Kosmos 2 741 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Ta konsola jest niesamowita. Gdy wczoraj switch wpadł mi w ręce poczułem tą samą dziecięcą radość gdy pierwszy raz włączałem psx. Odyseja i Mario karty są cudowne. Wróciły do mnie złote lata a przede wszystkim radość z grania, której nie miałem od dawna. Na inne konsole już nawet nie patrzę. Czas się przeprosić z nintendo. Nie spodziewałem się, że konsola w trybie przenośnym będzie tak duża i dobrze. Poza tym gry wyglądają świetnie. Używa się bardzo wygodnie. Może z wyjątkiem grani na joyconach w dwie osoby w mk8. Bolały nas kciuki od wciskania gazu ale chyba da się włączyć autoprzyspieszenie. Jak ktoś się jeszcze waha to nie ma się nad czym zastanawiać. Biegiem do sklepu. 3 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 da sie wlaczyc autoprzyspieszenie i witamy serdecznie kolejnego posiadacza prawdopodobnie jednej z najlepszych konsol w historii jesli nitendo nie zwolni tempa wypuszczania takich sztosow jak w pierwszym roku Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 @Kosmos: Zaproszenia do znajomków będą słane niedługo, no chyba że już sam wysłałeś. Ja w tym momencie nadrabiam Zeldunię na WiiU, dlatego nie odpalalem jakiś czas Switcha ale na weekend oczywiście ogień z Xeno. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Dojąłeś właściwą decyzję @Kosmos z wcześniejszym zakupem, witamy, witamy Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Dominacja jak z czasów psxa Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Mówiłem o tym jak tylko konsolkę pokazali, pęknie 100 baniek ;). Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 kuurna, może zostań analitykiem branżowym Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 100 baniek, a tym czasem na forumku ponad 100 osób ma już Switcha. Co prawda ze 20-25 to randomy, ale i tak jest nieźle z tą konsolką. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 5 godzin temu, S(pipi)ix napisał: kuurna, może zostań analitykiem branżowym A Ty jakimś krytykiem, to Ci wychodzi najlepiej, największa zrzęda tego forum :). Dla twojej informacji strzeliłem z 97% dla Zeldy i Mario . Wrócimy do tematu za jakiś czas Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Question do nowych użytkowników Pstryczka. Stoję przed wyborem kupna odpowiedniej wersji Switcha ale mam dylemat. Nie znoszę cyfrowych wydań pudełkowych gier ale kusi mnie wydanie z SMO, tylko no właśnie jest tam w środku kod na grę czy tytuł jest już zainstalowany jak to było w wielu przypadkach u Nintendo? Znalazłem ofertę MadGames'a na allegro z bundlem SMO i jest podane, że gra jest do pobrania (czyli chyba kod). Kusi bo dorzucają hard case'a i szkło na ekranik za 1600zł, więc ogólnie byłoby warto (a SMO bym puścił do alledrogo i kupił pudełko). Tak jednak ciekawe czy ktoś cyfrę by kupił chociaż za 150 PLN'ów?.... koledzy Forumowicze doradźcie! Bo Neonówkę też mógłbym przygarnąć Cytuj
Kosmos 2 741 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Jak masz fb to spróbuj na tym fanpagu sprzedać kod. https://www.facebook.com/groups/1910887409141661/?fref=gs&dti=1910887409141661&hc_location=group_dialog Chociaż myślę, że jest warty jakieś 100 zł. Za 160 można używkę w boksie dorwać. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Nie korzystam z mordoksiążki ale dzięki za propozycję. Jeszcze się zastanawiam, która wersja Joy-Conów bardziej mi się podoba bo przyznam, że nie chce bawić mi się z odsprzedażą kodu (a neonówka ma swój urok - najważniejsze aby dorwać nowsze wydanie bez problemu z zasięgiem joy-conów). Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Wystaw na pchli targ na forum, moze ktos sie skusi? Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 3 godziny temu, chrno-x napisał: Question do nowych użytkowników Pstryczka. Stoję przed wyborem kupna odpowiedniej wersji Switcha ale mam dylemat. Nie znoszę cyfrowych wydań pudełkowych gier ale kusi mnie wydanie z SMO, tylko no właśnie jest tam w środku kod na grę czy tytuł jest już zainstalowany jak to było w wielu przypadkach u Nintendo? Znalazłem ofertę MadGames'a na allegro z bundlem SMO i jest podane, że gra jest do pobrania (czyli chyba kod). Kusi bo dorzucają hard case'a i szkło na ekranik za 1600zł, więc ogólnie byłoby warto (a SMO bym puścił do alledrogo i kupił pudełko). Tak jednak ciekawe czy ktoś cyfrę by kupił chociaż za 150 PLN'ów?.... koledzy Forumowicze doradźcie! Bo Neonówkę też mógłbym przygarnąć Ja tam kupuję Switch'a za jakieś dwa do trzech tygodni, i już wybrałem sobie że będzie to edycja Marianowa, no chyba że mi się odwidzi. Też wolę gry na nośnikach, więc nowe Mario i tak już dawno kupione. A kod sprzedam lub wykorzystam, zaś pudełko będzie sobie leżeć zafoliowane. Mi pozostaje dokupić tylko szkło ochronne i mogę atakować konsole... Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Pewnie przewijało się nie raz - poleca ktoś jakąś konkretną folię na ekran switchunia? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 z hori za 40-50zl spoko, sa tez zestawy z hori folia + etui gdzies za ok stowki Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 ok, czyli tak jak myślałem, Hori będzie okejka. Cytuj
Arm9_Team 22 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Pewnie było ale dedykowany pad Xenoblade Chronicles 2 ma usprawnionego krzyżaka na którego trochę narzekano w standardowym Pro Controllerze. Jeśli ktoś ma zamiar kupić PC niech się lepiej wstrzyma bo to uprawienie zapewne niedługo wprowadzą całościowo w obieg. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 A o co chodzi ogólnie z tym krzyżakiem, bo jakoś specjalnie tego tematu nie śledziłem, a mam w planach sobie jeszcze właśnie dokupić Pro Controller z Xeno... Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Ficusiowi się nie podobał. 1 Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Najlepiej sprzedajaca sie konsola online w tygodniu BF. W tym kwartale jeszcze Gwiazdka wiec sprzedaz moze zaskoczyc. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 (edytowane) Pamiętacie, że 15 grudnia namco robi event gierkowy z silna obecnością Nintendo? Mają pokazać giereczki nowe, a według szanownego Pana Robertsona maja to być... "Liam Robertson has claimed on his Patreon podcast that these are the five games: Dark Souls Collection One Piece Dawn Soul Calibur 6 My Hero Academy (My Hero Academia!?) Xenosaga HD Collection (!!!!)" Chciałbym jeszcze tylko dodać, że to niekoniecznie mają być wsio gry na Switcha, ale biorąc pod uwagę, że o soulsach mowiono od dawna, one piece nikogo, SC podobno ps4 & switch (chyba ze zle pamietam), my hero academy chyba tez ma byc switch a xenosaga... powiedzmy, że ostatnie wydarzenia wskazuja na to, ze moze byc switch, no to mozna zlaozyc ze wsio jest mozliwe na switch Edytowane 4 grudnia 2017 przez Rayos 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Xenosaga no brałbym jak poyebany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi