Gość ragus Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Ta gra jest chora, w dobrym tego słowa znaczeniu. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 (edytowane) Coś czuję kolejne 97-98 % na Meta To co teraz pokazali, damn, jeszcze lepsze motywy niż się spodziewałem i jest bundle Edytowane 13 września 2017 przez funditto Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Jak ja dzisiaj zasnę z takim bonerem corwa xd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 No to mamy bundla, który wygra święta. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Marian autentycznie rozjebał mi system. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Bundel z Mario Odyssey rozbije bank pod koniec roku Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 szkoda, ze nie ma kolekcjonerki zadnej [*] a bundle troche leniwy (mogliby chocaiz dac inne joycony) , ale pewnie ludzie sie beda zabijac o niego na swieta Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Directy Nintendo niszczą moja gamingowe duszę. Tyle pokazać GIER w ciągu 45 minut XD. Yebani nie mają litości. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Niech już palą w piecu bo z takim bundlem to sie nie wyrobią na święta Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 xeno2 - jak to bedzie chodzic plynnie to nie ma mnie dla nikogo w grudniu octopath travelers - jezus maria jaki pomysl i artstyle do jrpg mario odyssey - psychicznie dobra ta gierka bedzie duzo multiplatform i to aaa w kierunku switcha jest wiecej niz dobrze a pewnie za miesiac lub dwa nastepny direct i kolejne tsar bomby ps. ale bayonetta2 remaster musi i tak byc i chyu Cytuj
roivas 41 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Wielkie nic, mydlenie oczu. I jeszcze Phantasy Star na Japonię. VC to się chyba nigdy nie doczekamy jak wydają jakiś pack śmieciarski starych gier arcadowych. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Jak pokazali Wolfa i Dooma to myślałem że mi się kanał na YT przełączył albo że to jakaś wersja na smartfony xd. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Hm.. Mario może faktycznie powalczyć z Zeldą o GOTY i GOTG, Xeno 2 bardzo wyładniało i wreszcie wygląda na coś co warto kupić, Kirby będzie spoko zapychaczem na wiosnę, Doom i Wolf to totalne zaskoczenie, Snipperclips plus to dla mnie świetna sprawa, bo przechodzę z żoną, a czasem też z kumplem przy alko, Project Octopath pewnie też wielu przekona, ale nie było nic od Platinum, nie było Smasha, nie ma VC tylko jakieś Arcade Archives... no i nie pokazali drugiego DLC do Zeldy dla mnie 7/10 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 zdecydowanie doom i wolf najwieksze zaskoczenie. cala konferencja dosc mocno srednia, malo nowosci, ale cieszy data premiery xeno. mario rozyebal system. solidne 7/10 direct w sensie, 7/10 Cytuj
navro 2 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Demo Octopatha już jest dostępne do pobrania w eShopie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 września 2017 Opublikowano 13 września 2017 Niby switch nie ma gier, a do końca roku w boxie trzeba kupić Super Mario Oddysey Skyrim DOOM Resident evil revelations 1&2 LA noire Fire emblem warriors Dragon quest builders Xenoblade chronicles 2 A o cyfrowych grach to szkoda wspominać nawet. Niesamowity pierwszy rok ma ta konsola. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Mimo że switch to dla mnie tylko exy(może skuszę się na skyrim bo jednak opcja ogrywania tej gry gdzie w opcji przenośnej robi wrażenie) muszę przyznać że nintendo ładnie się rozkręca. Doom/Wolf 2 no i LA NOIR daje nadzieje że duże firmy zaczną coś dłubać na switch-a i może wyjdzie jakiś ciekawy ex. Super że sobie switch tak radzi , dalej liczę że jak LA NOIR dobrze sprzeda się na switch-u to R* zrobi jakiegoś exa na konsolke nintendo. Nawet wydanie wersji komórkowych było by świetne , marzy mi się ogrywanie San Andreas na switch-u bo nie ma się co oszukiwać grać na telefonie się nie da. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 co za direct, mój portfel spie.rdolil na widok tych gierek nie moge go znaleźć 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 mam nadzieje ze octopath travelers zadebiutuje gdzies w pierwszym kwartale 2018 skoro maja juz tak obszerne demo (3h dlugosci sick), uwielbiam klasyczne jrpg, a demo ma niewiarygodny potencjal no jestem w szoku, co miesiac sztos i to jaki SZTOS, to nie zapchajdziura, durna gierka, zeby sie chwalic, ze sa gierki, co miesiac jest autentycznie totalnie wypasna gierka, do tego third party zdaja sie zauwazac wreszcie potencjal konsoli, jak pojdzie za tym sprzedaz (a pewnie pojdzie) to jeszcze oni dowala lawinowo dobre gierki no i marian - marian ktory bedzie kolejnym atakiem na topy topow ever, nie ma chyba do tego nikt watpliwosci, dwie tsar bomby w pierwszym roku zycia konsoli kiedy inni marza by miec taka choc jedna w generacji.....to jest abstrakcja po prostu a to wszystko bez podania daty premiery hollow knight, stardew valley, bez gry platinium games, bez VC....strach sie bac jaki nintendo ma potencjal by bylo jeszcze lepiej Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Już się nie mogę doczekać kolejnego directu. Nie sądziłem, że da się wymyślić coś lepszego od Super Mario Galaxy, a teraz nie wyobrażam sobie, że coś kiedyś przebije Mario Odyssey, prócz dwójki oczywiście :). Cytuj
Godot 416 Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 Niby switch nie ma gier, a do końca roku w boxie trzeba kupić Skyrim DOOM Resident evil revelations 1&2 LA noire Choroba psychiczna, czy syndrom sztokholmski? Serio dasz 1000 zł za porty z handheldów, pastgenów? Doom 59 zł nówka, a Ty dasz za wybrakowaną wersję 259, bo zapewne za tyle pójdzie? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi