Opublikowano 13 czerwca 20177 l Moze nie tyle martwi co liczylem na to ze szybciej zagram w nie na tv ale loooz haha
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Ciesza zapowiedzi mega ton na 2018 ale sam ekran jako zapowiedz metroida troche zenua, tym bardziej ze dalekie zapowiedzi sony sa tak hejtowane na forum, a jednak sa zdecydowanie prawilniejsze Boli cisza w temacie VC
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Poza Anthem żadnych ciekawych niespodzianek na tym E3.Zagrałbym w Metroida ale jak pokazali tylko logo to ho ho nie wiem czy dożyję premiery. Przynajmniej wszyscy na jednym słabo średnim poziomie.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l No VC brakuje strasznie, jaja sobie robią. Powinno być od 13 marca. Nie mówiąc już o ewentualnym Gamecubie.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l A kiedy mowili ze bedzie w ogole vc? Bo nie przypominam sobie zeby oficjalnie bylo
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Nie mówili, będziecie musieli się pocieszyć Splatoonem 2, Mario Odyssey i Xenoblade 2. Mam nadzieję, że jakoś to was utrzyma przy życiu do czasu premiery Wariolanda 3 z Gameboya Color.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l miazgator jakie megatony bedzie miec ta konsola w pierwszym roku, a jak juz zakoncza na dobre ere remasterow i wspierania 3ds to 2018 juz dostarczy tak ze glowa mala
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Jakbym wiedział, że wyjdzie Metroid na 3DSa i Monster Hunter na PS4 to bym nie sprzedawał tych konsol na rzecz Switcha.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l no jest zdjęte z oryginalnej strony, wiadomo że na torrentach siedzi Śmiesznie, ostatnio takie coś było w 2002 roku, jak jednego dnia wyszedł pierwszy Prime i Fusion na GBA. No to metroid jednak żyje. Edytowane 13 czerwca 20177 l przez ragus
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Chodziło mi o dystrybucję. Było na steam, po streamie zajrzę czy jest tam. Wygląda ok jak na grę na 3ds. Więcej nie trzeba.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Jest Metroid więc w przyszłym roku będzie ta jedna gra która kupię na Switcha. Szkoda VC ale skoro chcą te usprawnione wersje wrzucać to pewnie skupią się na powolnym wypuszczaniu klasyków z onlinowymi leaderboardsami itp.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Chodziło mi o dystrybucję. Było na steam, po streamie zajrzę czy jest tam. Wygląda ok jak na grę na 3ds. Więcej nie trzeba. przeciez AM2R nigdy na steamie nie było, co to za pomysl w ogoel xd mozna pobrac dalej z torrentow.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l http://nintendo.e3press.com/Event Presskity do pobrania login: Nintendo hasło: MarioE32017
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Chodziło mi o dystrybucję. Było na steam, po streamie zajrzę czy jest tam. Wygląda ok jak na grę na 3ds. Więcej nie trzeba. przeciez AM2R nigdy na steamie nie było, co to za pomysl w ogoel xd mozna pobrac dalej z torrentow. Pardon, coś mi się pomieszało, zamotałem się totalnie z indykami. Patrzę w historię i pewnie czytałem o AMR2, oglądałem Axiom Verge i mój mózg coś źle skleił.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l AM2R nigdy nie zniknie z neta. Nawet jak by nie pracowano juz wtedy nad remakiem to i tak by zareagowali. Nie wydaje mi się żeby kiedykolwiek pozwolili komuś na coś takiego z ich IP.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Inne firmy, np SEGA pozwala. Nintendo po prostu jest (pipi)owe wobec fanowskim projektów Edytowane 13 czerwca 20177 l przez Rayos
Opublikowano 13 czerwca 20177 l No jest niestety. Przy czym akurat tutaj to jest remake tej samej gry. Przy czym od dawna N ściąga z netu wszystko, każde remaki, fanmade'y, poki, zeldy. Jedyne czego zdjąć nie mogą to emulatory które nie korzystają z biosu lub innego kodu konsoli. To jest 100% inżyniera wsteczna i nie mogą nic z tym zrobić, co innego z romami. Ale akurat to można dość łatwo znaleźć jak się szuka. Z ciekawości zassałem sobie tego AM2R, sprawdzę w wolnej chwili. Jedyne, czego mi do szczęścia zabrakło to VC. Natomiast fajnie widać kompletnie inne podejścia do tematu patrząc np na konfe MS i Nintendo. W MS teraflopy, bibeloty i prawie 0 gier. U Ninny 0 sprzętu, same gry.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Pamiętacie jak w kwietniu pisałem, że moje źródła wspominały o jednej dużej premierze miesięcznie? Dużo się nie pomylili.