Rayos 3 187 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 spokojnie, zapowiadaja 2-3 dni przed okolo 16. jak nie dzis o 16 to jutro o 16. jak nie jutro o 16 to o 11 stycznia nie ma co marzyć już Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 3 moje słowa o Switchu. Mały offtop. Gdyby nie Switch pewnie w ogóle bym nie myślał o graniu, brak czasu, praca, dzieci, dom. Dzięki tej konsoli jakoś udaje mi się znaleźć ten czas. Do tego Mario i Zelda tak fantastycznie zrobione ,że czasem pomimo wielodniowych przerw od grania jednak ciągle wracam z przyjemnością, chociaż na godzine - dwie. Wiem że na jakiejkolwiek innej konsoli dłuższa przerwa skutkowała że często już nie wracałem do danej gry. Jest to dla mnie fenomen. 3 Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 To jest największa moc tego sprzętu. Co z tego że możesz kupić KOXa i grać w 4K jak nie masz czasu? A tak - kibelek, przerwa w robo, jakiś autobus - bach i grasz. Oczywiście były 3DSy, Vity itd, ale tutaj jak masz chwilę to MOŻESZ do tv go podpiąć i nawalać na kanapie :-) Piękne. 2 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Podpisuje się pod tym, konsolka idealna dla ojca Wszystko inne się kurzy, a switch idealnie się wpasowuje w te kilka wolnych chwil w ciągu dnia. Pad mnie rozwalił 43h do całkowitego rozładowania toż to genialny wynik no i jest niebo, a ziemia w porównaniu do joyconów jeżeli chodzi o komfort. 1 Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Tak samo ja jako świeży tatuś kupiłem switcha właśnie dlatego, że złapie chociaż na chwilę i zawsze dalej mogę grać w kilka sekund. Co z tego że jest koks pod 65'' i 5,1 jak nie ma czasu kiedy porzadnie przesiąść. 1 Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 (edytowane) Hahaha, klub tatusiów. Piszę to sam jako ojciec. Aczkolwiek sam ostatnio więcej gram na 3DSie, mam zaległości w fajnych sztosach to ogrywam. Ale Switch to klasa sama w sobie. Jedyne co mnie martwi to Nintendo. Mam nadzieję, że im sukces nie przesłoni oczu i że dojdą do wniosku, że skoro się konsolka tak dobrze sprzedaje, to nie muszą nic zmieniać i oleją zaproszenia i wiadomości. Na każdej konsoli mogę zagrać ze znajomym w Fifę oprócz Switcha :-( Bo system tego nie oferuje. No w 2018 to trochę obciach jednak. No i druga rzecz - Ninny jest pazerne. Jak weszli w DLC to od razu z grubej rury - w zeldzie widać, że ta zawartość jest raczej wycięta z gry, a przynajmniej część. Szkoda że uczą się od najgorszych. Dobrze, że do Arms było dużo darmowych dodatków. Edytowane 8 stycznia 2018 przez NemoKOF Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 kiedy myślisz że nie bedzie czasu na gierki bo zostajesz ojcem na ratunek przychodzi nintendo i robi cos tak niesamowitego jak switch 1 Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 @NemoKOF Czy uczą się od najgorszych, to ciężko mi oceniać bo praktycznie nie kupiłem jeszcze żadnego dlc, choć pewnie Switch to zmieni. Ale odnoszę wrażenie że mają miejscami problem z rzetelną wyceną swoich dlc (kłaniają się tu choćby season passy), w stosunku do ich zawartości. Gdyby te wszystkie season passy i ich zawartość można było kupić również oddzielnie (tak jak choćby w FE:W), to myślę że każdy by był zadowolony. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 (edytowane) No 80 PLN za to coś w Zeldzie to przesada. Strasznie pazerni są ale my też możemy głosować portfelem i tego nie kupować. Czekam na dlc do Królików ale to nie jest gra Nintendo. Poczytam opinię i wtedy zobaczę czy wziąć. Do Zeldy olewam. Edytowane 8 stycznia 2018 przez NemoKOF Cytuj
Godot 416 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Ja kupiłem mając doświadczenia z Mario Kart 8. W sumie do Zeldy też bym kupił, bo to gra gier, ale fakt jest faktem, że samo dlc jest srogim rozczarowaniem. Byłoby rozczarowaniem nawet za 40 zł. Za 80 czuję się wręcz oszukany Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Cytat co pewnie myśleliście że info i directcie xD NirtendoAmerica najpewniejszym źródłem informacji Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Było coś o 3ds na poprzednich directach czy już uśmiercili sprzęt? Cytuj
funditto 661 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 (edytowane) Obstawiam, że 3DS zajmie 1/5 czasu, resztę Switch. Krążą plotki, że na 3DSa będzie remake Link's Awakening, a oprócz tego dadzą kilka lokalizacji japońskich tytułów. Edytowane 9 stycznia 2018 przez funditto Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Moja ulubiona zelda niech to się potwierdzi. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 (edytowane) https://twitter.com/pixelpar/status/950633476402933760/ Edytowane 9 stycznia 2018 przez blakuś Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 6 godzin temu, Rayos napisał: NirtendoAmerica najpewniejszym źródłem informacji Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Myślicie że wyskocza z dlc do mario? Zelda SS HD? Jak pokażą gameplay z bayonetty to kut.asa z ręki nie puszcze chyba do końca tygodnia. Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 ktorej bayonetty ? 3? raczej za wczesnie, bayo 3 pokaza na E3. Zelda SS HD jak najbardziej mozliwa, a DLC do Mario.. cóż, osobiscie licze na to, ze wydadza jakies dlc z nowymi lvl Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 A to już jutro, bardzo jestem ciekawy, co pokażą na tym direct. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 16 minut temu, Rayos napisał: ktorej bayonetty ? 3? raczej za wczesnie, bayo 3 pokaza na E3. Zelda SS HD jak najbardziej mozliwa, a DLC do Mario.. cóż, osobiscie licze na to, ze wydadza jakies dlc z nowymi lvl No przecież nie mam na myśli kotletów 1 i 2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi