Opublikowano 25 czerwca 20177 l Czy dobrze to wygląda na ekranie TV? Bo z tym się biję. PC mam wielkości 3ds ale ma HDMI, switch ma docka. 3ds będzie wyłącznie przenośny.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Bardzo dobrze, wyświetlany jest normalnie w 1080p, wszystko jest ostre.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Dzięki. Chociaż wiem, że jesteś z Rayosem wyznawcą tej gry ;-) także opinia może być stronnicza :-)
Opublikowano 25 czerwca 20177 l lubienie/nie lubienie gry nie ma wpływu na to, że jestem w stanie napisać, że SK wygląda na TV dobrze, bo nie jest skalowany do 1080p, a wyświetlany jest natywnie w tej rozdzielczości
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Jasne, tego nie podważam absolutnie. Tak się trochę nabijam. Jak Rayosowi napisał raven, że sterowanie w Mario Galaxy mogło nie mieć ruchu to się pluł dla zasady chyba, bo to szczera prawda. Napisz mi jeszcze - jak sterowanie na Switchu? Dobrze? Ten "krzyżak" nie przekonuje i się nieco boję.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l nie plulem sie o usuniecie sterowania ruchowego, bo jasne ze mogoby go nie byc, ale dla mnie bylo totalnie nieinwazyjne ;) a shovela bier an cokolwiek, przeszedlem na 3ds, vicie, gralem na ps4 i zawsze miazga
Opublikowano 25 czerwca 20177 l skończyłem na switchu shovel knighta, wonder boya, jestem w trakcie cave story i ani razu nie narzekałem jeszcze sterowanie. jak tak się popatrzy na te oddzielone przyciski to faktycznie można mieć wątpliwości co do sensu grania na nich w gry 2d, ale podczas grania tego się nie czuje, działają jak normalny dpad z fajnym kliknięciem.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Kiedyś, to się nawet dziwiłem dlaczego Sony i M$ nie zrobią w swoich padach krzyżaka z oddzielnymi przyciskami na kierunek. Oczywiście blisko ułożonymi. Takie rozwiązanie wydawało mi się najbardziej logiczne i wygodne. Zwłaszcza po doświadczeniach z dpadem w xbox360. Tylko uświadomiłem sobie, że ja korzystając z dpada kierunki właśnie wciskam. Większość ludzi podobno przechyla kciuka w daną stronę ;p.
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Nemo, najlepiej ściągnij demo Blaster Master Zero i sprawdź na własnych palcach :).
Opublikowano 26 czerwca 20177 l niech to nintendo zaprzagnie do roboty wiecej malych chinskich dzieci w fabrykach bo to co sie wyrabia z tym switchem to jest dramat :/
Opublikowano 26 czerwca 20177 l jak nie ogarna sie to przy premierze mariana w pazdzierniku beda zamieszki na ulicach
Opublikowano 26 czerwca 20177 l tam marian, monhun jest za dwa miesiace w KKW i jak do tej pory sie nie ogarna, to bedzie apokalipsa
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Kurna w świetle tych niedoborów Switcha jednak cieszę się, że kupiłem chwile po premierze i mogę docierać ten świetny sprzęcik świetnie się bawiąc. Co do Switchowego "krzyżaka" . Wstępnie byłem bardzo sceptyczny, ale po ograniu Shante, jestem pozytywnie zaskoczony wygodą sterowania i już nawet tak często nie myślę o dodatkowym Joy Conie z normalnym krzyżakiem. Choć pewno jeśli takowy się pojawi, to z pewnością nabędę :)
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Jakich niedoborow? xD w polsce nawet w miesnym mozna pewnie dostac. No chyba ze w stanach/jap mieszkasz, to rozumiem. Edytowane 26 czerwca 20177 l przez Kinoji
Opublikowano 26 czerwca 20177 l PC Master Race! Na PC wezmę i ogram na klawiaturze. Jeśli switch nie ma blokady to niech japończycy ściągają z Europy - tu dramatów nie ma.
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Pół świata ma problem z kupnem Switcha, a w Polsce jak w lesie XD. Dzisiaj w dwóch Media Markt widziałem stos pudeł tej zacnej konsoli :) Edytowane 26 czerwca 20177 l przez Faka
Opublikowano 26 czerwca 20177 l W Polsce strach kupować bo jeszcze leżą te pierwsze konsole z pewnymi "ułomnościami" wieku dziecięcego.
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Co? To tylko joycony, a reszta dobrze chodzi. Konsola chodzi bardzo dobrze. Edytowane 26 czerwca 20177 l przez Faka
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Tak, Mój internetowy ziomek kupił z 2 tygodnie temu, bodaj w MM i właśnie ma problemy z joyem. U nas jeszcze pierwszy sort leży
Opublikowano 26 czerwca 20177 l No to jest bardzo łatwo do naprawienia, żadna filozofia z tym przeca. Tak jak napisałem, że z konsolą jest bardzo dobrze :)
Opublikowano 26 czerwca 20177 l nie kazdy musi chciec bawic sie w gabki, a chyba nie uwazasz ze spoko kupowac nowy sprzet i za pare dni zanosic na reklamacje i czekac, az przysla naprawione/nowe joycony
Opublikowano 26 czerwca 20177 l No ja to wiem, sam niedawno kupiłem i gubiłem ten zasięg ale bawić mi się w reklamację nie chciało stąd poradziłem się na forumku z gąbką. 10 min roboty to nie jest tragedia :)
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Niby nie ale nie kazdy musi chciec robic to z nowym sprzetem, a dwa ze straciles gwarancje na lewego joycona jakby odpukac wydarzylo sie z nim cos powazniejszego
Opublikowano 26 czerwca 20177 l w mediaexpert juz leża po 1399, fajnie cena leci, szkoda tylko ze bankowo to z tego pierwszego sortu z wadliwymi joyconami :/