Opublikowano 28 lutego 20178 l Mają na luzie, a wysyłają w czw. bo dzisiaj specjalnie dzwoniłem czy coś wczesniej da rade ;)
Opublikowano 28 lutego 20178 l Dalej mam w trakcie przetwarzania. Także nie róbmy dramy, bo jednemu anulowali.... 2mln konsol na cały świat? Czy ile tam jest? Conquest tnie dostawy. Edytowane 28 lutego 20178 l przez iluck85
Opublikowano 28 lutego 20178 l Mają na luzie, a wysyłają w czw. bo dzisiaj specjalnie dzwoniłem czy coś wczesniej da rade ;) To mnie właśnie wkurza, mają już wszystko na magazynach i mogliby powoli wysyłać, ale nie. Lepiej się męczyć w środę i czwartek. Żeby chociaż wysłali wcześniej tym którzy z góry opłacili. Taka forma podziękowania dla najwierniejszych fanów marki. Bez sensu to jest.
Opublikowano 28 lutego 20178 l No ale to przecież nie jest zależne od nich, góra kazała, więc trzeba przestrzegać terminów.
Opublikowano 28 lutego 20178 l złe i brzydkie nintendo, zabroniło graczom grać na nowej konsoli kilka dni przed oficjalna premiera :[ czy wy sie czasem czytacie? dostaniecie na spokojnie pudelka w piatek, swiat sie od tego nie zawali
Opublikowano 28 lutego 20178 l Jutro będę miał już Switcha, a tu trzeba będzie w pracy siedzieć do 21. Na szczęście czwartek załatwiłem, że mam wolny.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Nintendo zaraz wstawi materiał wideo na swój kanał, streama jako takiego nie będzie.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Nintendo zaraz wstawi materiał wideo na swój kanał, streama jako takiego nie będzie. jak nie bedzie jak bedzie live leci.
Opublikowano 28 lutego 20178 l STEAMWORLD DIG 2 TAAAAAAAK marzylem o sequelu Edytowane 28 lutego 20178 l przez Rayos
Opublikowano 28 lutego 20178 l yooka-laylee, overcoocked z hd rumble :banderoli: escapist 2 :o ekskluziwy? nowe indyki ktore premieruja na switcha? wow :o Edytowane 28 lutego 20178 l przez Rayos
Opublikowano 28 lutego 20178 l bardzo spoko. RUNNER 3 EXEM O (pipi) blaster master :banderoli: oczywiscie ex, premiera 9 marca na switcha i 3ds Edytowane 28 lutego 20178 l przez Rayos
Opublikowano 28 lutego 20178 l bardzo dobrze ze sie polubili z indykami, chcialoby sie rzecz - NARESZCIE
Opublikowano 28 lutego 20178 l te Mr. Shifty fajnie wygląda śmiesznie, spodziewałem sie portów starych indyków, a tutaj zalew nowych gierek. ile oni zapowiedzieli tego w 11 minut, 7-8 gier xd? Edytowane 28 lutego 20178 l przez ragus
Opublikowano 28 lutego 20178 l juz z 10 chyba z czego wiekszosc to exy/czasowe exy a najlepsze jest to ze to nie sa jakies (pipi)indyki tylko porzadne twory Edytowane 28 lutego 20178 l przez Rayos
Opublikowano 28 lutego 20178 l Ja bym chętnie zobaczył Super Froga, Jo!Joe Cannon Fodder xD Jaszczurka petarda- yooka-laylee Edytowane 28 lutego 20178 l przez iluck85
Opublikowano 28 lutego 20178 l Ile to ma trwac? Zaraz nie bedzie kiedy tego ogrywac haha. Swoja droga czy oficjalnie cos wiadomo o pokach jakis? Bo bym sie ostro wkur.... jakby nie zrobili nowych na switcha
Opublikowano 28 lutego 20178 l genialnei wyglada ta gra tworcow retro city rampage, w ogole bardzo fajne gry