Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W gamie są już Directowe nowości:

http://www.game.co.uk/en/games/nintendo-direct/?cm_sp=home-_-banner1-_-NintendoDirectSept

Boszeee, jakie ceny :mog: Już muszę odkładać diengi. Mam nadzieję że u nas będzie troszkę taniej...

100funtów za grę z artbookiem, steelbookiem i wybranymi utworami na płycie. Nosz kierwa, coraz lepiej trzeba nadstawiać du.pę.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Irek na amazonie masz w eur więc ciutke taniej. Pokrowiec brałbym, ale cena 40 eur to żenada.

Opublikowano (edytowane)

Pocieszam się tym że game.co.uk to drogi sklep. Zobaczymy jak u nas będzie z cenami.

https://www.amazon.co.uk/Super-Mario-Odyssey-Nintendo-Switch/dp/B01MUA0D2A/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1505402983&sr=1-1&keywords=mario+odyssey+switch

Gra w pudle 42 funty, cyfra 60 funtów. xddddddddddd i wszystko jasne.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano (edytowane)

Zamowione po niemiecku w razie czego, nigdy nie wiadomo ile tego wydadza :lapka:

Wlasnie zobaczylem ceny gierek na VGP.ca z directa...matko kochana :mog:

NBA 400zł za jakas tam posrednia edycje legendary i 250zl za zwykla

Pokken 300zł

WWE 240zł

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Zamowione po niemiecku w razie czego, nigdy nie wiadomo ile tego wydadza :lapka:

Płaci się od razu?

Nigdzie nie widać żeby w pakiecie był pokrowiec. Bez tego to nawet nie zastanawiam się nad bundlem.

Opublikowano

No co Ty w amazonie sie placi jak wysylaja, dlatego zawsze tam biore "na rezerwe" wszystko xd

Dawno nie brałem dlatego pytam. Nie pamiętam jak to było.

Dobrze wiedzieć, dzięki.

Opublikowano

Mam nadzieje ciagle ze u nas ceny beda bardziej przyziemne, np 359 -379zl za limitke (o ile bedzie) jak w przypadku Zeldy.

Też mam taką nadzieję. Zaklepałem sobie Xeno 2. Teraz tylko czekam na dalszy przebieg sytuacji. :)

Opublikowano

porownujac tamte przebitki do obecnych trailerow - to tak, tak mysle ;) zreszta - to nawet nie bylo wyswietlane na tv tylko wsio nalozone w postprodukcji, wiec mogloby nie byc ze switcha, ale co innego revela trailer konsoli a co innego trailer giereczki ;p zreszta - zobaczymy, niedlugo powinni zarzucac trailerami itd itp skoro premiera w tym roku.