Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kirby wow

remaster donkey kong z wiiu wow

no to u mnie luty bayo, marzec kirby, maj donkey kong

widac ale ze ostro zapychaja plan jednej premiery miesiecznie remasterami

Opublikowano

lol xD CO TO NINTENDO

Jaram sie Soulsami

port donkeya super

hyrule warriors super, po huia kupowalem na 3DSa jak sprzedawalem na Wii U :pawel: musze na 3dsa teraz sprzedac

twewy bardzo spoko, no ale...

ogolnie to tak mocno srednio, hajpowali i wyszlo jak zwykle

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie to dla mnie wyszło (pipi). HW ograne i jest to średniak, DK zrobione 100% na wii u, DS organy tyle lat temu że aż nie pamiętam, kirby dobre i na + i tyle, ale konsola będzie leżeć i zbierać kurz. Byle do e3...

Edytowane przez XM.
  • Plusik 1
Opublikowano

gierki rewelka ale ilosc remasterow OGROMNA, zapychaja lineup remasterami

no i nic na druga polowe roku wiec pewnie dopieo przy e3 odslonia karty co po czerwcu - pewnie fire emblem, yoshi i cos jeszcze tam trafi (moze pokemony, moze bayo3, moze mp4)

Opublikowano

no ja tam poczekam tylko na donkeya (na wii u jak to wiadomo, prawie nie gralem), DS czekam z benizem w reku a hyrule warriors... gralem na wii u, gralem na n3ds, zagram i na switchu :D

ale reszta slabo, nawet kirby ani TWEWY mnie nie porwalo. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

dla osób co przespali wii u, no to spoko, Donkey Tropical freez spoko, ale mam ograne, tak samo pokken.

Fajne dlc do Mariana i Królików i Mario odyssey.

Mario Tennis meh, reszta Ys mnie nie jara, kirby tez średnio.

Solsy XD no jak ktoś nie ograł jeszcze tego to spoko. No i jak ktoś lubi grać w soulsy to spoko, nie wiem, wstępnie wbite.

Opublikowano

do mnie lineup swietny bo w pierwszej polowie roku dostane fenomalne bayo2 i donkey kong czyli jedne z moich gier z topu listy najbardziej chetnych do zagrania gier ever ale jak ktos mial wczesniej wiiu to xdddd i czekanie do e3

Teraz, ragus napisał:

Ten Tenis z trybem RPG o (pipi) tak :banderas:

A JAKA TRAWA

po golf story tez to bede lykac bez popity, a tu jeszcze grafika i robi to samo nintendo xd

Opublikowano

Kirby 16 marca, Donkey Kong w Mario + Rabbids, Story Mode w Mario Tennis (Czyżby wreszcie powrót do Mario Tennis RPG?), Tropical Freeze (ograny na WiiU, ale biorę, bo byl genialny), TWEWY, Dark Souls, Hyrule Warriors..a to tylko Mini Direct.. czuję, że w lutym/ marcu dostarczą jeszcze bardziej 

Opublikowano (edytowane)

Wspaniale wiadomosci :fsg:

Zayebiste update do SMO z chowaniem balonów, bedziemy robic impreze na discordzie i chowac balony po pijaku. (na cholere to komu to ja nie wiem, moze jak sie ma dziecko 5 lat to fajne xd)

YS VIII - jezeli to tylko pelnorawna wersja z PS4 (a nie Vity) to biore day one limitke po raz drugi bo gierka SZTOS i ogra sie jak czlowiek na kibelku.

Hyrule Warriors Remastered - kupilem na 3DS ostatnio ale swietne info, bardzo chetnie ogram sobie na switchu

Dark Souls Remastered - Ciekawe co znaczy "remastered" ale mialem cala seria jechac znowu no lepiej trafic nie mogli

DK Tropical Freeze - NARESZCIE, ogra sie drugi raz, brakowalo mi tej gierki po pozbyciu sie Wii U, czekam na wiecej gierek z tej konsoli

TWEWY Final mix - Martwi mnie sterowanie, bo to byla najwieksza zaleta tej gry i oryginalny system walki, no ale ma byc jakies nowe scenario wiec chetnie obadam

Mario Tennis - Biore na premiere, swietnie sie zapowiada

Kirby - :banderas:

Edytowane przez Velius
Opublikowano
2 minuty temu, Arm9_Team napisał:

Ej kuźwa, to jednak nie fejk. Lol.

Też się wstrzymałem z wstawieniem, oglądam i myślę - coś tu nie gra, na szybko nikt by czegoś takiego nie spreparował w takim czasie:)

Opublikowano

Może Mario Tenis nie będzie już kupkowatą grą multi, wygląda spoko i chyba są tam jakieś pomysły na tryb dla samotnego nntendofaga. Dobrze, że za chwilę będzie większy Direct z zupełnie nowymi grami. 

Opublikowano
10 minut temu, Velius napisał:

Wspaniale wiadomosci :fsg:

Zayebiste update do SMO z chowaniem balonów, bedziemy robic impreze na discordzie i chowac balony po pijaku.

YS VIII - jezeli to tylko pelnorawna wersja z PS4 (a nie Vity) to biore day one limitke po raz drugi bo gierka SZTOS i ogra sie jak czlowiek na kibelku.

Hyrule Warriors Remastered - kupilem na 3DS ostatnio ale swietne info, bardzo chetnie ogram sobie na switchu

Dark Souls Remastered - Ciekawe co znaczy "remastered" ale mialem cala seria jechac znowu no lepiej trafic nie mogli

DK Tropical Freeze - NARESZCIE, ogra sie drugi raz, brakowalo mi tej gierki po pozbyciu sie Wii U, czekam na wiecej gierek z tej konsoli

TWEWY Final mix - Martwi mnie sterowanie, bo to byla najwieksza zaleta tej gry i oryginalny system walki, no ale ma byc jakies nowe scenario wiec chetnie obadam

Mario Tennis - Biore na premiere, swietnie sie zapowiada

Kirby - :banderas:

Smiesznie czyta się takie posty :pawel:

Jak dla mnie direct żenada, może im sodówka bije do głowy już i nie muszą się spinać bo konsola drukuje pięniadze wieć puszczają jakieś pierdoły dlc i remastery gierek z wii u

No chyba, ze nazwa mini zobowiązuje i będzie coś konkretnego

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

Smiesznie czyta się takie posty :pawel:

Jak dla mnie direct żenada, może im sodówka bije do głowy już i nie muszą się spinać bo konsola drukuje pięniadze wieć puszczają jakieś pierdoły dlc i remastery gierek z wii u

No chyba, ze nazwa mini zobowiązuje i będzie coś konkretnego

Co jest w tym poscie smiesznego poza balonami?

Opublikowano
3 minuty temu, pajgi napisał:

Może Mario Tenis nie będzie już kupkowatą grą multi, wygląda spoko i chyba są tam jakieś pomysły na tryb dla samotnego nntendofaga. Dobrze, że za chwilę będzie większy Direct z zupełnie nowymi grami. 

No Mario Tenis wydaje się podążać wyznaczoną ostatnio przez Nintendo drogą starania się przy robieniu gierek, nie wyłączając spinoffów. Na 3DSie/WiiU byłby to ubogi Tenis z biednym multi, a na Switchu oczywiście pełnoprawny tryb RPG tak jak pan jezus powiedział.

I like it.