Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To nie pierdziel Rayos że od poczatku Skyrim pokazywany był w wersji na Switcha, a pokazywanie gamepleyu nałożonego w post produkcji jest jeszcze gorsze niż trailer z bullshotami. Z resztą według df Skyrim wyglada bardzo dobrze na switchu ale nie tak dobrze jak ten offscreen z premierowego trailera. Idę o zakład że gampley dooma nie pochodzi z wersji na switcha.

Wgl po co ja się produkuje przecież Doom i inne gry bethesdy nikogo na switchu.

Wolf ma premierę w tym samym dniu co Mario ale to byłby pojedynek gdyby wyszedł równo z dużymi konsolami :obama:

Edytowane przez kes
Opublikowano

No nie wiem, ja tam się cieszę. Doom i Wolf 2 akurat odpowiadają mi bardziej na Switcha, niż Fify czy AC (który jeszcze na Switchu w jakiejkolwiek odsłonie nie wyszedł). Zresztą koncepcja konsoli do takowych Shooterów, myślę że się bardzo dobrze nadaje. 

Dla mnie pozytywne zaskoczenie na ostatnim ND. 

Opublikowano (edytowane)

Mini NES, mini SNES, teraz Arcade archives... Może na Switchu w ogóle nie doczekamy się VC w żadnej formie. Jak myślicie?

Edytowane przez roivas
Opublikowano

Specjalna cena obowiązuje tylko do wyczerpania ilości promocyjnej produktu!!1

Opublikowano (edytowane)

Za to limitka Xeno 2 w całkiem niezłej cenie patrząc na sklepy zagraniczne. 400zł. :) Mam nadzieję że nawet i taniej będzie w innych sklepach u nas.

Szkoda tylko że: Produkt chwilowo niedostępny. :yao:

W powerplay Switch z Marianem też za 1750zł. Ja odpadam. Taniej wychodzi kupić oddzielnie grę i konsolę w pudle. Futerału nie widać więc :lapka:

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Ten bundle switcha z marianem wychodzi chyba drozej lub tak samo jak premierowy z zelda a mamy pol roku konsole na rynku xd

Na zachodzie to pewnie w ogole beda cyrki pod koniec pazdziernika, podejrzewam, ze jakby ktos wystawial w przeliczeniu za 2500zl taki bundle z dostepnoscia od reki to by poszly wszystkie

Opublikowano

Byłem strasznie nakręcony na zestaw Switch+SMO, ale niestety Nintendo znowu odleciało i europejski bundle jest... biedny. Cena kosmiczna, brak pokrowca i kod zamiast ślicznego pudełeczka... Czerwone joy-cony są ładne, ale liczyłem na jakiś ciekawy motyw. Trochę rozczarowanie :(

Opublikowano (edytowane)

Mnie bardziej ciekawi po ile będzie pro controller z Xeno, mam co prawda zwykły, ale taki byłby całkiem spoko jeśli nie przesadzą z ceną

Edytowane przez funditto
Opublikowano

Jak pojawi się limitka xeno 2 to proszę od razu PW jak ktoś zobaczy!

Dave będzie mial

Opublikowano

mózg roz(pipi)any, to o to chodziło z tym golfem ukrytym w switchu o.O szacun dla teamu odpowiedzialnego za soft, S Z TY W N I U T K I easter egg i fajny motyw uczcenia pamieci Iwaty 

po ustawieniu daty na date smierci Iwaty i zrobieniu gestu 

cIwzyUO.gif

odpala się golf z nesa