Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa będzie głupia. Konsola będzie brzydka. Podzespoły będą słabe. Ekran to słabe LCD. Plastik bedzie błyszczący. Cena zaporowa. Kto się waha ten nie kupi.

Opublikowano

najważniejsze jest Nintendo i ich kolejny ruch na konsolowej szachownicy.

taaa ostatnio z wiiu to nintendo na konsolowej szachownicy grało w warcaby xD

więc może teraz przynajmniej zaczną grać w odpowiednią gre na tej szachownicy ;p

o 16 ma być ten pokaz/trailer?

Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie różnica jest taka, że pokazanie konsoli to jakieś wydarzenie. Zobaczymy coś nowego. Większość rzeczy o NX nieoficjalnie wiemy, ale np. nie to, na ile "przenośny" będzie. No i w ogóle jak wygląda.

Z kolei zwiastun gierki? No nic na nim nie będzie nieoczekiwanego. Gracz będzie chodzić fajnym silnym facetem po świecie 3D, będzie trochę strzelania z pistoletu, jazdy konnej, zwiedzania świata. Padną ze dwie fajne silne kwestie. Wykonanie będzie takie jak w RDR z lekkimi zmianami. To nie jest premiera gry, żeby to nazwać jakimś wydarzeniem.

Jestem pewien, że tysiąc razy więcej uwagi Nintendo przywiązuje chociażby do niedawnego obniżenia im ratingu przez jedną z agencji.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

wyglada jak na przeciekach ale potwierdzono wszystkie warianty i pomysly na pada z ich wszyskich:

i mozna grac na jednej odczepianej czesci,

na dwoch w dwoch rekach,

zlaczyc z przystawka jako pad

grac na oddzielnym padzie

cena, bebechy w srodku, lineup i jestem kupiony, handheld idealny