Opublikowano 20 października 20168 l Ot reklama TV. Nic nowego się nie dowiedzieliśmy. Konsola i sterowanie wyglądają na tym filmiku śmiesznie prototypowo jak na premierę w marcu. Można od razu czekać na ulepszoną 100x wersję, jak z DS-em i 3DS-em. I GBA. Edytowane 20 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 20 października 20168 l czy ja dobrze tam widziałem że będą carty z grami? SKYRIM XD no ale przenośny to mi dygnął Edytowane 20 października 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 20 października 20168 l Troche dużo tych konfiguracji co nie? Może być cieżko dobrze to zareklamować.
Opublikowano 20 października 20168 l System wydaje się spoko. Koniec z targaniem ważących tonę konsol na lotnisko. Skyrim w reklamie Niny to coś czego się nie spodziewałem.
Opublikowano 20 października 20168 l Na pierwszy rzut oka: -kartridze -osobny ekran przenosny -pad przenosny ktorego mozna rozlozyc na 2 czesci i grac na nim w 2 osoby lub samemu trzymajac obie czesci w obu dloniach -pada mozna podpiac po bokach ekranu przenosnego i uzywac jako handhelda -przyciski na padzie zlozonym ('normalnym') sa tym razem NAD analogiem, nie pod -skyrim [lol] -nba -wysuniecie ekranu z konsoli [jednostka mocy?] powoduje ze gra z TV plynnie od razu przechodzi na ekran przenosny Cos jeszcze?
Opublikowano 20 października 20168 l Eldar Scrolls i nowy Mario w trailerze Wyglądało mi to na remake Mario 64.
Opublikowano 20 października 20168 l Ot reklama TV. Nic nowego się nie dowiedzieliśmy. tez sie dziwie, ze w 3 minutach nie dostalismy wiekszej ilosci informacji o lineupie, cenie, zestawach, mozliwosciach, bebechach, infrastrukturze sieciowej, mieli przeciez tyle czsu by wszystko pokazac
Opublikowano 20 października 20168 l No fajne to nawet, takie nietypowe. Ciekawe jak z wygodą i baterią xd
Opublikowano 20 października 20168 l czy ja dobrze tam widziałem że będą carty z grami? No to też dawno było wiadomo, zapewne do 64 GB startowo, ale raczej wydawcy i N będą chcieli iść w stronę ściągania na konto.
Opublikowano 20 października 20168 l hnnnnngggggggg ale karty czyli rozumiem nie bedzie wstecznej kompatybilki
Opublikowano 20 października 20168 l O JA CIE PIREDOLE DOPIREO TERAZ OBEJRZALEM JAKIE TO JEST DOOOBREEEEEEEE
Opublikowano 20 października 20168 l hnnnnngggggggg ale karty czyli rozumiem nie bedzie wstecznej kompatybilki Zrobią model Sony czyli wsteczna kompatybilność na zasadzie kup se jeszcze raz wersje remaster
Opublikowano 20 października 20168 l Tablet z możliwością podpięcia pada? Ja (pipi)e co te nintendo. Miało być coś rewolucyjnego a tu dupa.
Opublikowano 20 października 20168 l Czyżby nowy Mario Kart: Bo w 8 nie ma miejsca na dwa powerupy. Edytowane 20 października 20168 l przez Hela
Opublikowano 20 października 20168 l Fajne. Po złożeniu do modułu stacjonarnego wygląda trochę jak stare radio, ale pomysł bardzo fajny i realizacja lepsza niż się spodziewałem. Teraz tylko zacne gierki i będzie git konsolka.
Opublikowano 20 października 20168 l Użytkownicy przeglądający ten temat: 104 A ponoć nintendo powinno się bać zapowiedzi gierki o pedałach na dzikim zachodzie Faktycznie fail z ich strony
Opublikowano 20 października 20168 l jestem ciekaw jak z jakością tych "szyn" tudzież "prowadnic" do zaczepiania róznych konfiguracji padów i ekranów. ja tu widze numer jeden w rozpierdalaniu się, aczkolwiek chyba tablet nie był tak awaryjny z wiiu