Starh 3 170 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Kiedy premiera isaca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Chyba 17 marca Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 8 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2017 Będzie i Netflix, git! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 (edytowane) cudo a to jak n blokuje filmy z ich grami to jakas paranoja Edytowane 9 marca 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 Z najbliższych premier najbardziej zależy mi na Mario Kart 8 Deluxe i w związku z tym pojawiło mi się bardzo istotne pytanie : z tego co rozumiem to mozna grać we dwóch na pojedynczych joyconach - czy dotyczy to tylko trybu handheldowego czy konsola może być w doku a joycony moga być używane osobno do local multi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 mogą być, nie ma znaczenia czy bedziesz chcial grac na multi w trybie tabletop czy tv ;) podobnie jak w Fast RMX, mozesz grac we dwoje zawsze i wszedzie, czy to w tramwaju, pociagu, autobusie, korytarzu na uczelni czy na mieszkaniu na TV to jest piekne w switchu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 9 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 Na filmach widziałem, że można. Wiem z kolei, że ekran jest malutki, ale mnie ciekawi czy w trybie tableta, postawionym na stole, można grać na 4 osoby (MK8) ;-) To najlepsza gra pod słońcem do kanapowego multi po prostu. I pisze to osoba, która nie lubi i nie gra w wyścigi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 w fast rmxa we dwoje gra sie bdb na tablecie, ale w czworke to juz podejrzewam ze lekki dyskomfort moze sie pojawic :P Cytuj Odnośnik do komentarza
GenzoChan 304 Opublikowano 9 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 Dragon Quest Heroes na switcha to jawna kpina z gracza, jak mogli wydać coś takiego? Nie podłączałem do tv bo w (pipi)e mam ten tryb a w hh to istny pokaz slajdów. Nawet jak przeciwników nie ma. Brak słów, mam nadzieję że to tylko premierowy potworek i następne gry od 3rd będą działały zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 9 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 Jak jest z głośnością na wyjściu słuchawkowym ? Tragiczny poziom podobny do Wiiu czy jest może głośniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 9 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 Dragon Quest Heroes na switcha to jawna kpina z gracza, jak mogli wydać coś takiego? Nie podłączałem do tv bo w (pipi)e mam ten tryb a w hh to istny pokaz slajdów. Nawet jak przeciwników nie ma. Brak słów, mam nadzieję że to tylko premierowy potworek i następne gry od 3rd będą działały zdecydowanie lepiej. Zwłaszcza, że takie studia Indie działając na Unrealu 4 chociażby tworzą lepsze graficznie cuda na Switchu, gdzie nie mamy pokazu slajdów. Square odwaliło kawał chuyni i tyle. Widać, że śpieszyli się aby grę wydać na premierę zamiast dać sobie jeszcze te 2/3 miechy. Miejmy nadzieje, że jeżeli ta kompilacja wyjdzie na zachód to poprawią frame-rate bo tutaj moc konsoli nie ma nic do rzeczy (zwłaszcza, że w Japonii wyszło to również na Vite/PS3). Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 9 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2017 (edytowane) Reggie Fils-Aime o sejwach w "chmurze" : “wouldn’t that be wonderful ? Stay tuned.” Edytowane 9 marca 2017 przez Arm9_Team 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Pewnie chmura się pojawi wraz z płatnym online, w jednym abonamencie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 447 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Ależ ta konsolka robi pozytywne wrażenie :) zwłaszcza waga jak najbardziej na plus. Joy cony są niesamowite, gram i z nałożonymi jak i z wypiętymi, wygoda na 100%. Ekran i samo wykonanie switcha to esencja Nintendo, delikatne ciche kliki, bez zgrzytów i trzasków. Jestem mega zadowolony z zakupu :) Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 Naczytalem sie o nowej Zeldzie, nie wytrzymalem cisnienia i rowniez zamowilem Switcha Ale przychodze do was z ciekawostka. Zamowilem Pro Controller na X-komie w ladnje cenie. Na drugie dzien dostalem info, ze dostawa przewidziana na polowe kwietnia. Oczywiscie zamowienie anulowalem. Dzis cos mnie tknelo i polecialem do Media Markt. Pokazalem cene na stronie X-komu i podpytalem, czy daloby rade cos zejsc w kwoty. Sprzedali po tej samej co u konkurencji, ktora fizycznie nie ma towaru 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 10 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2017 (edytowane) Normalne w Media Markt, zawsze tak robimy z cenami. Sam kupilem Zelde i Switcha w cenie innych sklepow bo MM na stronie ma drozej o 50zl jedno i drugie. Edytowane 10 marca 2017 przez mastafaker Cytuj Odnośnik do komentarza
DumaDyma 54 Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 Jak jest z głośnością na wyjściu słuchawkowym ? Tragiczny poziom podobny do Wiiu czy jest może głośniej ? Sprawdzałem już kilka słuchawek i wszystkie , jak dla mnie zdecydowanie za cicho grają. Z testów zauważyłem,ze no name z mikrofonem takie do gadania przez fona grają najgłośniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 Szkoda ze nie ma bt bo można by było połączyć bezprzewodowo dobre słuchawki. Pewnie chodziło o baterie i jej pojemność. Podpiąłem beatsy swoje i grają całkiem fajnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk XBL : PolskiMurzyn PSN : Murzyn_PL N : SW-1143-4343-2249 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 Jak jest z głośnością na wyjściu słuchawkowym ? Tragiczny poziom podobny do Wiiu czy jest może głośniej ?Sprawdzałem już kilka słuchawek i wszystkie , jak dla mnie zdecydowanie za cicho grają. Z testów zauważyłem,ze no name z mikrofonem takie do gadania przez fona grają najgłośniej. Wszystko zależy od słuchawek, od ich budowy i od impedancji- im mniejsza tym będą głośniej grały. Nintendo widocznie poszło na zrozumiały tutaj kompromis (cena/bateria/miejsce) i nie wzmocniło mocy na wyjściu, ale ja jakoś problemu z głośnością nie zauważyłem. Testowałem z: Dokanałówki (UE TripleFi 10)- głośność Switcha mi wystarczała na około 60% i wraz z dobrą izolacją pozwoliło mi to nie słyszeć dość głośno grającego telewizora. Na nausznych otwartych o dość niskiej impedancji (Grado SR60) ze względu na budowę słuchawek (nie izolują) już wszystko dookoła słyszałem, ale nie miałem potrzeby podgłaśniać na więcej niż 80%. Natomiast na zamkniętych Shure SRH840, o największej impedancji z tych wspomnianych wcześniej i dobrej izolacji również miałem jeszcze sporo mocy do wykorzystania, prawie 50%. Reasumując- imo nie jest źle, Switch napędził wszystkie słuchawki jakich słucham na codzień, testowo również stereo headset do Xbone, nie czułem żeby któreś z nich miały jakiś problem. Spróbuję jeszcze na tygodniu podłączyć 150-omowe Beyerdynamic, bo nie mam ich teraz w domu. Sama jakość dźwięku ze Switchowego gniazdka zaś nie jest zła jeśli chodzi o gry, porównywalna z konsolami konkurencji. Na minus zaś- słyszałem trochę więcej szumów, nie na tyle żeby wqurwiały i były cały czas, ale wyraźnie wyłapywałem np w cichych momentach w Zeldzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 Można w jakimś polskim sklepie kupić dobrej jakości szkło na ekran switcha (orzly np.), czy trzeba brać z Amazona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 Ciekawostka http://www.nintendolife.com/news/2017/03/nintendo_switch_wi-fi_issue_could_be_why_your_games_keep_dropping_frames Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 839 Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 To ja jako ciekawostkę podam, że przeglądarka, której używa Switch, jest wykrywana przez Twittera jako... Safari. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 13 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2017 To ja jako ciekawostkę podam, że przeglądarka, której używa Switch, jest wykrywana przez Twittera jako... Safari. nic dziwnego, w końcu to też webkit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 14 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 W końcu pierwotnie to produkt Apple (webkit). Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 14 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2017 Japończycy dostali już możliwość pobierania Splatoon 2 Global Testfire. Jeśli dobrze zrozumiałem to zajmuje on 410 MB. Pewnie niedługo pojawi się plik w europejskim eshopie skoro już 24 będziemy brać udział w testach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi