Opublikowano 10 stycznia 20187 l nintendo america dalej trolluje, wczoraj papuga, niedawno wrzucili na twita takie cos
Opublikowano 10 stycznia 20187 l kiedy hype wjedzie za mocno xd Edytowane 10 stycznia 20187 l przez ragus
Opublikowano 10 stycznia 20187 l to coś to chibi-robo, widać szykuje się nowa część grałem kiedyś na DSie i było całkiem w porządeczku
Opublikowano 11 stycznia 20187 l świat płonie, twitter płonie, ludzie płoną, chibi-robo płonie. CZO TO NINTENDO ??!! Z tego co Ninny póki co "pokazało" wnioskuję, że pokażą nowego FIRE Emblema i DLC do Mario.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Chibi-robo, cóż za porywająca marka, zwłaszcza po ostatniej odsłonie na 3DS-a. Jeszcze tego nam trzeba po gameplayu Joshiego który wygląda jak jakiś androidowy badziew. Na ten Direct jest za duży hype, duży zawód wprost pewny. Edytowane 11 stycznia 20187 l przez Arm9_Team
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 23 minuty temu, Arm9_Team napisał: Chibi-robo, cóż za porywająca marka, zwłaszcza po ostatniej odsłonie na 3DS-a. Jeszcze tego nam trzeba po gameplayu Joshiego który wygląda jak jakiś androidowy badziew. Na ten Direct jest za duży hype, duży zawód wprost pewny. To fakt - yoshi na UE wygląda przepaskudnie.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Yoshi może poczekać. Dostaliśmy przecież wełnistego, ale pełnoprawnego Kirby'ego już nie. Wszystko się pokiełbasiło - WiiU dostało 3DSowego Rainbow Paintbrush, a na 3DSie w tym czasie wydano dwie odsłony głównej serii. Czekam na Kirby'ego w stylu Adventure, czy Crystal Shards. Obym nie musiał czekać do następnej Gwiazdki...
Opublikowano 11 stycznia 20187 l @Rayos po co dajesz w newsach plotki? raczej chyba to miejsce dla sprawdzonych informacji
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 45 minut temu, XM. napisał: To fakt - yoshi na UE wygląda przepaskudnie. mówisz o tym? jak dla mnie wygląda przeuroczo
Opublikowano 11 stycznia 20187 l no wygląda jak gónwo zrobione w UE4 przez studenciaka trzeciego roku na projekt na zaliczenie. liczę na to, że coś poprawią w tej kwestii bo do Wolly World toto się nie umywa
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Yoshiemu konieczne jest odświeżenie formuły. Ten powyższy gameplay wyprany z pomysłów. Wolly World i Yoshi's New Island kompletnie wyeksploatowały formułę a i one miały w sobie pewną dozę odtwórczości. Powyższe całkowicie nijakie tak jak i charakterystyka świata (niby tektura a za chwilę jakieś bloki skalne) a sama oprawa cholernie sterylna, sztuczna.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Już widzę te soulsy na Switcha - dwójka na karcie, jedynka i trójka jako kod do ściągnięcia i 60 dolców piękny kawalerze Edytowane 11 stycznia 20187 l przez hav7n
Opublikowano 11 stycznia 20187 l przecież mowa tylko i wyłącznie o jedynce, więc wtf? a nawet jesli, cała trylogia dark souls przenośnie w cenie 1 gierki? poproszę 3
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Pierwsze DS mają z 5GB, spokojnie się na carta zmieszczą. No chyba, że nawet te najmniejsze są takie drogie, że biedni wydawcy będą woleli wrzucić gierkę jako do ściągnięcia [']
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Lel myślałem że cała trylogia, a tu dają grę do ogrania za darmo w BC na Xboxie. Ładna mi megatona.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Rzekomo 8/16GB cart ma przełożenie na 1 płytkę Blu-Ray i czytałem, że w tych przypadkach mają cen nie podnosić. Jednak oczywiście są tacy, którzy już przy 8GB podwyższają cenę o 10 dolców (patrz Rime).
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 5 minut temu, hav7n napisał: Lel myślałem że cała trylogia, a tu dają grę do ogrania za darmo w BC na Xboxie. Ładna mi megatona. Ploty mówią o remasterze, który wyjdzie na wszystko.