Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie bardziej niż z gier byłbym zadowolony widząc jakieś informacje o samym systemie i aplikacjach. Ogarnięta przeglądarka, Youtube , system osiągnięć z jakimiś mini nagrodami pokroju tapet no i VC z GBA wraz z dużą liczbą gier by móc ponownie ograć Poki i Dragon Ball Buu fury.

• Plusik 1
Opublikowano

A mi się podoba, że Słycz nie zajmuje się bzdetami typu przeglądarka internetowa, Youtube (choć zakładam, że prędzej czy później pojawią się aplikacje typu Netflix, czy Crunchyroll). "Konsola do gier" do gier - mi pasuje.

Na pewno minusem jest brak komunikacji ze znajomymi (porównując to z Wii U - miiverse, wiadomości, czat wideo - to naprawdę regres) i tutaj powinni się skupić jeżeli chcą za kilka miesięcy ściągać haracz za online. A mobilna natura konsolki aż się prosi o save'y w chmurze.

Czyli wszyscy liczą na nową grę, lub co gorsza na jakiś kolejny port :facepalmz: ... Wiadomo - nadzieja umiera ostatnia... Jeszcze niecałe 3 godzinki.

Opublikowano (edytowane)

Pewnie chodziło mu o to, że będziemy się łudzić do końca directa czyli prawie do 1, a dopiero po do nas dotrze, że się nie udało

Edytowane przez funditto
Opublikowano (edytowane)

Pegi 18 czyli będzie Bayonetta, póki co mamy Poki na 3DSa, 

czy ja dobrze widziałem, że znowu będzie takie szybkie przewijanie newsów ?

muszą mieć tego sporo

Edytowane przez funditto
Opublikowano (edytowane)

ależ by wsiadł taki mario party na switcha

nie ma co gadać, nintendo dba o 3dsa

Edytowane przez ragus