Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

Co to za random ten Robertson? Jak ufam tylko pani Soraya i jej twittom o Xenoblade.

Opublikowano

xenosaga jest wspaniala, fabularne arcydzielo, cudowna muza, kazda gra z turowym systemem walki ale w kazdej inny, prawilna kolejnosc 3>1>>2

Opublikowano (edytowane)

są wogóle jakieś przecieki odnośnie gier w WiiU na Switcha? Myślicie że to tylko kwestia czasu?

edit:nie było pytania, przejrzałem Zielony jak trawa i już wiem :)

Edytowane przez drozdu7
Opublikowano (edytowane)
Cytat

Ale BamCo już zapowiedziało wcześniej, że seria Tales of pojawi się na Switcha ale jaka część tego nikt nie wie....

Ja to wiem, bardziej mi chodziło o potwierdzenie czy będzie to nowa odsłona czy też coś z innych konsol.

Edytowane przez P-chan
Opublikowano (edytowane)

W Chinach pojawił się nVidia Shield TV z remasterami z Wii i GC (Galaxy, NSMB, Punch Out). Niestety po analizie, okazuje się, że to są streamowane gierki przez usługę Geforce Now. Czyżby taka kompatybilność czekała nas na Switchu? Oby nie :-( Dodam, że Shield TV jest Tegra (nowsza niż w Switchu) więc natywne porty dawały by jakąś nadzieję na premierę gierek na NS.

http://www.androidpolice.com/2017/12/05/nvidia-shield-tv-arrives-china-remastered-wii-gamecube-titles/

Edytowane przez NemoKOF
Gość ragus
Opublikowano

W takim razie aż za bardzo logicznym jest zapowiedź gierek z Wii na Switcha w styczniu.

Czyli nie zapowiedzą.

Opublikowano

Nie no, ogrywam teraz  Skyrim i  nie wygląda tak żle wcale.Chyba niektórzy porównują go do Enchanced Edition, bo porównując do oryginalnej wersji z PS3 to wg mnie jest ładniej ;)

Opublikowano

Jest jakiś limit czasowy na odbiór złotych punktów do MyNintendo? W sensie mam na myśli punkty, jakie można odebrać za kupno fizycznych pudełek z grą. W menu konsoli, klikając opcje na ikonie z grą, można odebrać punkty. Ale jest na to jakiś limit czasowy? Mam do odbioru punkty z 5 gier i nie wiem czy już klikać czy mogą poczekać. Bo odebrane złote punkty są ważne rok. A na razie do odbioru na MyNintendo, za złote punkty jest sam szmelc :/