Opublikowano 4 marca 20178 l Ale jakąś przeglądarkę to bym na tym widział. Może być identyczna jak na WiiU. Edytowane 5 marca 20178 l przez ragus
Opublikowano 5 marca 20178 l Problem z wifi, który opisywałem jest dość powszechny https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/5x3wgp/wifi_range_currently_not_that_great/
Opublikowano 5 marca 20178 l W dniu 3.03.2017 o 14:24, sprite napisał(a): A mi cały czas wyskakuje error 2811-5001 jak próbuję wejść do eShopu :( Jakby ktoś miał taki sam błąd jak miałem to wklejam odpowiedź supportu nintendo "Dzień dobry, Proszę zmienić w ustawieniach połączenia z Internetem w konsoli adresy DNS na 8.8.8.8 (primary) i 8.8.4.4 (secondary). Usługa dopiero wystartowała i możliwe, że serwery DNS Pana dostawcy Internetu jeszcze nie zdążyły się zaktualizować." Jak to zmieniłem to od razu eShop pięknie śmigał.
Opublikowano 5 marca 20178 l Czy jest jakaś appka na telefon do komunikowania sie z innymi ? Microsoft i Sony maja cos takiego a N ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL
Opublikowano 5 marca 20178 l Wydaje mi się, że jeśli komuś gra się dobrze w Zeldę na Joy-Conach, nie ma potrzeby, żeby kupował Pro Controller. Jest trochę wygodniej ze względu na większe przyciski - dużo zmieniają większe triggery, możemy też łatwiej skakać w trakcie biegu - ale poza tym ot, zwykły kontroler. Na pewno nie jest to taka różnica jak przy przesiadce na Wii U z Game Pada na Pro Controller.
Opublikowano 5 marca 20178 l Warto się przyzwyczaić do joyconów żeby nie było różnicy w podróży. Oczywiście w samolocie!
Opublikowano 5 marca 20178 l A właśnie ta reklama to jedno wielkie oszustwo :O Gość gra w Skyrim z odpietymi joyconami w samolocie, co jest niemożliwe w trybie samolotowym !!
Opublikowano 5 marca 20178 l jakby ktoś nie miał lupy: nad analogiem jest napis Cytat thnx2 allgamefans!
Opublikowano 5 marca 20178 l PS. Pro za 249 zł. http://allegro.pl/nintendo-switch-pro-controler-i6723794066.html Ktoś z Białegostoku może chciałby sprawdzić czy nie podpucha? :)