chrno-x 901 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dlatego nie zdziwcie się jak Poki czy Monster Hunter ogracie również w trybie handheldowym. Japończykom się to opłaca, mniej roboty nad grafą, więcej odcinania kuponów dla Capcom a kasa się będzie zgadzać. Ale i tak beka z tych co srayą żarem bo nonameowa gierka z komórek wychodzi na Switcha a wykorzystuje wyłącznie dotykowy ekran do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 predzej mi kaktus na rece wyrosnie niz monhun switchowy bedzie tylko mobilny. juz 3U udowodnilo, ze jak capcom chce, to potrafi zrobic porzadnego stacjonarnego monhuna. zreszta, yebac i tak bede glownie gral w trybie handheldowm jak jzuz kupie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 nie no bez jaj :D to jest po.(pipi)a z komorki i pewnie dev jedzie po najmniejszej linii oporu i portuje 1 do 1 i nawet nowego sterowania nie chce wymyslec i zostawia dotyk nie wierze, ze to sie zrobi norma albo by jakakolwiek powazna gierka dzialala tylko w trybie przenosnym Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dla mnie to jest mimo wszystko dobra wiadomość. Jak ktoś będzie chciał wydać na Switcha gierkę typowo przenośną, to będzie mógł to zrobić, a duzi deweloperzy raczej nie powinni lecieć w kulki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 pewnie to uklon do rynku mobilnego, dodajac do tego tanie devkity pewnie nintendo liczy ze troche ukroi torciku z tego rynku, zwlaszcza na swoim rodzinnym podworku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Zeta już wyjaśnił po co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) jutro (28) o 18 naszego czasu prezentacja nindies na switcha :) zobvaczmy co to za indyczki sie kroja na nowy sprzet Edytowane 27 Lutego 2017 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Liczę na Stardew Valley. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 stardew valley to pewniak, licze na to, ze pokaza jakies nowe indyczki niezapowiedziane jeszcze na switcha Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Stardew valley mogło by wyjść w pudle skoro wychodzi na ps4 teraz. Nikt by się nie obraził chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Będzie zalew płaczu o rozwalonych Switchach jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 oho xD no to chyba juz wiemy jak bardzo trwaly jest ten mechanizm... Nintendo znowu to zrobilo, znowu wydaje niedorobiona konsole na start i Ci co kupia na premiere beda cierpiec Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Nie straszcie? Bo nie mam jak teraz obejrzeć, muszę pilnować limitu danych. Edytowane 28 Lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 predzej mi kaktus na rece wyrosnie niz jakis sklep nie wysle wczesniej, ale moze faktycznie tym razem nintendo/cqe dopilnuja by gry/sprzet na start faktycznie byl dostepny dopiero od premiery predzej mi kaktus na rece wyrosnie niz monhun switchowy bedzie tylko mobilny. juz 3U udowodnilo, ze jak capcom chce, to potrafi zrobic porzadnego stacjonarnego monhuna. zreszta, yebac i tak bede glownie gral w trybie handheldowm jak jzuz kupie Rayos za kilka dni http://vignette1.wikia.nocookie.net/scrubs/images/2/2d/8x7_cactus_hands.jpg/revision/latest?cb=20110528230801 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Kocham takie filmiki :D To coś jak z Apple. Na siłę wyginają ajfona i pitolą "patrzcie jaka tandeta, wygina się" W kieszeni nikomu się nie wygiął A że mechanizm się wyrobi i będą jakieś luzy było pewne. Elementy ruchome/składanie ZAWSZE się wyrabiają po pewnym czasie... Edytowane 28 Lutego 2017 przez iluck85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 predzej mi kaktus na rece wyrosnie niz jakis sklep nie wysle wczesniej, ale moze faktycznie tym razem nintendo/cqe dopilnuja by gry/sprzet na start faktycznie byl dostepny dopiero od premiery predzej mi kaktus na rece wyrosnie niz monhun switchowy bedzie tylko mobilny. juz 3U udowodnilo, ze jak capcom chce, to potrafi zrobic porzadnego stacjonarnego monhuna. zreszta, yebac i tak bede glownie gral w trybie handheldowm jak jzuz kupie Rayos za kilka dni http://vignette1.wikia.nocookie.net/scrubs/images/2/2d/8x7_cactus_hands.jpg/revision/latest?cb=20110528230801 predzej mi kaktus wyrosnie na rece niz bede wygladal jak na tym zdjeciu oh wait Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Może lepiej kupić drugą parę joy-conów z gripem, albo pro controler, i nigdy nie wyciągać tamtych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Może lepiej kupić drugą parę joy-conów z gripem, albo pro controler, i nigdy nie wyciągać tamtych? po to sie kupuje sprzet, zeby mozna bylo z niego bezproblemowo korzystac a nie kombinwoac jak tu chuchac i dmuchac, zeby tylko cos nie odpadlo, cos sie nie zepsulo. jak kupujesz telefon, to kupujesz drugi tanszy model do noszenia go w kieszeni, a ten drozszy trzymasz w gablotce i korzystasz z niego tylko raz na specjalne okazje? Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Zdrowywariat lepiej tak zrób, ja ci mówie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 OMFG..... wyluzuj.... Będziesz na siłę wypychać? Pięścią (pipi)niesz jak ten po prawej żeby wyleciało? Będziesz trzymał pionowo do ziemi ekran i palcami na niego naciskał żeby spadł? Jestem zdziwiony że jeszcze nikt nie naciskał palcem na środku ekranu i nie opowiadał jak łatwo można uszkodzić ekran. Mechanizm się wyrobi i to było pewne. Jak samo nie będzie wylatywać z rąk, to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Ja i tak biorę drugą parę joy-conów do MK8, więc nie będę ich często wyciągał, pytam bo nie mogę teraz obejrzeć filmiku, więc nie wiem o co chodzi, a widzę że go jadą, a na neogafie piszą, że to chyba fanboj Sony. Może lepiej kupić drugą parę joy-conów z gripem, albo pro controler, i nigdy nie wyciągać tamtych?po to sie kupuje sprzet, zeby mozna bylo z niego bezproblemowo korzystac a nie kombinwoac jak tu chuchac i dmuchac, zeby tylko cos nie odpadlo, cos sie nie zepsulo. jak kupujesz telefon, to kupujesz drugi tanszy model do noszenia go w kieszeni, a ten drozszy trzymasz w gablotce i korzystasz z niego tylko raz na specjalne okazje? Na telefon to mam wyje..., a o konsole dbam. Mam służbowy, a i taką pracę, że niejeden już popsułem :D. Edytowane 28 Lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Problem wyolbrzymiony jak wyginanie ajfona. Nikomu w kieszeni się nie wygiął. Podobne tematy były przy wii. Nie znam nikogo kto by pocisnął gruchą w TV i go uszkodził. Jak nie będzie się na siłę wypychać, to nic się nie stanie. Tylko spokój :D 3 dni! Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Koleś mówił że upuścił Switcha i jeden z padów wypadł z gripu i teraz nie da rady go włożyć. Co to źle Nintendo nie wydało pancernej konsoli :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Tragedia, ja bym nie kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 3DS nie raz lądował na ziemi i nic sie nie stalo, Switch widze delikatniutki, lepiej poczekac na rozwoj sytuacji bo jak trzeba go nosic w pancernym etui i nie za mocno dociskac to troche slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi