Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Coś odnośnie mocy Tegry X1 w artykule: http://pclab.pl/art70022-9.html

Z tego wynika, że będzie wydajniej niż poprzednia generacja konsol, ale do nowej raczej nie będzie startu. Dla konsolki mobilnej będzie i tak aż nadto. Nowe Poksy będą ładnie śmigać. :sir:

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Moim zdaniem Tegra X1 będzie w pierwszej wersji NX a za rok zrobią trochę lepszą wersję z Tegrą X2. I tak co roku, jak z telefonami

Ale jestem ciekawy jak Nintendo zrewiduje te wszystkie gdybania.

Opublikowano

Coś odnośnie mocy Tegry X1 w artykule: http://pclab.pl/art70022-9.html

Z tego wynika, że będzie wydajniej niż poprzednia generacja konsol, ale do nowej raczej nie będzie startu. Dla konsolki mobilnej będzie i tak aż nadto. Nowe Poksy będą ładnie śmigać. :sir:

Wystarczy, Monster Hunter przestanie wreszcie wyglądać jak gufno rozmazane. 

Opublikowano

Nie byłoby absurdalnego koncertu życzeń bez tradycyjnego od 20 lat pytania, czy tym razem, być może, stacjonarne pokemony to będą normalne pokemony a nie kolejne Pikachu's Adventure czy inny Pokken.

Opublikowano

Z takim zapasem mocy to te nowe Pokemony powinny być wyniuniane na błysk, no i oczywiście MUSZĄ to być takie jak na DSach, GBA i innych przenośniakach. Inaczej nie tykam tego gunwa nawet badylem.

Opublikowano

Pokemony na NX, w pełnym open world 3D adventure, coś w stylu Dragon Quest XII, ale z losowymi walkami jak w DraQue VIII :banderas::fsg::obama: 

Opublikowano

Rayos przybyłeś z przyszłości? Bo dopiero co ma wyjśc DQXI na PS4 i 3DS'a (XII zobaczymy pewnie za 5 lat xd). Patrząc na to jaką grafę prezentują Poki na 3DS'a (czyt. grafa na góra 7) to nie licz na wodotryski graficzne ;-] 

Opublikowano

Miało być XI ;) nie chodzilo mi o grafike tylko ogolnie o styl gry, taki jak w nowych draque, czy innych jrpgach/rpgach ;) 

Opublikowano

Patentów to oni mogą mieć tryliard. 

Opublikowano

No bo przecież każda z tych firm robi zaledwie parę patentów ;-] Żebyście chociaż widzieli ile patentów Nintendo wrzuciło w czasach Wii i DS'a to uwierzcie mi często i gęsto nie ma to nic wspólnego z finalnym projektem. Chodzi o uniknięcie jak największej liczby chińskich podróbek i pozwów o złamanie praw autorskich lub kopiowanie czyichś pomysłów.  

Opublikowano

Nintendo wspominało cos moze czy pokaza NX na TGS czy tez moze zrobią dedykowany event?

Opublikowano

Podobno 14 września ma być oficjalne info o NX. gdzieś o tym czytałem, ale nie pamiętam już gdzie

Opublikowano

Podobno ma być nowa Tegra X2 w bebechach konsoli, dużo szybsza od X1. Jeżeli ploty się potwierdzą to :obama: Najmocniejszy handheld ever.

Opublikowano

No ale nastawianie się na najmocniejszego kieszoniaka, to już zupełnie inna śpiewka.

Opublikowano

Nastawianie się na moc w konsoli Nintendo to zasadniczo kupowanie biletu w pierwszej klasie pociągu zawodu.

Ja się na nic nie nastawiam. Nawet Tegra X1 w przenośniaku to :obama:, a jeszcze coś innego/lepszego to już zupełnie :obama: :obama:

W każdym razie jaka by moc nie była ja jestem spokojny. Dadzą nowego Metroida, Dragon Questa i Zeldę to będę w pełni kontent. Nie, to niech spadają na drzewo. :lapka:

Wszystko jak zawsze rozbija się o gry i zawsze tak będzie w moim przypadku, dlatego też olewam ulepszone wersje PS czy Xboxa.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Ja bym powiedział że dadzą nawet dwa - Prime 4 z efektownym singlem i kozackim multi. Oraz  długaśny zakręcany dwuwymiarowy klasyk z piękną ręcznie rysowaną oprawą graficzną.

Opublikowano

Dadzą nowego Metroida

:kaz:

:kaz: Marzenia ściętej głowy, ale kupowałbym/grałbym/brałbym, cokolwiek. Wymieniłem tylko te marki które mnie najbardziej interesuję, pierwsze z brzegu.

Opublikowano

ja bym strasznie chcial powrotu gier 2d, wszystko dalbym za Metroida, Castlevanie, Zelde 

Opublikowano

Castlevanie

Igarashi robi Bloodstained.

Zelde

Póki co nie zabili, ALBW to był kozak, w zasadzie wszystko zależy od tego czym będzie NX.

Metroid

Nie będzie. Just deal with it.

Opublikowano

Bloodstained poki co nie zachwyca, ALBW bylo swietne ale chce wiecej, najbardziej szkoda Metroida ;/ w sumie chetnie zagral bym w kolejne przygody Wario Land

Opublikowano

Obawiam się że bez Marka Pacini to już nie to samo Retro i skończą jak Rare.To już sześć lat posuchy a ja wciąż wypatruje nowego Metroida może tak EAD wziąłby sprawę swoje ręce ?