Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Nie wiem jakie, chodzi o to, że na Switcha będzie wychodzić co miesiąc duża gra.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l No ja tak samo, ragi no co Ty chciałem tylko podtrzymać konwersację bo stwierdziłem że jest zabawna
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Wyciek z oficjalnego rosyjskiego sklepu internetowego Nintendo. Pewnie dzisiaj pokażą tego bundla podczas Directa. Tak, na bokach pudełka są inne joycony niż na przodzie, ale raczej nie fałszywka, skoro z oficjalnej strony.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Ciekawe ile takie bundle bedzie kosztowaly. Wyobrazacie sobie ultmate zestaw na koniec roku - Switch + Zelda + Mario
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Dac bundle, dac gry, zbic cene i ludzie beda sie zabijac o ta konsole gdy inni beda licytowac sie na terafanki w pseudo pecetowych budach
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Fajny bundle, liczę na takie coś przy premierze Mariana i bedzie brane.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Jeżeli ten bundle będzie w Polsce w dobrej cenie, to mnie mają, czekałem na coś takiego Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Sporo contentu jeszcze dla 3ds się szykuje. Ten MH Stories całkiem spoko.
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l No i wygląda na to, że ARMS nie będzie taką popierdółką, na jaką mogło się zapowiadać po obejrzeniu pierwszego zwiastuna. Jakieś buildy, normalne sterowanie no no. Wygląda dobrze. Nowym IP mówię stanowcze tak. Premiera 16 czerwa. Oho, żółte joycony. Zaczyna się xD Edytowane 12 kwietnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 12 kwietnia 20177 l Horda/zombie w Splatoon 2. Nazwa trybu to Salomon Run. Premiera 21 lipca. Gicior Edytowane 12 kwietnia 20177 l przez ragus