Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Ot reklama TV. Nic nowego się nie dowiedzieliśmy.

Konsola i sterowanie wyglądają na tym filmiku śmiesznie prototypowo jak na premierę w marcu. Można od razu czekać na ulepszoną 100x wersję, jak z DS-em i 3DS-em. I GBA.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Eldar Scrolls i nowy Mario w trailerze :obama:

Opublikowano

czy ja dobrze tam widziałem że będą carty z grami?

SKYRIM XD no ale przenośny to mi dygnął

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Troche dużo tych konfiguracji co nie? Może być cieżko dobrze to zareklamować.

Opublikowano

System wydaje się spoko. Koniec z targaniem ważących tonę konsol na lotnisko.  Skyrim w reklamie Niny to coś czego się nie spodziewałem.

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale granie na handheledzie w takie giereczki :obama:

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka:

-kartridze

-osobny ekran przenosny

-pad przenosny ktorego mozna rozlozyc na 2 czesci i grac na nim w 2 osoby lub samemu trzymajac obie czesci w obu dloniach

-pada mozna podpiac po bokach ekranu przenosnego i uzywac jako handhelda

-przyciski na padzie zlozonym ('normalnym') sa tym razem NAD analogiem, nie pod

-skyrim [lol]

-nba

-wysuniecie ekranu z konsoli [jednostka mocy?] powoduje ze gra z TV plynnie od razu przechodzi na ekran przenosny

Cos jeszcze?

Opublikowano

Eldar Scrolls i nowy Mario w trailerze :obama:

Wyglądało mi to na remake Mario 64.

Opublikowano

Ot reklama TV. Nic nowego się nie dowiedzieliśmy.

tez sie dziwie, ze w 3 minutach nie dostalismy wiekszej ilosci informacji o lineupie, cenie, zestawach, mozliwosciach, bebechach, infrastrukturze sieciowej, mieli przeciez tyle czsu by wszystko pokazac 

Opublikowano

No fajne to nawet, takie nietypowe.

Ciekawe jak z wygodą i baterią xd

Opublikowano

Czyli co ? sprzedawać 3dsa  i X1 ?

Opublikowano

czy ja dobrze tam widziałem że będą carty z grami?

No to też dawno było wiadomo, zapewne do 64 GB startowo, ale raczej wydawcy i N będą chcieli iść w stronę ściągania na konto.

Opublikowano

To jest nawet... estetyczne?

Opublikowano

O JA CIE PIREDOLE DOPIREO TERAZ OBEJRZALEM JAKIE TO JEST DOOOBREEEEEEEE

Opublikowano

hnnnnngggggggg

ale karty czyli rozumiem nie bedzie wstecznej kompatybilki

Zrobią model Sony czyli wsteczna kompatybilność na zasadzie kup se jeszcze raz wersje remaster 

Opublikowano

Tablet z możliwością podpięcia pada? Ja (pipi)e co te nintendo. Miało być coś rewolucyjnego a tu dupa.

Opublikowano

Czyżby nowy Mario Kart:

L1vKRgJ.jpg

Bo w 8 nie ma miejsca na dwa powerupy.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Fajne. Po złożeniu do modułu stacjonarnego wygląda trochę jak stare radio, ale pomysł bardzo fajny i realizacja lepsza niż się spodziewałem. :) Teraz tylko zacne gierki i będzie git konsolka.

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 104

A ponoć nintendo powinno się bać zapowiedzi gierki o pedałach na dzikim zachodzie :dynia: Faktycznie fail z ich strony

Opublikowano

jestem ciekaw jak z jakością tych "szyn" tudzież "prowadnic" do zaczepiania róznych konfiguracji padów i ekranów. ja tu widze numer jeden w rozpierdalaniu się, aczkolwiek chyba tablet nie był tak awaryjny z wiiu