Opublikowano 28 lipca 20177 l Ja też wolę na TV, trochę niewygodnie jednak przenośnie, taki leciutki nie jest a ekran jednak za mały jak dla mnie do komfortowej gry.
Opublikowano 29 lipca 20177 l widzieli? https://www.x-kom.pl/p/375790-pad-hori-nintendo-switch-pad-przewodowy.html w saturnie dzisiaj widziałem pudełeczko to prawie sie nabrałem, że to produkt od nintendo. szkoda że na kablu, cena ok imo.
Opublikowano 29 lipca 20177 l Cena bardzo okej, ale pewnie nie ma nawet wibracji (na stronie sklepu się tym nie chwalą), spoko, że ma protezę d-pada.
Opublikowano 29 lipca 20177 l chyba znalazłem babola w opisie Przyciski Lewy/prawy bumperPrzyciski regulacji głośności +/-D-PadPrzyciski A/B/X/YPrzyciski Home i Back systemu AndroidLewy/prawy triggerGałki analogowe - 2 szt. +/- chyba na padzie służy do czego innego niż głośność XD ? jak jest na pro controllerze? dobra w orginalnym też jest taki opis https://www.x-kom.pl/p/345294-pad-nintendo-switch-pro-controller.html nieogary w xkom źle opis produktu napisały Edytowane 29 lipca 20177 l przez Orzeszek
Opublikowano 29 lipca 20177 l RAGUS JAK BOGA KOCHAM PO RAZ KOLEJNY SIĘ PYTAM CZY PRO CONTROLLER ZE SWITCHA DZIAŁA POD PC PO BLUTACZU?
Opublikowano 29 lipca 20177 l Na macbooku działa xD https://www.digitaltrends.com/gaming/how-to-connect-a-nintendo-switch-controller-to-a-pc/ Na pc też, ale z tego co widzę, do niektórych gierek trzeba korzystać z tego mappera do pada xboksowego.
Opublikowano 29 lipca 20177 l dobrze wiedziec, mozna spokojnie pogonic pada od xb1 i wymienic na switchowy pro controller
Opublikowano 29 lipca 20177 l ej joycony można spasować z pc po bt! genialne! Możesz sparować joycony tylko jako osobne kontrolery, nie ma możliwości złożenia ich w jeden prawilny.
Opublikowano 29 lipca 20177 l Kwestia sterowników. Na zrootowanym Androidzie już można w jeden złożyć więc to pewnie tylko kwestia czasu :-) Edytowane 29 lipca 20177 l przez NemoKOF
Opublikowano 29 lipca 20177 l Tak sobie ogladam filmiki i Monster Hunter zaczyna mnie strasznie kusic. Nigdy wczesniej nie gralem w serie, ale wyglada arcy ciekawie, a tego typu slasherki to nawet lubie.
Opublikowano 30 lipca 20177 l Dobra, kupuje switcha. Pytanie - co za gry z Wii u można traktować jako pewniak ze wyjdzie na switchu? Sprzedam takie tytuły i kupie potem na switcha żeby grać online. To samo - idzie dorwac w PL nowa re.wizję tj. ta w kolorach splatoona?
Opublikowano 30 lipca 20177 l Nikt z nas nie ma ojca w zarządzie Nintendo Japan, więc ciężko powiedzieć. Ptaszki najbardziej ćwierkały o Smashu. Co do bundla, to widzę w najpopularniejszych sklepach tylko Splatoonowego z czerowono/niebieskimi joyami.
Opublikowano 30 lipca 20177 l Uff, już myślałem, że tylko Niemcy są jakieś dziwne i gdzie bym nie patrzył, to chcą mnie oszukać i wcisnąć zwykłego switcha jako niby ten Splatoonowy xd.
Opublikowano 30 lipca 20177 l Jak dla mnie to te wszystkie kolorowe joycony za bardzo odrywają uwagę od ekranu jak gra się na handheldzie. moim zdaniem kolor ciemno - szary najlepiej się sprawdza :).
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Gracie na WiFi czy macie LAN adapter? Z ceną tego oficjalnego ich poyebalo ale inne nieoficjalne chyba też działają? Jakieś konkretne warunki muszą spełniać?
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Jak działają z wiiu to działają. Musi być konkretny chipset lat i działa, to tylko lan na usb, nie ma jakiegoś sprawdzania czy jest to oryginalne akcesorium. Czytam recki Overcooked i wygląda to średnio. Framerate spada do 20 klatek, jocony włączają wibracje na raz, na wszystkich Joyach, czyli ja kroje a wszystkim wibruje. Nie ma żadnego multi poza kanapowym, 0 online, 0 local wireless multiplayer na 2 konsole. Słabo.
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l o ciup czyli port na szybko - albo naprawia w latkach albo trzeba bedzie calkowicie olac
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Jak działają z wiiu to działają. Musi być konkretny chipset lat i działa, to tylko lan na usb, nie ma jakiegoś sprawdzania czy jest to oryginalne akcesorium. Na KiG ten z Wii U jest za 109zł :o ciekawi mnie czy jakieś no namy po 30zł z Allegro będą działać.