Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Poprawiam cię.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

a WiiU na matki boskiej częstochowskiej 

Opublikowano

i tu nie chodzi o same kkw, w us tez ile jest sztuk w sklepach tyle schodzi, w eu tez jest dobrze

za chwile mk8delux, w lipcu splatoon2, a po drodze e3 i pewnie mega tony - do tego zero konkurencji w tym segmencie, pierwszy raz handheld jest sam, masz do wyboru tylko switcha albo komorki

Opublikowano

W jukej cały czas problemy z szarym switchem :/ czekam aż wróci i biorę

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Teraz małe zespoły przyglądają się rynkowi i jak Switch będzie schodził w podobnym tempie, to w przyszłym roku możemy się spodziewać wysypu indorków jakiego przenośne konsolki nie znały. Na zbiórkach twórcy już ustawiają progi "wersja na Switcha". Nie wierzę, że to się nie uda.

Opublikowano

W jukej cały czas problemy z szarym switchem :/ czekam aż wróci i biorę

Kolorowy cie nie kreci?

Opublikowano

Nie imo trochę odpustowy xD

Opublikowano

Nah, neonowy na żywo wygląda bdb, bardzo ładne są te kolorki :) no ale wiadomo, że każdy ma swój gust.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

jakby nie okazja z kupnem dniowej konsoli z zelda za 1500zl to bym bez zastanowienia bral tego kolorowego

Opublikowano

kolorek zawsze będzie można sobie zorganizować w przyszłości, jak wyjdzie milion kolorów joyconów

Opublikowano

Ale pomódlcie się ze mną o wyjście na zachodzie XC2 w tym roku, taknie ok?

Opublikowano

ciągle mówią, że wyjdzie, to wyjdzie, na E3 dostaniesz piękny trailer z datą na wrzesień/październik, zobaczysz, nie trzeba będzie kciuków trzymać :) 

Opublikowano

jak wyjdzie w tym roku, to ustawię sobie Kratosa w avatarze na rok

Opublikowano

marian w tym roku pewniak bo koniecznie beda chcieli miec mega tone na okres swiateczny ale co do xeno to bym sie bal zakladac o premiere w kkw, co dopiero po angielsku dla reszty swiata

Opublikowano

zanotowane, uwiecznione, nie wywiniesz sie 

Opublikowano

Srał pies mario ale lepiej żeby wydali te pokemony nawet poprawioną wersję sun/moon z jakimiś dodatkami wtedy już w ogóle planowany przez nich wynik sprzedaży do końca roku to będzie pikuś.

Opublikowano

Ale miec kratosa w avku to nie przypał przecież. Ustaw sobie Master Chiefa.

Opublikowano

Nie imo trochę odpustowy xD

Ja bede polowal na kolorowego w pazdzierniu, dobrze wiedziec ze problemy sa z dostepnoscia szarakow.

Co do premiery Xeno2 to nie wiem czy jest sens rzucania tego na koniec roku. Bedzie Marian, pewnie poprawione poki z 3DSa, IMO lepiej Xeno dac na poczatek 2018.

Opublikowano

W UK w okolicy premiery neon byl wszedzie out of stock, teraz ciezko kupic szarego wszystko wyprzedane.

Ja kupilem przed swietami w promocji w argosie zestaw z Lego City wycenony na 300 funi do tego dostalem cashback i voucher na £10 ktory wykorzystalem na pokrowiec hori.

Ogolnie na zestaw konsola gra i pokrowiec wydalem £279 ;)

Opublikowano

news to zaden, dlateog rzucam tutaj, nicalis teasuje Isaacowe amiibo 

Opublikowano

Ale badziew. Jaka firma, takie amiibo.

Opublikowano

no brzydkie jest, takie w stylu Isaaca. Ale nicalisa to Ty szanuj :[ 

Opublikowano

No nie wyszedł im. Mógł za to podać kiedy premiera gierki w EU.

Opublikowano

xd

ślimaki nie potrafiące ogarnąć premier w Europie, a jak łaskawie coś wydadzą, to biedawersje ze dużo pieniędzy