Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Spoko ale patrząc w przeszłość doświadczenie wskazuje, że to sprzeda się średnio albo słabo. Po pierwsze już ograne a po drugie fani Nintendo olewają dobre dorosłe gry. Jak będzie inaczej, to chyba świat stanie na głowie.

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Na razie to gierki na switcha sprzedają się lepiej niż dobrze więc...

Opublikowano
  W dniu 14.09.2017 o 13:09, kermit napisał(a):

switch? no fajnie ale nie bedzie gier aaa 3rd party :(

la noire? pfff ograne dawno remaster tfu

doom? pfff na ps4 pudelka za darmo rozdaja

fifa? ehh co ci pilkarze tak plywaja

wolf 2? szkoda ze dopiero 2018 no i pewnie potna graficzke :(

itp itd

sama prawda, trzeba czekac na koniec 2018, moze wtedy cos sensownego wyjdzie

Opublikowano

Ja się tylko boję co dalej. Bo ten rok i początek następnego to jakaś masakra, tylko że wystrzelą się z najlepszych serii i nie wiadomo, czy coś zostanie. Dobrej gry się nie pisze w pół roku. Może dlatego czekają z VC? Jak będzie sucho to chociaż kotleta rzucą z meta >90% i klientów znajdą i tak. Ale może się mylę i mają lineup ustawiony na 2-3 lata (chcę tak myśleć).

Opublikowano

na razie to sie wystrzelali z remasterow, remakow i multiplatform

Opublikowano

No to po czesci prawda, ale do konca roku bedziemy juz po premierze mariana i xc2, wiec te wielkie serie chyba wszystkie beda odhaczone.

Na przyszly rok juz teraz jest na szczescie kilka tytulow zapowiedzianych - kirby, yoshi i pewnie cos jeszcze, wiec tragedii nie bedzie. Z poksami i metroidem za to na bank sie nie wyrobia na 2018.

Opublikowano

@S(pipi)ix

I dlc-ków.

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano

No jak już chcecie podbijać słupki sprzedażowe to może lepiej FIFĘ czy Wolfa 2 kupować, które faktycznie są nowe. Sprzedaż milionowego wydania Skyrima nie jest w żaden sposób miarodajna - jak się sprzeda zaje,biście ponad oczekiwania to jeszcze Obliviona z rozpędu na Switcha wrzucą i Morrowinda, a jak się sprzeda słabo to w sumie kto wie dlaczego? Publika Switcha już dawno ograła, publiki Switcha ta gra nie interesuje? Jak to stwierdzić?

Opublikowano

W tym bundlu switch + mario rabbids gra jest w pudełku czy kod?

Opublikowano

Przez tyle lat Nintendo nabijało słupki oryginalnością, pomysłem, innowacyjnością, więc wiedzą jak to robić, ale widać wypluwanie starych gierek jest łatwiejsze i mniej zasobożerne. Rozumiem, miałem bekę na początku roku jak wszyscy dostawali orgazmu grając w tetrisa jakby to było ku,rwa nie wiem co, ale line-up na 2017 w postaci skyrima, dooma, re revelations czy la noire czyli więcej remake'ów niż exów. Nawet PS4 tak nie miało w 2014 roku, żeby wychodziło więcej starych gier niż nowych.

Edytowane przez S(pipi)ix

Opublikowano
  W dniu 14.09.2017 o 13:48, Kinoji napisał(a):

No to po czesci prawda, ale do konca roku bedziemy juz po premierze mariana i xc2, wiec te wielkie serie chyba wszystkie beda odhaczone.

Na przyszly rok juz teraz jest na szczescie kilka tytulow zapowiedzianych - kirby, yoshi i pewnie cos jeszcze, wiec tragedii nie bedzie. Z poksami i metroidem za to na bank sie nie wyrobia na 2018.

masz kirby, yoshi, fire emblem rpg, no more heroes, octopath travelers i moze pokemony - tyle wiadomo teraz, na bank jeszcze niny cos wyciagnie z rekawa, masz tez retro co ponad trzy lata siedza cicho, zreszta direct dzisiejszy tyczyl sie zblizajacych miesiecy wiec podejrzewam, ze pod koniec tego roku zaatakuja z kolejnym i ujawnia wiecej z lineupu 2018

btw w najnowszym famitsu z okazji tgs ma byc ujawnione 10 niezapowiedzianych jeszcze gierek, z racji tego, ze to kkw obstawiam, ze cos moze tez dotyczyc switcha

Opublikowano

Wreszcie konsola Nintendo rozpala DYSKUSJĘ. Nie jakieś bezpieczne 3DSy i inne WiiiiiiUuuuuUuuU. Tutaj są prawdziwe emocje.

Wspaniałe gry? Check.

Chu,jowe gry? Check.

Kontrowersyjne gry? Check.

Perełki? Check.

Raki? Check.

Świeże pomysły? Check.

Kotlety? Check.

Nie ważne jak się o czymś gada, ważne, że się gada.

:banderas: Nintendo wróciło. Iwata? Dobrze, że zdech. Pora na nowego króla, tylko Koizumi.

QUgXgmI.png

Ballin'

Baczność. Ja ragus przysięgam wierność marce Nintendo. Spocznij.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  W dniu 14.09.2017 o 13:59, S(pipi)ix napisał(a):

Przez tyle lat Nintendo nabijało słupki oryginalnością, pomysłem, innowacyjnością, więc wiedzą jak to robić, ale widać wypluwanie starych gierek jest łatwiejsze i mniej zasobożerne. Rozumiem, miałem bekę na początku roku jak wszyscy dostawali orgazmu grając w tetrisa jakby to było ku,rwa nie wiem co, ale line-up na 2017 w postaci skyrima, dooma, re revelations czy la noire czyli więcej remake'ów niż exów. Nawet PS4 tak nie miało w 2014 roku, żeby wychodziło więcej starych gier niż nowych.

zayebisty lineup exow mialo ps4 w 2014 roku, no po prostu gniecie switcha: remaster tlou, najgorszy infamous, najgorsze lbp, niedorobiony na premiere driveclub, dodajmy do tego sztosy z 2013 bo to juz bylby koniec wyliczanki bez nich czyli najgorszy killzone i knack

Opublikowano

sony wypluło więcej ilościowo remasterów swoich gier wiec sony bardziej kocha graczy i robi dla nich wszystko by mogli nadrobic zaleglosci

W dniu 14.09.2017 o 14:06, Ficuś napisał(a):

W dniu 14.09.2017 o 13:59, S(pipi)ix napisał(a):

zayebisty lineup exow mialo ps4 w 2014 roku, no po prostu gniecie switcha: remaster tlou, najgorszy infamous, najgorsze lbp, niedorobiony na premiere driveclub, dodajmy do tego sztosy z 2013 bo to juz bylby koniec wyliczanki bez nich czyli najgorszy killzone i knack

nie mowilem o exach tylko o nowych tytulach ktore mialy premiere rynkowa w 2014 roku

Opublikowano

to logiczne ze na sprzecie wielokrotnie slabszym z uwagi na jego hybrydowosc ich nie bedzie tyle jak u konkurencji - no chyba ze np chcialbys by tydzien temu wyszedl na switcha destiny2 w 480p zeby gadac, ze jestes zadowolony z lineupu (a pozniej miec beke jakie to wykastrowane i brzydkie)

nowosci multiplatformowe ogranicza sie do indykow i pewnie mniej mocozernych serii/gier duzych firm - przeciez to logiczne

Opublikowano
  W dniu 14.09.2017 o 13:56, GenzoChan napisał(a):

Gdzie masz taki bundle?

Opublikowano
  W dniu 14.09.2017 o 14:09, Ficuś napisał(a):

to logiczne ze na sprzecie wielokrotnie slabszym z uwagi na jego hybrydowosc ich nie bedzie tyle jak u konkurencji - no chyba ze np chcialbys by tydzien temu wyszedl na switcha destiny2 w 480p zeby gadac, ze jestes zadowolony z lineupu (a pozniej miec beke jakie to wykastrowane i brzydkie)

nowosci multiplatformowe ogranicza sie do indykow i pewnie mniej mocozernych serii/gier duzych firm - przeciez to logiczne

aha, czyli nie moga robic nowych gier tylko beda wydawac stare, bo sprzet jest za slaby, co ty ćpiesz

Opublikowano

Czyli maja wypuszczac kazdy nowy tytul i go bekowo ciac z grafiki lub by chodzil w 20fps?

Sa oczywiscie nowe tytuly z ktorymi switch by sie poradzil jak np south park czy dragon ball z ale co Ty cpasz ze bys chcial kazdy duzy tytul na sprzet o tej mocy

Opublikowano

Brałem z Xkomu, gra w pudełku na płycie

Opublikowano
  W dniu 14.09.2017 o 14:28, Ficuś napisał(a):

Czyli maja wypuszczac kazdy nowy tytul i go bekowo ciac z grafiki lub by chodzil w 20fps?

Sa oczywiscie nowe tytuly z ktorymi switch by sie poradzil jak np south park czy dragon ball z ale co Ty cpasz ze bys chcial kazdy duzy tytul na sprzet o tej mocy

oczywiscie ze destiny 2 nie wyjdzie na switcha bo nintendo nie ma takiej infrastruktury sieciowej zeby uciagnac taka machine online ale skoro ma wyjsc wolf 2 i doom to podaj mi jakies 2-3 inne gry multiplatformowe z tego roku, ktorych nie dalo by sie dostosowac do switcha?

Opublikowano
  W dniu 14.09.2017 o 14:28, _Be_ napisał(a):

Brałem z Xkomu, gra w pudełku na płycie

Na czym? :D