roivas 41 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Jeszcze gdyby z tymi cyframi była jakakolwiek pewność, że nie znikną ni z tego ni z owego. A później będzie jak na Vicie - pudełka nie ma a sama gra wyparowała ze sklepu i już nie wróci. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) embargo poszlo, wiec wysyp filmow Edytowane 23 lutego 2017 przez Rayos Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Otóż to, albo umrze Ci konsola i weź szukaj tego wszystkiego i ściągaj na nowo, gdyby jeszcze te cyfry były za pół ceny, heh. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 No i jak wrażenia? Bo oglądać zamiaru nie mam. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 konsola wygląda i chodzi sztywniutko Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Nie podobaja mi sie za bardzo te pudelka szczerze mowiac, kolor czerwony mocno agresywny duza pusta przestrzen w srodku (chyba ze beda jakies plakaty wrzucali, postcardy itp do gierek od Nintendo zamiast instrukcji, wtedy ma to sens). Mogli dac mniejsze pudełeczka, cos jak Vita np bo tak to strasznie tam wieje pustelnikiem i tesknota za grubymi instrukcjami patrzac na to puste miejsce :( 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 nawet sam Shibata robi unboxinga wzorem śp. Iwaty :) Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Nie podobaja mi sie za bardzo te pudelka szczerze mowiac, kolor czerwony mocno agresywny duza pusta przestrzen w srodku (chyba ze beda jakies plakaty wrzucali, postcardy itp do gierek od Nintendo zamiast instrukcji, wtedy ma to sens). Mogli dac mniejsze pudełeczka, cos jak Vita np bo tak to strasznie tam wieje pustelnikiem i tesknota za grubymi instrukcjami patrzac na to puste miejsce :( No ale Vita to z definicji handheld a switch nie do końca. Więc pewnie dlatego takie wielkie pudła. Niestety - plus dla klienta, odsprzedaż, to ogromny minus dla wydawcy/twórcy. Dobro cyfrowe się nie starzeje, nie psuje. A kupowanie używki nie daje wydawcy absolutnie nic, twórcom również. Dlatego tak cisną na cyfry. Przy czym qootasy nie chcą cen zbić, a to już qoorestwo. Jakby było tak: pudło, cena X, cyfra cena X/2 to bym na to patrzył, jak na uczciwy układ. Natomiast są przecież już wyłącznie cyfrowe (iOS, Android) czy prawie niemal wyłącznie cyfrowe (PC) platformy i jakoś to się toczy. Tego nie unikniesz. My jeszcze patrzymy na to przez pryzmat pudełek i kolekcjonowania, ale nasze dzieci czy wnuki już tak pewnie nie będą patrzeć na to. Tak samo jest z muzyką, z filmem. I chyba to droga w jedną stronę :-( Mi osobiście szkoda ale co zrobisz jak nic nie zrobisz :-( Cytuj
iluck85 2 907 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Biorę w komputroniku i odbiorę osobiście :D P**y hype xD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Fast Neo i Łopata na premierę? No to mam już 3 gry na start. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Podobno wielu recenzentom podczas gry w Zeldę odłącza lewego joycona. Grubo. Nie wiadomo czy to wina sprzętu czy softu. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1346789&page=1 Cytuj
iluck85 2 907 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 To jakieś bieda konsole dla plebsu żeby mogli fapować przed premierą. Dla ludu będzie wszystko git majonez. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 jak to wina hardware'u a nie softu, to tak raczej niebardzo xD Cytuj
Gość Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Haha o qwa to moze jednak prosiaka kupie Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Biorę w komputroniku i odbiorę osobiście :D P**y hype xD Tak narzekasz na tą generację i bierzesz konsolę dla 3 gier? :-) Nice. Ja pewnie też wezmę ;-) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 No to robi się ciekawie. W takim razie tym, co biorą switcha polecam zamawiać przez internet, ewentualnie z odbiorem osobistym w jakimś Media Markt czy innym Euro Agd, ale nigdy wchodząc do sklepu i biorąc Switcha z półki. Dzięki temu jeżeli coś będzie z waszą konsolą nie tak, to w ciągu 14 dni od odebrania konsoli, będziecie mogli odstąpić od umowy sprzedaży zawartej na odległość, bez podawania powodu, a sklep będzie musiał oddać pieniądze. Mam nadzieję, że to coś software'owego, bo może być nieciekawie. Trzeba czekać na jakieś oficjalne informacje, bo zaraz wszystkie preordery potracą xD. Cytuj
iluck85 2 907 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Biorę w komputroniku i odbiorę osobiście :D P**y hype xD Tak narzekasz na tą generację i bierzesz konsolę dla 3 gier? :-) Nice. Ja pewnie też wezmę ;-) Ja to ADHD zakupowe, także już mi śpiewali że wezmę. Kilka str wcześniej hejtowałem. Zdaje sobie sprawę, że do końca roku bieda z nędza. Za cenę tej konsoli miałbym prawie PRO albo Slim z Nioh i Horizon :) Ale dayone, unboxing, nowa zabawka- to wygrało. Zobaczę jak ogram Zelde. Będzie leżało albo poleci na allegro. Jak zostawię, to wiiu poleci na allegro i kupię Ps4. Taki mam plan. Jedna konsola N wyleci i wleci Sony. Ale wracam do poprzedniej taktyki- kupić, ukończyć, sprzedać. Za dużo czasu masuję się na pudełka zbierające kurz. Nowych przybywa, a ukończonych nie. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Ale to się dzieje ponoć ino w Zeldzie więc wątpie że to wina Hardware. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Ragusku wiele osób zapewne weźmie switcha, ogra zelde w tydzień i zrobi zwrot tracąc tylko na kosztach wysyłki xD Cytuj
iluck85 2 907 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Też o tym myślałem. Nie 14 dni, ale nawet jak po miesiącu czy dwóch sprzedam, to ile stracę? 200/300zł? Jedna nowa gra w folii. Zawsze tak robię :) Jak nie ma nic ciekawego na horyzoncie to out z domu. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 (edytowane) Ja tylko dwie konsole w życiu kupiłem na premierę: X360 i PS3 i obie umarły, zanim zdążyłem odsprzedać, z pozostałymi konsolami nie miałem problemu, niech mnie nie straszą z tym Switchem :). Edytowane 23 lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi