adasiulko 201 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 A u nas kiedy? 5 lat po premierze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Że korwa jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Ciekawe czy do końca roku włączą online w europie, bo brać teraz na premierę switcha to jawne plucie w mordę europejczykom, za brak online, słaby lineup, a o reszty akcesoriach nie ma co wspominać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Po co to w ogole brac dla jednej gierki? Za przestarzaly i tani technologicznie kawalek plastiku takie ceny wolac to tylko N potrafi. Hype train = wash brain train 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 I tak znajcie łaske panów z Nintendo, powszechnie dostępne karty działaja. Mogli dedykowane zrobic jak Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Hahaha, teraz widzę, że na oficjalnej stronie zmienili zapisek o funkcjach płatnego online :D teraz jest Online services require a Nintendo Account. Starting in fall 2017, some online services will also require a paid subscription. Paid online service availability may be limited based on location. Wcześniej było The paid online service will be available in the U.S., Canada, and Mexico only at launch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Zetta tys sie wczoraj przebudzil? Od chwili gdy oglosili, ze to bedzie handheld z opcja tv bylo wiadomo ze technicznie bedzie to odstawac od current genow bo nie ma mozliwosci by w takim pudelku zamknac moc obecnych stacjonarek Mnie boli poczatkowa cena, tragiczny lineup poczatkowy i platny online Myslalem ze to na start bedzie kosztowalo tysiaczek, obok zeldy bedzie mario i kilka remasterow z wiiu na start a online bedzie za free Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) Każdy tak myślał Ficek. Switcha teraz trzeba ciepłym moczem olać bo to jak ta konsola się teraz prezentuje to śmiech na sali. Poczekać do końca roku na Mariana, obniżkę cen i wtedy się można w ogóle zastanawiać czy warto tego szrota brać. Switch Was zayebie? No jasne, swoją chvjowością Ta konsola, poza wstępnym sukcesem komercyjnym i lepszą reklamą i marketingiem, jawi się jako równie niszowy sprzęt jak Wii U Edytowane 15 stycznia 2017 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Pierwszy rzut wykupia nintendofagi, reszta oleje konsole ciepłym moczem. Obnizka bedzie i ratowanie sytuacji jak z 3ds, albo konsola zdechnie jak wiiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 nie zdechnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 I co to za problem wziąć konsole dla jednej gierki? Chcesz grasz i tyle. Koorwa jakby to był jakiś pakt z diabłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Katoze 0 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Dokładnie. Co za problem nacieszyć się świeżutkim sprzętem od Nintendo, a potem ewentualnie sprzedać go na Allegro? To Nintendo, tu nie tracisz na odsprzedaży, a nawet możesz zyskać :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Zresztą 1500zł to nie taki majątek... Kupić, przejść zelde i sprzedać. Jak ktoś ma wii u, to faktycznie nie opyla się switcha kupić teraz. Zresztą nie wiem czy nie lepiej kupić wiiu, ograć tę zelde + bayo2/xeno/mario potem sprzedać i na gwiazdkę kupić switcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 To nie jest kwestia dużo czy mało tylko adekwatności ceny do zawartości. Bomberman za 200 zł? Chyba 20$? Przecież to popierdółka. Poza tym lubię wyznawców Nintendo - są gotowi wsadzić ci widły w plecy za jakiekolwiek słowo krytyki a potem i tak nie kupią bo nie stać/mama nie pozwala/kupują akwarium lub samochód Pewnie ja wcześniej kupię...z ciekawości :) Gdybyśmy żyli bliżej USA to po premierze Słitcza można by wyrwać WiiU za 100$ i ograć co lepsze :) Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 https://youtu.be/D4YrHReUh50 1 godz 55 minuta. Ciekawe są te wibracje. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Za te 3,5 koła nie kupujesz telefonu tylko przynależność do "lepszej kasty" by błysnąć w towarzystwie. Rozumiem że łykasz Switcha na premierę? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Czytam tu was i już wiem czemu jestem uczulony na biedotę. Argumenty na to nie czemu ja nie mogę czegoś kupić, tylko udowadnianie jaki sprzet jest slaby i kupia go tylko idioci. No bo przecena za pol roku!. Jedna gra, ktora mozna ograc na wiiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Wydaje mi sie ze nie doceniamy troche faktu ze Switch ma na wejsciu odrazu dwa kontrolery i devi moga projektowac gameplay od poczatku pod kanapowego coopa. Wiadomo ze Acti czy EA takiej szpili nie zrobi ale Ubi czy jakies indyczki z ciekawymi pomyslami? Jeszcze jak ale nie za koorwa pelna cene xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Ja się wciąż zastanawiam, głównie po świętach mnie du,pa boli jeszcze po tych wszystkich wydatkach i nie spieszy mi się. Ale za te dwa miesiące i dwa przelewy od starego później sytuacja może wyglądać trochę inaczej. Jara mnie to Mario okrutnie, a i pomysł na całą konsolę jest ciekawy, co by tutaj nie mówić. Oby tylko nie odje,bali gały jak z Mini NES-ami i dostępnością sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 cena gier to dobre prowo xD amazon uk zazwyzaj puszcza tanio gierki a zelda poki co £59.99 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Ficuś piszesz ze słaby line up, ale jak Ty nie miałeś żadnej konsoli Nintendo to kórva - w pierwszym roku dostaniesz goty Mariana, najlepsze karty ever, Zelde ze ja pier.dole, do tego zaraz pewnie smasha z Wii u, ruszy pewnie BC z grami z game cubea. Ja bym brał i całował konsole bo tak naprawdę kto miał wii u to nie ma sensu brać przed Marianem, ale dla nowych w temacie jak Ty to nie ma co płakać ze gierki z Wii u będą bo to są same kosy + zelda czy Marian. Imo nowi powinni brać konsole i nie grymasic - wiadomo ze chciałoby się same nowe tytuły tworzone z myślą o switchu, ale nie jest źle - gier mało ale większość świetne tytuły na 100h. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Mnie ciekawi także cena i dostępność gier w naszym kraju. Nie chciałbym się bawić w szukanie gierek na promo na Amazonie albo ofert z ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Ja wlasnie ze jestem nowy i WiiU nie mialem to bym jakies porty Smasha czy Xeno przytulil. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Rozważam zakup Switch dla Street Fightera i Puyo vs Tetris. Wiem, że praktycznie ten SF2 jest już od lat na 360 i ps3, a PuyoPuyo Vs Tetris mam na PS Vita ale co z tego skoro te gry rządzą. Są ponadczasowe. Przy okazji zagram w Zeldę i Xenoblade 2 więc nie jest tak źle z tym gadżetem. Oczywiście nie jestem aż tak przy(pipi)any żeby kupować na premierę poczekam czy rzeczywiście SF2 będzie Exem, a sama konsola nie okaże się technicznie niedorobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 https://www.amazon.co.uk/Nintendo-UK-Arms-Switch/dp/B01MY7L1LT/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1484500643&sr=8-1&keywords=arms 50 funtów, cena jak za niektore limitki na inne konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi