Opublikowano 20 października 20168 l Ponoć robią po cichu ze 20 gierek - Mariany, Zeldy, Metroidy i Pikminy. Żadne kowboje nie są w stanie tego przebić. Marzenia dobra rzecz.
Opublikowano 20 października 20168 l Nazwa będzie głupia. Konsola będzie brzydka. Podzespoły będą słabe. Ekran to słabe LCD. Plastik bedzie błyszczący. Cena zaporowa. Kto się waha ten nie kupi.
Opublikowano 20 października 20168 l Pewnie tak nie będzie ale może to nie przypadek, że Rockstar zapowiada właśnie teraz RDR 2 i dzisiaj na trailerze okaże się, że nie tylko PS4 i XO? To podbiłoby hype na nowe Nintendo..
Opublikowano 20 października 20168 l najważniejsze jest Nintendo i ich kolejny ruch na konsolowej szachownicy. taaa ostatnio z wiiu to nintendo na konsolowej szachownicy grało w warcaby xD więc może teraz przynajmniej zaczną grać w odpowiednią gre na tej szachownicy ;p o 16 ma być ten pokaz/trailer?
Opublikowano 20 października 20168 l Tak, łap linka https://www.nintendo.co.uk/News/2016/October/First-glimpse-of-NX-coming-today-at-3pm-UK-time-1148672.html
Opublikowano 20 października 20168 l 9 minut, potne sie jak mi w robocie zablokuja film na stronie nintendo ;_;
Opublikowano 20 października 20168 l Jak dla mnie różnica jest taka, że pokazanie konsoli to jakieś wydarzenie. Zobaczymy coś nowego. Większość rzeczy o NX nieoficjalnie wiemy, ale np. nie to, na ile "przenośny" będzie. No i w ogóle jak wygląda. Z kolei zwiastun gierki? No nic na nim nie będzie nieoczekiwanego. Gracz będzie chodzić fajnym silnym facetem po świecie 3D, będzie trochę strzelania z pistoletu, jazdy konnej, zwiedzania świata. Padną ze dwie fajne silne kwestie. Wykonanie będzie takie jak w RDR z lekkimi zmianami. To nie jest premiera gry, żeby to nazwać jakimś wydarzeniem. Jestem pewien, że tysiąc razy więcej uwagi Nintendo przywiązuje chociażby do niedawnego obniżenia im ratingu przez jedną z agencji. Edytowane 20 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 20 października 20168 l Zaje.bongo, chcę to!! Dobrze że marzec jak było mówione, a nie kolejne obsuwy.
Opublikowano 20 października 20168 l wyglada jak na przeciekach ale potwierdzono wszystkie warianty i pomysly na pada z ich wszyskich: i mozna grac na jednej odczepianej czesci, na dwoch w dwoch rekach, zlaczyc z przystawka jako pad grac na oddzielnym padzie cena, bebechy w srodku, lineup i jestem kupiony, handheld idealny
Opublikowano 20 października 20168 l No i rozyebali system... Trzeba kasę odkładać. Edytowane 20 października 20168 l przez Kris77