zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Koleś mówił że upuścił Switcha i jeden z padów wypadł z gripu i teraz nie da rady go włożyć. Co to źle Nintendo nie wydało pancernej konsoli :/ No i teraz wszystko jasne, co za przygłup. Po upuszczeniu sprzętu elektronicznego musisz się liczyć z uszkodzeniami, nawet tymi nie tylko wizualnymi, a jeśli nic się nie stanie to nie pozostaje nic innego jak się cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Te joycony się wyrobimy juz w 2 dni?! Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Tragedia, ja bym nie kupował. Tragedia to był tylko X360, reszta w normie, wiadomo że zawsze trafi się wadliwy egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 3DS nie raz lądował na ziemi i nic sie nie stalo, Switch widze delikatniutki, lepiej poczekac na rozwoj sytuacji bo jak trzeba go nosic w pancernym etui i nie za mocno dociskac to troche slabo. uposc vite z takiej wysokosci jak 3dsa, zobaczymy czy tez nic sie ni stanie to imo przewaga konsol "zamykanych", a dzisiejsze smartfony, tablety itd itp maja (pipi)itna tafle cienkiego szkla i calosciowo nie maja nawet 1cm grubosci, to wiadomo, ze to dosc delikatne urzadzenia. switch ma jeszcze ten rpbolem z szynami i joyconami, tym latwiej o jakis wypadek, imo przy transporcie etui to mus Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Po upadku mogła się szyna wygiąć dlatego teraz nie wchodzi. Tak mi mówi moje doświadczenie złotej rączki xD Zobaczę na żywo to ocenie temat. Tak czy siak na siłę wypychanie nie wpływa dobrze. Mechanizm jest prosty i szybki, a nic siłowego nie może być żeby się męczyć z montażem. Mogli utrudnić życie i w ekranie umieścić takie suwaki LOCK. Wtedy bolec wychodzi z ekranu i blokuję dydki. Ale tu chodziło o łatwość, szybkość i prostotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Czlowieku Vita to tu lata czasem jak bumerang po scianach, nawet folii nie ma i wszystko cacy. Mam Fata, nie wiem jak Slim, pewnie by przestal dzialac po jednym upadku Edytowane 28 Lutego 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 okej ja ze swoja sie jak z jajkiem obchodze Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ninny na pewno testowało Switcha, znaczy się wyciągali i wkładali joy-cony po milion razy, to chyba oczywiste, nikt nie chce wpadki na miliony dolców, filmik z d..., żeby tylko zyskać kliki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 okej ja ze swoja sie jak z jajkiem obchodze Nie no tez dbam o swoje sprzety i gierki, ale mam kilka konsol a ta akurat jest do ekstremalnego grania (nad jeziorem, w wannie, dzieciak złapie, upadnie, na wyjazdy itp). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 W WANNIE Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 3 raz i ostatni. Na YT też wyginali ajfona na siłę i mówili jakie Apple (pipi) wypuściło. Nikomu się nie wygiął w kieszeni. Zdrowywariat, chyba zdrowy nie jesteś xD Wyluzuj i ciśnienie spuść. Jest ważna zasada w tym wszystkim- sprzęt jest dla NAS, a nie my dla sprzętu. Nie dajmy się zwariować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 No w wannie to najlepiej? Zawsze siedze sobie godzinke w wannie z Ipadem/iPhonem/3DSem/tabletem Wii U czy Vita. Dlatego to kupuje, bo moge grac wszedzie, chyba oczywiste? Wyobrazilem sobie wlasnie jak trzymam Switcha w wannie i mi joycon sie zsuwa i chlup do wody Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 3 raz i ostatni. Na YT też wyginali ajfona na siłę i mówili jakie Apple (pipi) wypuściło. Nikomu się nie wygiął w kieszeni. Zdrowywariat, chyba zdrowy nie jesteś xD Wyluzuj i ciśnienie spuść. Jest ważna zasada w tym wszystkim- sprzęt jest dla NAS, a nie my dla sprzętu. Nie dajmy się zwariować. Przecież wyluzowałem, poczytaj moje posty :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 W tych reckach dziennikarzy nikt nie wspominał o takim problemie chyba wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Niech ktos jeszcze raz wspomni o wyginaniu ajfona, bo wlasnie zmienilismy strone i moze nie wszyscy zdazyli przeczytac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Nie, bo grali normalnie, a nie wypychali na silę dydków. Ps4 się gibało na lewo i prawo- ktoś o tym pamięta? Stawia konsole i koniec tematu. A ile filmików na YT że się kiwa.... W DS łamały się zawiasy, całkiem możliwe że coś jest na rzeczy. N to już nie jest synonim sprzętu na lata i tip top. Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Jeszcze żadna konsola Ninny mi nie padła, więc i tym razem nie będzie inaczej, natomiast z PSXem, PS2 miałem problemy, a X360 i PS3 FAT umarły. Edytowane 28 Lutego 2017 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 bo szanujesz marke nintendo zdrowywariacie, jak sie szanuje dana marke to jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ja wszystkie marki szanuję, a zarazem wytykam im błędy, w jednej generacji najlepiej bawiłem się przy N64, w kolejnej przy Xboxie, a następnie przy PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 2 strony nastukali o Switchu, z którego wysuwają się joycony po tym, jak konsola upadła na beton. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 To jest forum, to jest życie Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Obejrzalem filmik , wniosek taki , ze w kazdej chwili grając przenośnie konsola może zsunąć się na podłoge (czy to samolotu, beton, trawa etc). Wspaniale to wymyślili Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Może lepiej kupić drugą parę joy-conów z gripem, albo pro controler, i nigdy nie wyciągać tamtych? po to sie kupuje sprzet, zeby mozna bylo z niego bezproblemowo korzystac a nie kombinwoac jak tu chuchac i dmuchac, zeby tylko cos nie odpadlo, cos sie nie zepsulo. jak kupujesz telefon, to kupujesz drugi tanszy model do noszenia go w kieszeni, a ten drozszy trzymasz w gablotce i korzystasz z niego tylko raz na specjalne okazje? Ale Ty serio nie widzisz, że raz na filmiku niebieskiego joy-cona do końca nie wsadził, dwa na siłę od dołu na pewno masa osób będzie wypychać aby wyskoczyły. Zresztą zobacz z jakim impetem one wylatują to jaki on na nie nacisk kładzie skoro wystrzeliwują z tych szyn? Serio ktoś wierzy w takie bajki? Jedna strona (chyba Gamesrada) podawała, że jeżeli nie wsadzi się do końca Joy-Cona i charakterystycznie nie kliknie to jest szansa, że się odczepi. Jednak jak podawali dalej, jak zrobisz wszystko poprawnie to właśnie potrzeba dużego nacisku aby je wyciągnąć tak na chama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 ale ja tylko krece drame dla beki, zapomnialem ze nie jestem w CW, przepraszam, sypie glowe popiolem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Kiedy w ogole jakies recki samego sprzetu konkretniejsze beda itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi