Opublikowano 14 września 20177 l W gamie są już Directowe nowości: http://www.game.co.uk/en/games/nintendo-direct/?cm_sp=home-_-banner1-_-NintendoDirectSept Boszeee, jakie ceny Już muszę odkładać diengi. Mam nadzieję że u nas będzie troszkę taniej... 100funtów za grę z artbookiem, steelbookiem i wybranymi utworami na płycie. Nosz kierwa, coraz lepiej trzeba nadstawiać du.pę. Edytowane 14 września 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 14 września 20177 l Na niemieckim amazonie bundle z mario odyssey 389E, o dziwko brak pokrowca.
Opublikowano 14 września 20177 l Irek na amazonie masz w eur więc ciutke taniej. Pokrowiec brałbym, ale cena 40 eur to żenada.
Opublikowano 14 września 20177 l Pocieszam się tym że game.co.uk to drogi sklep. Zobaczymy jak u nas będzie z cenami. https://www.amazon.co.uk/Super-Mario-Odyssey-Nintendo-Switch/dp/B01MUA0D2A/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1505402983&sr=1-1&keywords=mario+odyssey+switch Gra w pudle 42 funty, cyfra 60 funtów. xddddddddddd i wszystko jasne. Edytowane 14 września 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 14 września 20177 l Zamowione po niemiecku w razie czego, nigdy nie wiadomo ile tego wydadza Wlasnie zobaczylem ceny gierek na VGP.ca z directa...matko kochana NBA 400zł za jakas tam posrednia edycje legendary i 250zl za zwykla Pokken 300zł WWE 240zł Edytowane 14 września 20177 l przez Velius
Opublikowano 14 września 20177 l Zamowione po niemiecku w razie czego, nigdy nie wiadomo ile tego wydadza Płaci się od razu? Nigdzie nie widać żeby w pakiecie był pokrowiec. Bez tego to nawet nie zastanawiam się nad bundlem.
Opublikowano 14 września 20177 l No co Ty w amazonie sie placi jak wysylaja, dlatego zawsze tam biore "na rezerwe" wszystko xd
Opublikowano 14 września 20177 l No co Ty w amazonie sie placi jak wysylaja, dlatego zawsze tam biore "na rezerwe" wszystko xd Dawno nie brałem dlatego pytam. Nie pamiętam jak to było. Dobrze wiedzieć, dzięki.
Opublikowano 14 września 20177 l Mam nadzieje ciagle ze u nas ceny beda bardziej przyziemne, np 359 -379zl za limitke (o ile bedzie) jak w przypadku Zeldy. Edytowane 14 września 20177 l przez Velius
Opublikowano 14 września 20177 l Mam nadzieje ciagle ze u nas ceny beda bardziej przyziemne, np 359 -379zl za limitke (o ile bedzie) jak w przypadku Zeldy. Też mam taką nadzieję. Zaklepałem sobie Xeno 2. Teraz tylko czekam na dalszy przebieg sytuacji. :)
Opublikowano 14 września 20177 l Ktoś porównał już grafikę z trailera DOOMa - Switch vs PS4. Jak dla mnie nie jest źle
Opublikowano 14 września 20177 l http://www.siliconera.com/2017/09/14/powera-making-super-mario-odyssey-nintendo-switch-joy-con-grip/ Zaczęła się mania na całego, ale muszę przyznać że fajnie im to wyszło. Nie moje klimaty, ale naprawdę niezły "skin".
Opublikowano 14 września 20177 l a to na bank byl trailer z wersji na switcha czy placeholder z urywkami z current genow?
Opublikowano 15 września 20177 l stawiam na to pierwsze. skyrima pokazywali od poczatku w wersji switchowej, dlaczego mieliby robic inaczej z doomem?
Opublikowano 15 września 20177 l Myślisz że przebitki gamepleyu Skyrima z reveal trailera konsoli pochodziły z wersji switchowej? nie sądzę.
Opublikowano 15 września 20177 l porownujac tamte przebitki do obecnych trailerow - to tak, tak mysle ;) zreszta - to nawet nie bylo wyswietlane na tv tylko wsio nalozone w postprodukcji, wiec mogloby nie byc ze switcha, ale co innego revela trailer konsoli a co innego trailer giereczki ;p zreszta - zobaczymy, niedlugo powinni zarzucac trailerami itd itp skoro premiera w tym roku.