Gość Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Tak serio, serio to ten direct mini był... mini, co sugeruje, że Niny chyba sobie zdaje z tego sprawę. Czy ktoś oprócz samych fanów hajpował nieziemsko tego directa? Nie? SONY i M$ faktycznie dostaliby po jajach za zapowiedzi kilku tytułów na najbliższe miesiące, zamiast 20 tych samych eksów przeze 2-3 edycje E3. Inna polityka, kto co woli. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 DKCTF (którego nie ograłem na wiiu), dlc do królików i DS1 na kibelku? Ja tam jestem w pełni usatysfakcjonowany 1 Cytuj
Daffy 10 578 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Luty bayo2 Marzec kirby Kwiecien mario tennis Maj donkey kong Czewiec the world ends with you Portfel placze, znowu co miesiac sztos dla mojego switcha, konsola stworzona dla mnie, jakby mi nintendo czytalo w myslach, a to zaledwie wierzcholek gory lodowej tego co niny ma na 2018 Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Ja tam jestem zadowolony z tego direct'a, może mi niczego nie urwali nowymi zapowiedziami, ale też nie czuję się rozczarowany. Sam pewnie kupię Ys'a, mimo tego że mam na PS4, choćby po to by posiedzieć na kibelku, a nawet jak się uda to zapoluje na limitkę (o ile będzie). Mario Tennis, też pewnie kupię, jak i nadchodzącego Kirby'ego który bardzo mi się podoba. Hyrule Warriors też jest już na mojej liście zakupowej, mimo tego że do dzisiaj wracam do tego tytułu na Wii U. A i innymi zapowiedzianymi grami nie pogardzę, choć i tak mam jeszcze co nadrabiać z 2017 roku, bo Switch'a tak na dobrą sprawę mam od trzech tygodni, i nie mam na co narzekać. Cytuj
Daffy 10 578 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 juz oficjalnie oglosili ze bedzie limitki ysa Cytuj
Xord 50 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Wiadomo kiedy vc i online ruszy z kopyta w najbliższym czasie jak to tam widzi N? W sumie mnie na razie interesuje tylko vc ale o komunikatorze to ja juz marze na switch. Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 (edytowane) Jako były posiadacz WiiU, to nic ciekawego za bardzo dla siebie nie widzę, będzie czas poznać tytułu od nieco mniejszych wydawców. Czekam na Battle Chasers, Holow Knight, Owlboy. Fani hajpowali i wyszedł z dużej chmury MINI deszcz. Czekam na lepsze czasy sortu AAA. EDIT: No dobra troche kręci mnie Mario Tenis, będę je.bał bekhendy jojoconami. Edytowane 11 stycznia 2018 przez bulaxyz82 Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Godzinę temu, Ficuś napisał: juz oficjalnie oglosili ze bedzie limitki ysa Dzięki za info, jakoś ta informacja mi umknęła... Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Niestety dla mnie raczej niewiele znowu. Chociaż z drugiej strony w Xeno moge grać do konca zycia Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 (edytowane) Donkeya z przyjemnością nadrobię, no chyba że cena będzie wysoka (a pewnie będzie) to ogarnę na Wii U, po co przepłacać? (Konsola cały czas u mnie jest i będzie, bo w końcu musi robić za emu do Wii - Xeno1, Metroidy Prime, Last Story itp. no tych gier się nie pozbędę, ni chu chu) Poza tym z wielką przyjemnością powróciłbym to TWEWY, ale wszystko zależy jak się będzie w to grało, jak niezbyt to... mam na DS swoją kopię, po co płacić drugi raz? Ys VIII to u mnie wciąż zaległość. Możliwe że się zainteresuję. Będzie fajna limitka? No to biorę, bo ominąłem na PS4. Dark Souls ograny na wszystkie możliwe sposoby, raczej brać nie będę (zależy od jakości portu i chęci do przejścia po raz nty). Cała reszta bez podniety. Wszystko będzie zależało od tego jaki będzie poziom tych gierek. Ogólnie 4/10 ocenka dla tego Directa Mini. Edytowane 11 stycznia 2018 przez ireniqs Cytuj
nadol90 664 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 (edytowane) Najwięcej zacieszam z The World Ends With You, ominął mnie ten sztosik, ale na Switchu biorę na premierkę. A tak to fajnie kupić pare tygodni temu Donkeya na Wii U i dowiedzieć się, że puszczają na Switcha No i Kirby . Ys ograny na premierkę na plejaku - nr 3 jrpg w tamtym roku po Xeno i Personie 5 więc kto nie grał brać w ciemno. Edytowane 11 stycznia 2018 przez nadol90 Cytuj
Daffy 10 578 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 jak na ficusia nigdy nie grajacego na nintendo direct na 7/10 z uwagi glownie na twewy i dk, jakbym jednak juz kiedys w to gral to direct na 4/10 bo niby fajnie sie prezentuje kirby i mario tennis ale to tez nie takie strzaly w ciemno i rownie dobrze moga wyjsc z tego gry przecietne Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 (edytowane) Tez nigdy nie mialem Wii U, wiec dla mnie Donkey Kong bomba. Switch w 2018 roku nie bedzie dla mnie platforma dodatkowa, ale glowna jak PS4 i X1. Edytowane 11 stycznia 2018 przez Lukas_AT Cytuj
funditto 657 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Godzinę temu, Ficuś napisał: jak na ficusia nigdy nie grajacego na nintendo direct na 7/10 z uwagi glownie na twewy i dk, jakbym jednak juz kiedys w to gral to direct na 4/10 bo niby fajnie sie prezentuje kirby i mario tennis ale to tez nie takie strzaly w ciemno i rownie dobrze moga wyjsc z tego gry przecietne Wiesz Ficuś akurat gry z Kirbym to chyba jeszcze nigdy nie były przeciętne. Owszem poziom trudności mógł być dla niektórych zbyt niski, ale to zawsze czołówka platformówek Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 3 minuty temu, funditto napisał: akurat gry z Kirbym to chyba jeszcze nigdy nie były przeciętne Kirby Painbrush jest straszną padaką. 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Rainbow Paintbrush był świetny- genialnie się w to grało, ale to i tak był spinoff, a ja pisałem o głównej serii Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 nie mialem wiiu wiec moga (pipi) remasterami na prawo i lewo a ja bede sypał im kasa <3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 No ogólnie na tych co nie grali czeka jedna z top 5 platformowek ever. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Ja w Tropical Freeze gralem i chetnie znowu ogram na switchu. Jak juz jestesmy przy remasterach to poprosze jeszcze The Last Story Cytuj
funditto 657 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 (edytowane) Co jeszcze zostało z WiiU do zremasterowania ? Na pewno Pikmin 3, Smash 4, Super Mario Maker, Xenoblade Chronicles X, Super Mario 3D World, Tokyo Mirage, NSMBU + LuigiU, Captain Toad, Wind Waker HD, Twilight Princess HD, Kirby Rainbow Paintbrush, Wonderful 101 i to chyba wszystko, nie ? Edytowane 11 stycznia 2018 przez funditto Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 (edytowane) Czy Wy czasem sobie nie przesadzacie z tymi remasterami na Switcha? Jak Boga kocham wolałbym nowe gry aniżeli jakieś remastery, które nawet nie ograłem na poprzedniej generacji. DK ok, bo to akurat spoko platformówka, dobrze, że te Kirby jest chociaż nowe, żaden remaster i remake. Serio, nie ma co robić z gier poprzedniej generacji jakieś remastery, bo potem mamy jaką mamy branżę, gry powstają dłużej, a robią na jedno kopyto czyli grafikę i wyżej, która ta gra już była wcześniej. Edytowane 11 stycznia 2018 przez Faka 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Ciekawe czy DS na Switcha też będzie na silniku trójki. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 (edytowane) Moje pytanie akurat dotyczyło tego, że chciałbym wiedzieć jak długo mogą nas tak bombardować. W sumie z remasterów chciałbym Xeno X i Smasha Edytowane 11 stycznia 2018 przez funditto Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 ale mnie kusi ten Znicz, żeby kupić, ojjjj Jedna konsola od czasów Xboxa pierwszego, która realnie mnie jara 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 DKC:TF na Switchunia. Nintendo? Zawsze szanowałem. To teraz jeszcze poproszę Captain Toada i całuję stópki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi