MichAelis 5 618 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Pierwsze co zrobię to takie zdjęcie, jak tylko Skyrim wyjdzie. Skonczy się śmieszkowanie. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Mam nadzieje, że ekran Switcha nie będzie się wypalał na statycznych obrazach, tak jak niestety ma to w zwyczaju OLEDOWy ekran Vity. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Pierwsze co zrobię to takie zdjęcie, jak tylko Skyrim wyjdzie. Skonczy się śmieszkowanie. otóż to! Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Mam nadzieje, że ekran Switcha nie będzie się wypalał na statycznych obrazach, tak jak niestety ma to w zwyczaju OLEDOWy ekran Vity. Ekran Switcha nie jest OLEDem tylko IPS. Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Coś ciekawego tam piszą? Bo nie wiem czy lecieć do kiosku. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 w sumie nic ponad to co wiemy, no i je,bią switcha z każdej strony, nie żeby niesłusznie Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Jutro porobie zdjecia artykulu, ktory ogolnie jest krytyczny ale nie bez przyczyny skoro launch lineup nie powala a do tego akcesoria naprawdę drogie i skoro tutaj w bogatym UK narzekają to cos musi być na rzeczy 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 a to smiecie, co on im zrobił no raczej nic odkrywczego nie napisali co nie. drogo, cyrki z online, mało gier i tak dalej. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 a to sie zgadzam, ale to w takim razie jadą raczej launch konsoli niż sam sprzęt i ja bym sie do tej opcji też przychylał Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Joy Division, hehe Nie mogę patrzeć na tego oszukanego gripa bez ładowania. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Bedzie kilka fajnych gierek, ale jak dla mnie nie ma nic co by mi mowilo "bierz Switcha na premiere". Nie wiem czy nie poczekam do swiat, moze beda jakies fajne zestawy z mario albo konsole limitowane. Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 A czy w ogóle Joycony mają jakiś port do ładowania? Czy tylko ładowanie z konsolą? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Tylko przez switcha ew przez gripa z funkcją ładowania Cytuj
NemoKOF 677 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Ja yebe, co za kwas :-( Będzie jak z 3DSem, wypuszczą nową edycję albo "magiczną" ładowarkę za pierdyliard złotych. Myślałem, że nie powrócą czasy CirclePada :-( Jakby nie mogli zrobić tego USB-C w każdym urządzeniu. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Ja yebe, co za kwas :-( Będzie jak z 3DSem, wypuszczą nową edycję albo "magiczną" ładowarkę za pierdyliard złotych. Myślałem, że nie powrócą czasy CirclePada :-( Jakby nie mogli zrobić tego USB-C w każdym urządzeniu. Tak samo jak praktycznie brak dysku twardego, konsola po kosztach, nie ma się co dziwić z takim "powerem", że chcieli zrobić jak najtańszy sprzęt. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 czy wy to widzicie? http://www.ppe.pl/news/49198/nintendo-oszalalo-tak-dziwacznych-minigierek-jeszcze-nie-bylo.html ja wiem że imprezach rózne głupie gierki potrafią dawać sporo zabawy, ale chyba jest pewna granica tej głupoty ? i chyba została przekroczona.. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 A ktoś Cię zmusza do kupna tej "gry"? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Ja yebe, co za kwas :-( Będzie jak z 3DSem, wypuszczą nową edycję albo "magiczną" ładowarkę za pierdyliard złotych. Myślałem, że nie powrócą czasy CirclePada :-( Jakby nie mogli zrobić tego USB-C w każdym urządzeniu.Można kupić gripa z wyjściem USB c, pp prostu ten w bundlu z konsola nie ma wyjścia do ładowania Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) Myślałem, że nikt nie pobije jakiś durnych gierek na ios/android i steam, a jednak znalazło się Nintendo z Tymi "gierkami" i są nawet o poziom wyżej, co te japońce to ja nie XD Edytowane 8 lutego 2017 przez Faka Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 W sumie pomysly na same gierki jak dla mnie OK - wyglada na naprawde dobra rzecz na imprezy, no i mam bardzo duza tolerancje na takie rzeczy. Inna sprawa, ze design tego to jak dla mnie totalna spyerdolina, nie moge patrzec na tych aktorow. No i zdecydowanie to powinien byc digital dolaczany do konsoli.. ale to juz bylo wielokrotnie wczesniej powtarzane. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi