Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Alpha Trion napisał:

Kusicie koledzy, kusicie, wczoraj w Saturnie już obracałem pudełeczko z switchuniem w rękach. Nie mam telewizora 4k i na razie nie planuję, niby ps4 i xbox są bardziej naturalnym wyborem, no ale właśnie, 4k tv to minimum te 5k trzeba wyłożyć, z naciskiem na 7k na Oleda. Obecnie mam starą plazmę panasa i chyba to ledwie 720p wyciąga.

Switchunio 1650 z marianem i właściwie mamy coś co nie potrzebuje telewizora, bo chyba i tak mało kto gra na switchu w doku.

Gram dość dużo na telefonie, bo jadę do roboty spory kawałek czasu. Lubię też pograć w łóżku od czasu do czasu, chociaż wiadomo, z babą to nie zawsze ma się komfort bo tez się musi wyspać do roboty.

W co tu zagrać?, wstyd wyjść z switchuniem bez marianka, zeldy i xeno

Nad czym Ty się jeszcze zastanawiasz. To wspaniały i jedyny słuszny wybór :obama:

Opublikowano
27 minut temu, Ficuś napisał:

jutrzejszy event namco z piecioma nowymi grami na switcha zostal potwierdzony czy to jednak byly bezpodstawne plotki?

Na razie wszędzie cisza, także musiałby się odbyć z bomby. Zdarza się tak?

Opublikowano
2 godziny temu, kes napisał:

No i pięknie, ale liczyłem na pudełko z kartem i fajną książeczką oraz na jakieś kozackie amiibo z kameleonem i nietoperkiem.

Niestety wersja na Switcha - pomimo tego, że fajnie śmiga i jest udoskonalona, to zawód po całości.

Opublikowano

Kupiłem, ostatnia sztuka w stacjonarnym sklepie, switchunio + mario oddysey, właśnie zasysam.

1500 zł z grą to już przyzwoity zestaw

konsolka bardzo poręczna i malutka, jak mi się znudzi to sprzedam za 1000 ;)

• Plusik 1
Gość aphromo
Opublikowano
W dniu 16.12.2017 o 00:10, planeswalker napisał:

Była, ale zamknięta dla dziennikarzy.

Zapowiedzieli 2 gry jedna na podstawie Boku no Hero Academia ( PS4/Switch) druga  pac-man championship, sequel gry z Xbox Live Arcade.

Opublikowano (edytowane)

Ja tylko czekam na TLOU2, ale mam głupie przeczucie, że gra nie będzie tak dobra jak jedynka, nawet się do niej nie zbliży. Tak to już bym pchnął PS4.

Edytowane przez zdrowywariat
Opublikowano

Ja myślę, że gra jest robiona już jakiś czas a switch jest jednak świeży. Jak nie śmiga na UE to nieco by im zajął port. Tekkena z automatów przenosili ostatnio kilka lat, najdłużej w historii. Także jak switch nie był brany pod uwagę ma początku to słabo to widzę.

Opublikowano

Rozglądałem się czy nie będzie tutaj taniej :). Wydawało mi się, że gdzieś widziałem potwierdzenie wydania pudełka w Europie, ale w takim razie wybiorę chyba VGP.

Opublikowano

Mam pytanie.

Dlaczego po 10 dniach grania w Xenobald 2 nie mam jeszcze podliczenia godzinowego tylko ciągle komunikat 'first played 9 days ago'?

To nie miało się co tydzień aktualizować?