ireniqs 3 025 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Coś odnośnie mocy Tegry X1 w artykule: http://pclab.pl/art70022-9.html Z tego wynika, że będzie wydajniej niż poprzednia generacja konsol, ale do nowej raczej nie będzie startu. Dla konsolki mobilnej będzie i tak aż nadto. Nowe Poksy będą ładnie śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hiki 86 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Moim zdaniem Tegra X1 będzie w pierwszej wersji NX a za rok zrobią trochę lepszą wersję z Tegrą X2. I tak co roku, jak z telefonami Ale jestem ciekawy jak Nintendo zrewiduje te wszystkie gdybania. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Coś odnośnie mocy Tegry X1 w artykule: http://pclab.pl/art70022-9.html Z tego wynika, że będzie wydajniej niż poprzednia generacja konsol, ale do nowej raczej nie będzie startu. Dla konsolki mobilnej będzie i tak aż nadto. Nowe Poksy będą ładnie śmigać. Wystarczy, Monster Hunter przestanie wreszcie wyglądać jak gufno rozmazane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Nie byłoby absurdalnego koncertu życzeń bez tradycyjnego od 20 lat pytania, czy tym razem, być może, stacjonarne pokemony to będą normalne pokemony a nie kolejne Pikachu's Adventure czy inny Pokken. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Z takim zapasem mocy to te nowe Pokemony powinny być wyniuniane na błysk, no i oczywiście MUSZĄ to być takie jak na DSach, GBA i innych przenośniakach. Inaczej nie tykam tego gunwa nawet badylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Pokemony na NX, w pełnym open world 3D adventure, coś w stylu Dragon Quest XII, ale z losowymi walkami jak w DraQue VIII Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Rayos przybyłeś z przyszłości? Bo dopiero co ma wyjśc DQXI na PS4 i 3DS'a (XII zobaczymy pewnie za 5 lat xd). Patrząc na to jaką grafę prezentują Poki na 3DS'a (czyt. grafa na góra 7) to nie licz na wodotryski graficzne ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Miało być XI nie chodzilo mi o grafike tylko ogolnie o styl gry, taki jak w nowych draque, czy innych jrpgach/rpgach Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 http://www.ppe.pl/news/45569/tak-prezentuje-sie-nintendo-nx-w-sieci-pojawily-sie-zdjecia-patentow.html Szczerze to trochę inaczej sobie wyobrażałem nx. Przecież to w ogóle nie będzie ergonomiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Patentów to oni mogą mieć tryliard. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 No bo przecież każda z tych firm robi zaledwie parę patentów ;-] Żebyście chociaż widzieli ile patentów Nintendo wrzuciło w czasach Wii i DS'a to uwierzcie mi często i gęsto nie ma to nic wspólnego z finalnym projektem. Chodzi o uniknięcie jak największej liczby chińskich podróbek i pozwów o złamanie praw autorskich lub kopiowanie czyichś pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Nintendo wspominało cos moze czy pokaza NX na TGS czy tez moze zrobią dedykowany event? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Podobno 14 września ma być oficjalne info o NX. gdzieś o tym czytałem, ale nie pamiętam już gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Podobno ma być nowa Tegra X2 w bebechach konsoli, dużo szybsza od X1. Jeżeli ploty się potwierdzą to Najmocniejszy handheld ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Nastawianie się na moc w konsoli Nintendo to zasadniczo kupowanie biletu w pierwszej klasie pociągu zawodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 No ale nastawianie się na najmocniejszego kieszoniaka, to już zupełnie inna śpiewka. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 (edytowane) Nastawianie się na moc w konsoli Nintendo to zasadniczo kupowanie biletu w pierwszej klasie pociągu zawodu. Ja się na nic nie nastawiam. Nawet Tegra X1 w przenośniaku to , a jeszcze coś innego/lepszego to już zupełnie :obama: W każdym razie jaka by moc nie była ja jestem spokojny. Dadzą nowego Metroida, Dragon Questa i Zeldę to będę w pełni kontent. Nie, to niech spadają na drzewo. Wszystko jak zawsze rozbija się o gry i zawsze tak będzie w moim przypadku, dlatego też olewam ulepszone wersje PS czy Xboxa. Edytowane 17 sierpnia 2016 przez ireniqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Dadzą nowego Metroida Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Ja bym powiedział że dadzą nawet dwa - Prime 4 z efektownym singlem i kozackim multi. Oraz długaśny zakręcany dwuwymiarowy klasyk z piękną ręcznie rysowaną oprawą graficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Dadzą nowego Metroida Marzenia ściętej głowy, ale kupowałbym/grałbym/brałbym, cokolwiek. Wymieniłem tylko te marki które mnie najbardziej interesuję, pierwsze z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 ja bym strasznie chcial powrotu gier 2d, wszystko dalbym za Metroida, Castlevanie, Zelde 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Castlevanie Igarashi robi Bloodstained. Zelde Póki co nie zabili, ALBW to był kozak, w zasadzie wszystko zależy od tego czym będzie NX. Metroid Nie będzie. Just deal with it. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Bloodstained poki co nie zachwyca, ALBW bylo swietne ale chce wiecej, najbardziej szkoda Metroida ;/ w sumie chetnie zagral bym w kolejne przygody Wario Land Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 No niestety, ale Wario Land siedzi w takim samym limbo jak Metroid. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Obawiam się że bez Marka Pacini to już nie to samo Retro i skończą jak Rare.To już sześć lat posuchy a ja wciąż wypatruje nowego Metroida może tak EAD wziąłby sprawę swoje ręce ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi