Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Dark Souls Collection na Switcha ale by bylo. No i Xenosaga ale by bylo.

:obama:

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

Xenosage bralbym jak poyebany, obowiązkowo musze to nadrobić.

Opublikowano

Co to za random ten Robertson? Jak ufam tylko pani Soraya i jej twittom o Xenoblade.

Opublikowano

xenosaga jest wspaniala, fabularne arcydzielo, cudowna muza, kazda gra z turowym systemem walki ale w kazdej inny, prawilna kolejnosc 3>1>>2

Opublikowano

Sam bym brał Dark Soul's i Xenosage:obama:, a i czekam na potwierdzenie plotek odnośnie nowego Tales of...

Opublikowano

Ale BamCo już zapowiedziało wcześniej, że seria Tales of pojawi się na Switcha ale jaka część tego nikt nie wie....

Opublikowano

Z Talesów to bym poprosił Rimejk Tales of Phantasia ze SNESa z oprawą zaczerpniętą z Legend of Mana, z PSXa.

Opublikowano

są wogóle jakieś przecieki odnośnie gier w WiiU na Switcha? Myślicie że to tylko kwestia czasu?

edit:nie było pytania, przejrzałem Zielony jak trawa i już wiem :)

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
Cytat

Ale BamCo już zapowiedziało wcześniej, że seria Tales of pojawi się na Switcha ale jaka część tego nikt nie wie....

Ja to wiem, bardziej mi chodziło o potwierdzenie czy będzie to nowa odsłona czy też coś z innych konsol.

Edytowane przez P-chan

Opublikowano

W Chinach pojawił się nVidia Shield TV z remasterami z Wii i GC (Galaxy, NSMB, Punch Out). Niestety po analizie, okazuje się, że to są streamowane gierki przez usługę Geforce Now. Czyżby taka kompatybilność czekała nas na Switchu? Oby nie :-( Dodam, że Shield TV jest Tegra (nowsza niż w Switchu) więc natywne porty dawały by jakąś nadzieję na premierę gierek na NS.

http://www.androidpolice.com/2017/12/05/nvidia-shield-tv-arrives-china-remastered-wii-gamecube-titles/

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano

Pisałem o tym w temacie o portach

Opublikowano

W takim razie aż za bardzo logicznym jest zapowiedź gierek z Wii na Switcha w styczniu.

Czyli nie zapowiedzą.

Opublikowano

China don't care.

Opublikowano

Nie no, ogrywam teraz  Skyrim i  nie wygląda tak żle wcale.Chyba niektórzy porównują go do Enchanced Edition, bo porównując do oryginalnej wersji z PS3 to wg mnie jest ładniej ;)

Opublikowano

Jest jakiś limit czasowy na odbiór złotych punktów do MyNintendo? W sensie mam na myśli punkty, jakie można odebrać za kupno fizycznych pudełek z grą. W menu konsoli, klikając opcje na ikonie z grą, można odebrać punkty. Ale jest na to jakiś limit czasowy? Mam do odbioru punkty z 5 gier i nie wiem czy już klikać czy mogą poczekać. Bo odebrane złote punkty są ważne rok. A na razie do odbioru na MyNintendo, za złote punkty jest sam szmelc :/

Opublikowano

Gdzieś coś czytałem, na pewno są ważne 1,5 roku po premierze, ale może dłużej.

Opublikowano

najs