Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

w sumie nic ponad to co wiemy, no i je,bią switcha z każdej strony, nie żeby niesłusznie 

Gość ragus
Opublikowano

a to smiecie, co on im zrobił

no raczej nic odkrywczego nie napisali co nie. drogo, cyrki z online, mało gier i tak dalej.

Opublikowano

a to sie zgadzam, ale to w takim razie jadą raczej launch konsoli niż sam sprzęt i ja bym sie do tej opcji też przychylał

Opublikowano

Bedzie kilka fajnych gierek, ale jak dla mnie nie ma nic co by mi mowilo "bierz Switcha na premiere". Nie wiem czy nie poczekam do swiat, moze beda jakies fajne zestawy z mario albo konsole limitowane.

Opublikowano

Ja yebe, co za kwas :-( Będzie jak z 3DSem, wypuszczą nową edycję albo "magiczną" ładowarkę za pierdyliard złotych. Myślałem, że nie powrócą czasy CirclePada :-( Jakby nie mogli zrobić tego USB-C w każdym urządzeniu. 

Opublikowano

Ja yebe, co za kwas :-( Będzie jak z 3DSem, wypuszczą nową edycję albo "magiczną" ładowarkę za pierdyliard złotych. Myślałem, że nie powrócą czasy CirclePada :-( Jakby nie mogli zrobić tego USB-C w każdym urządzeniu. 

Tak samo jak praktycznie brak dysku twardego, konsola po kosztach, nie ma się co dziwić z takim "powerem", że chcieli zrobić jak najtańszy sprzęt.

Opublikowano

Można kupić gripa z wyjściem USB c, pp prostu ten w bundlu z konsola nie ma wyjścia do ładowania :lapka:
Opublikowano (edytowane)

Myślałem, że nikt nie pobije jakiś durnych gierek na ios/android i steam, a jednak znalazło się Nintendo z Tymi "gierkami" i są nawet o poziom wyżej, co te japońce to ja nie XD

Edytowane przez Faka
Opublikowano

W sumie pomysly na same gierki jak dla mnie OK - wyglada na naprawde dobra rzecz na imprezy, no i mam bardzo duza tolerancje na takie rzeczy. Inna sprawa, ze design tego to jak dla mnie totalna spyerdolina, nie moge patrzec na tych aktorow. No i zdecydowanie to powinien byc digital dolaczany do konsoli.. ale to juz bylo wielokrotnie wczesniej powtarzane.

• Plusik 1