno niż wcale. 13 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 jakie bomby lecą w temacie w conquescie otwierają pewnie szampany bo z 320 szt konsol w polsce teraz skoczyło do 327sztuk i nie wiedzą co sie dzieje Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 jakie bomby lecą w temacie w conquescie otwierają pewnie szampany bo z 320 szt konsol w polsce teraz skoczyło do 327sztuk i nie wiedzą co sie dzieje Zdziwiłbyś się bo zazwyczaj w LOVEGAME narzeka na ciągłe braki Wii U. Ludzie od jakichś 2-3 miesięcy kupują jak głupi Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) W Saturnie/ MM podobno ładnie schodzą a w sklepach internetowych też ciągle brakuje tych najtańszych zestawów. Gry drogie i zabawa droga Gry są akurat tanie standardowa cena to 149zł za nówkę tylko trzeba kupować w dobrym sklepie Edytowane 7 stycznia 2016 przez Dobos Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 WII U + PC Zawsze tak pisalem. 2 Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 (edytowane) Jestem ciekaw czy figurki amiibo z wii U i 3dSa beda dzialac na tej nowej konsoli nintendo heh. Oby tak bo jednak duzo ludzi wydalo sporo gotowki na te figurki itd. Edytowane 7 stycznia 2016 przez Mroku333 Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Mnie się wydaje, że gry z wii u nabiorą wartości bo to ostatnia konsola, która w większości miała działające gry always offline. Zamyka ona pewną erę. Może NX okaże się klapą i Wii U będzie ostatnią w ogóle konsolą od N. Wtedy zestawy poszybują w kosmos z cenami. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Bayonetka W101 Xeno Fast Racing Neo Super Mario Maker, NSMBU i 3DWord jak się nie jest uprzedzonym downem. Zresztą po co ja to tlumaczę przecież Mariany KU,RWA SĄ znakomite Mario Kart 8 Splatoon Monster Hunterek 3 Boże 900zł jak drogo. Idę kupić ps4 z bloodborne. Zapomniałeś o Donkey Kongu dwie Zeldy oraz jedna nowa Smash Bros Pikmin 3 Captain Toad Hyrule Warriors (jak ktoś lubi) Yoshi Wolly World no i retro kolekcja na eshopie, na pewno macie dużo zaległości z dsa, gba czy snesa hehe No gurva Panowie no i Lego City Undercover. Toż to masakrator. Świetna gierka. Co do NX to tak jestetem egoistą ale wali mnie ile sprzedadzą konsol (wiem, że może to doprowadzić finalnie do problemów) ale do multiplatform są inne sprzęty. Niech robią te swoje sweet exy. Czekam jak wuj na nowego Metroida, Zeldę i Mariana w 3d. Dla odmiany po dwóch świetnych ale dość podobnych częściach DK niech zrobią Konga w 3d (marzenie). Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 grasz jeszcze w mk8 balon? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 7 stycznia 2016 Opublikowano 7 stycznia 2016 Nie 70 h nabiłem i sprzedałem (chyba i tak dłużej miałem niż ty, mimo że poziomem "delikatnie" odbiegałem od Ciebie xD). Ale edycję na NX biorę na premierę. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 no raczej! Kurfa, te nowe trasy - ilosc i jakosc MIAZDZY. No i link - juz nie musze grac hydraulikiem Trzeba bedzie zaczac forumkowe granie, z grupa na skype albo teamspeak. Chyba skype lepiej, bo z telefonu mozna sie laczyc. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 Jak tylko będą już dobre niusy, w sensie konkretne info o sprzęcie to bierę na premierę. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 musi byc minimum 50% mocniejsze od ps4 zeby mialo jakiekolwiek szanse Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 stycznia 2016 Opublikowano 8 stycznia 2016 raczej, minimum mocą łoniaka i wsparcie multiplatform od ea/ubi i innych raków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi