Gość aphromo Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Problemem teoretycznie jest tylko mała różnorodność gier na start. Switch ma dużo więcej niestety problemów niż tylko launch line up. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Jako posiadacz Wii U, PS4 i Xbox One, biorę na premierę. Mam w co grać, więc brak gier mi kompletnie nie przeszkadza, choć wcale źle nie jest. Długo też czekałem na nową Zeldę i teraz chcę ją ograć w najlepszej jakości, a ta będzie na Switchu. Cena mogła być mniejsza, ale marudzić nie będę. Chcę by Nintendo się udało i by Switch faktycznie stał się systemem na którym będziemy dostawać wszystkie dobre pozycje z poprzednich konsol przenośnych Nintendo, no i ze stacjonarnych. W końcu chcę dostać prawdziwe poki na stacjonarkę. Nowy Mario będzie na bank wymiatać. Dam zarobić Nintendo, bo kocham ich gry, a Switch bardzo mi się podoba. Jeśli da radę, to będę brał wersję kolorową, plus etui i jakaś folia ochronna. Oczywiści Zelda też będzie brana z konsolą. Cieszą mnie też gry na kartach. Moim marzeniem jest by Retro teraz pracowało nad nowym Metroidem. Ileż ja bym za to dał. Ta gra z miejsca by pozamiatała wszystko z ps4 i xbox one. 3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) Pomijając te wszystkie wpadki nadal uważam, że sprzęt sam w sobie jest za je bi sty. Słyszeliście na materiałach wideo jak tablet klika po podłączeniu do niej joyconów? Banderao. Jeszcze będziemy ją całować po stópkach za 1,5 roku, zobaczycie. Edytowane 15 stycznia 2017 przez ragus Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 no z pewnością, w to nie wątpię, że sprzęt wymiecie, tylko musi się rozkręcić po prostu ;) Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Świetne porównania wielkości. Obawiałem się, czy konsola mi się zmieści na półce. No, ale jak się okazuje wejdzie bez problemu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Jest to bardzo, BARDZO high-endowy handheld, no ale wystarczyło zrobić w nim TV OUT i zetty już narzekają, że to przestarzała technologia. Ehh. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Jest to bardzo, BARDZO high-endowy handheld, no ale wystarczyło zrobić w nim TV OUT i zetty już narzekają, że to przestarzała technologia. Ehh. Eeee, no może bez przesady. Jeżeli faktycznie w środku jest Tegra Maxwell jak ploty donoszą to bebechy mają już blisko 2 lata. Szkoda, że nie Pascal no ale musieliby trochę przyciąć marżę bo nie wyobrażam sobie ceny wyższej niż teraz. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Wygląda genialnie i o dziwo nie "plastikowo". Oj kusi mocno, ale nadal nie wiem czy po prostu nie lepiej kupić wii u do ogrania zeldy. Szkoda, żeby po miesiącu konsola miała się kurzyć do lata/gwiazdki. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Jest to bardzo, BARDZO high-endowy handheld, no ale wystarczyło zrobić w nim TV OUT i zetty już narzekają, że to przestarzała technologia. Ehh. Eeee, no może bez przesady. Jeżeli faktycznie w środku jest Tegra Maxwell jak ploty donoszą to bebechy mają już blisko 2 lata. Szkoda, że nie Pascal no ale musieliby trochę przyciąć marżę bo nie wyobrażam sobie ceny wyższej niż teraz. dla mnie może być w środku mój stary, xenoblade 2, zelda i splatoon ziomek jak to wygląda (pipi) na ajfonie za 2,5k nie mam takich czarów Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Co ciekawe na gafie w temacie dot. użytkowania switcha przygniatająca większość pisze, że będzie konsolki używać jedynie w docku. Dla mnie to taki bardziej handheld niż stacjonarna konsola. Ciekawy jestem opinii tutaj na forum - w jaki sposób używalibyście głownie konsolki? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 ino handheld stacjonarnie tylko do kanapowego multi z racji na wiekszy ekran Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Ja będę używał tylko jako kieszonsolkę, ubolewam że każdy w zestawie będzie miał docka bo chętnie bym go sprzedał przy sensownej cenie. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Jest to bardzo, BARDZO high-endowy handheld, no ale wystarczyło zrobić w nim TV OUT i zetty już narzekają, że to przestarzała technologia. Ehh. Eeee, no może bez przesady. Jeżeli faktycznie w środku jest Tegra Maxwell jak ploty donoszą to bebechy mają już blisko 2 lata. Szkoda, że nie Pascal no ale musieliby trochę przyciąć marżę bo nie wyobrażam sobie ceny wyższej niż teraz. dla mnie może być w środku mój stary, xenoblade 2, zelda i splatoon ziomek jak to wygląda (pipi) na ajfonie za 2,5k nie mam takich czarów Nie ma bo nikt nie zapłaci $60 za grę na srajfony ale sprzętowo obecne komóry są mocniejsze. Wiadomo, że licencja nintendo to jest to za co się płaci - nie ma tam żadnego high endu Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 ehehe Switcha używałbym głównie w domu. Tak samo jak używam kieszonki Nintendo. Poza domem używam PSP. Nie wiem czemu tak mam, po prostu Nintendo gierki lubię ogrywać w domowym ciepełku, w skupieniu. Switch jest piękny i basta. Do tego ten mały rozmiar, podoba mi się to! Z negatywów to w zasadzie jeden - wkurzają mnie strasznie ceny akcesoriów. 100 funi za Pro Controller? Poyebało dość mocno. Jakieś tam doniesienia o niestabilnych framerate'ach, aliasingu i innych problemach na razie zlewam. Wierzę że na premierę gierki będą dopieszczone. 3 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Ino handheld, na wiiu głównie gram na padlecie, więc tu miałbym podobnie Cytuj
Climber 17 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) Co ciekawe na gafie w temacie dot. użytkowania switcha przygniatająca większość pisze, że będzie konsolki używać jedynie w docku. Dla mnie to taki bardziej handheld niż stacjonarna konsola. Ciekawy jestem opinii tutaj na forum - w jaki sposób używalibyście głownie konsolki? Pisza też Ci co grali na switchu Joy-Cony sa bardzo wygodne oOw sumie nie dziwie się skoro specjalnie sa dostosowane do tego aby je złapać w cała rękę. Ja zdecydowanie kupuje day one mam gdzieś płacz innych na temat ceny konsoli skoro dadza nam mocne tytuły ktore będa ze sobą konkurować w goty 2017 :D Nawet ten 1 2 switch mi się podoba. Gamestopy w Ameryce wyprzedali wszystkie preordery i sa zasypani e-mailami o kolejne zamówienia :P To samo jest z Amezon w USA i UK Edytowane 15 stycznia 2017 przez Climber Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Ludzie szukają czegoś nowego i dlatego tak olbrzymie zainteresowanie. Na E3 zapewne zapowiedzą porty smasha, bayo 2 i xeno x - z takimi grami + mario na święta powinni spokojnie sprzedać 10 milionów. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 No, ale z WiiU było tak samo, preordery na premierę sprzętu szybko się wyprzedają, a szczególnie w czasach gdy zwiększa się procent kupowanych rzeczy online. To jak sobie będzie Switch radził poznamy dopiero kilka miesięcy po premierze.Ja kibicuję Switchowi, choćby ze względu na japońskich devów. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 O sprzedaż w Japonii nie ma co sie martwić. Z resztą kontynentu to już może być różnie ale po wczorajszej szajbie co do sukcesu globalnego trudno mieć jakiekolwiek wątpliwości Cytuj
Climber 17 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 (edytowane) No, ale z WiiU było tak samo, preordery na premierę sprzętu szybko się wyprzedają, a szczególnie w czasach gdy zwiększa się procent kupowanych rzeczy online. To jak sobie będzie Switch radził poznamy dopiero kilka miesięcy po premierze. Ja kibicuję Switchowi, choćby ze względu na japońskich devów. Wii U po tygodniu!!! a tutaj mamy precedens 2 miliony konsol w 24h a już nie ma w największych sklepach. Zaczynam się martwić o Polskę. No i najważniejsze reggie powiedział,że maja naprawdę dużo gier które pokażą. http://tendoswitch.com/legend-of-zelda-breath-of-the-wild-confirmed-to-have-hd-rumble-support-used-when-firing-arrows-with-bow/ The Legend of Zelda bedzie miec HD Rumble :D Edytowane 16 stycznia 2017 przez Climber Cytuj
Gość Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 (edytowane) W ultimie mozna juz niby robic preorder A nie sorka jednak tylko pozycje dodali nie mozna do kosza wrzucic. Edytowane 16 stycznia 2017 przez Gość Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Podoba mi sie ta wersja z kolorowymi padami tylko ten rozowy wieje lekkim pedalstwem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Ludzie szukają czegoś nowego i dlatego tak olbrzymie zainteresowanie. Na E3 zapewne zapowiedzą porty smasha, bayo 2 i xeno x - z takimi grami + mario na święta powinni spokojnie sprzedać 10 milionów. Co ty cpiesz to ja nawet nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi