Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

apka dziala super, pokazuje gre i dasha z dokładnością do 5min :)

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Nie pokazuje mi starszych sesji, podsumowanie miesięczne też jakieś pierdół wyświetla. No średnio.

Opublikowano

dlaczego idą pare dyszek wyzej?

Acti i Ea podnosza ceny, za nimi pojdzie reszta.

@Ficek

Na ps4 tylko ;]

Opublikowano

Nintendo wysłało mi z okazji urodzin maila z zniżką do eshopu :) MS czy sony nigdy nie byli dla mnie tacy dobrzy :D

Greetings from Nintendo! Here's an exclusive discount, Just for You – 30% off one of these selected titles on Nintendo eShop!          
Opublikowano

tak snipperclips , ta futurystyczna ścigałka i gry retro z neo geo  skorzystałem i snipperclipsa kupiłem.

Niestety hiciory to na 3ds i wii u ... szkoda ale lepszy rydz niż nic

Opublikowano

wow, niezle :) a przecie i snipperclips i fast rmx to bardzo dobre tytuly 

Opublikowano

Można zmienić datę urodzin i przyślą mi maila ze zniżką ? Przydałoby się kupić Fast RMX ;P

Opublikowano

Można zmienić datę urodzin i przyślą mi maila ze zniżką ? Przydałoby się kupić Fast RMX ;P

Łódź, kur.wa. 

xD

Opublikowano

Oburzenie i iksdeki ale odpowiedzi nie uzyskałem. W takim razie pieniądze pójdą na co innego.

PS. Jak kupujecie gry w promocjach to pewnie przez łzy bo nie płacicie pełnej ceny xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

oho no to na snipperclips czekam do września

Janusz Cebulon

Opublikowano

Ins, po prostu spróbuj zmienić datę urodzin i sprawdź czy ci przyślą kod.

Opublikowano

No chodziło mi o to czy w ogóle można ją zmienić. Sprawdzę niedługo.

EDIT:

Nie widzę nigdzie możliwości zmiany daty urodzenia. Trudno. Poczeka się na jakąś zniżkę albo do lutego ;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Oburzenie i iksdeki ale odpowiedzi nie uzyskałem. W takim razie pieniądze pójdą na co innego.

PS. Jak kupujecie gry w promocjach to pewnie przez łzy bo nie płacicie pełnej ceny xD

kupowanie gry na promocji a specjalnie kłamanie żeby dostać zniżke to dwie rozne rzeczy :lapka: druga opcja urąga mojej godności

ale widzę, że po ukradzeniu komuś kody na grę z karty graficznej, cebulowa natura nigdy się nie zmieni

Opublikowano

Załóż nowe konto z datą urodzin na dzisiaj/jutro

XD

Opublikowano

Kartoflożerco wydałem 600zł na gierki w tym miesiącu. Wybacz, że ze chce wydać mniej niż więcej. Rozumiem, że to trudne do ogarnięcia. Bycie cebulą w takim przypadku to zdrowy rozsądek po prostu. Jak ktoś głupi to przepłaca bo sumienie nie pozwala mu zmienić daty urodzin w profilu xD

PS. Ukradłem xD Koleś napisal, że nie ma problemu bo to karta do testów (oczywista oczywistość) więc nadal czyste sumienie. Pultaj sie ile chcesz i prowadź swoją krucjatę gdzie indziej. Wiesz, że ludzie kupują gry z innych regionów ? Myślę, że musisz zaregować.

@Bartiz

Chce mieć gry na swoim głównym koncie więc odpada.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A to zniżka jest przypisana do konta czy wysyłają kody?

Opublikowano

W promocji był Snake Pass, Bomberman, Puyo Puyo Tetris to i na Fast RMX przyjdzie pora.

Opublikowano

Ja jestem dopiero od tygodnia posiadaczem Switcha, we wtorek miałem urodziny i dostałem od Nintendo 300 Platinum Points, więc te pewnie lepsze prezenty ze zniżkami na gry to dla starszych wyjadaczy i prawdopodobnie założenie nowego konta nic by Ci nie dało.