Kosmos 2 712 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Ja pewnie poki i tak bym kupił. Ale faktycznie robione na siłę i na szybko mogą się nie udać. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 i tak się sprzedadzą w milionach sztuk pokemonom to by sie jednak przydal solidny restart. Black/White zrobiło to dobrze, nie rewolucjonizując przy okazji aż tak bardzo całej struktury gry, ale Pokemonom by się przydalo to co zrobili z Zeldą i Marianem Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Narazie wyjdzie wersja na szybko przed swietami a w nastepne swieta wersja ULTRA juz bardziej dopracowana. Tak przynajmniej mysle. Cytuj
Ukukuki 6 993 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Kupiłem ponownie Switcha tym razem nowego:P doszło mi trochę punktów a stare niedługo tracą ważność. Da się to wymienić na coś sensownego jeśli nie ma się innych konsol od Nintendo? Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Na razie niestety nie... Cytuj
Ukukuki 6 993 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 (edytowane) Trochę lipa bo widzę ,że część traci ważność do końca stycznia a gierki dodawałem w kwietniu. Szczerze nie rozumiem tej polityki. Edytowane 16 stycznia 2018 przez Ukukuki Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Podejrzewam, że nikt do końca jej nie rozumie. Ja mam trochę tych monetek na swoim koncie, a mam zarazem 3DS'a, Wii U, i Switch'a, i też nie mam na co tego wydawać. W marcu mija rok od premiery Switch'a, i jak mnie pamięć nie myli to dwa lata od startu My Nintendo, i nadal się łudzę (choć już coraz mniej), że Nintendo zacznie coś dawać do Switch'a. Choćby głupie motywy, ale to raczej nastąpi, jak w końcu dadzą możliwość ściągania i dodawania nowych, ale do tego jest potrzebny jakiś konkretny update systemu... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 1 minutę temu, Ficuś napisał: raczej nie direct ale cos jutro ( u nas juz dzis o 23) ma Nintendo pokazac: https://www.nintendo.co.jp/20180118/index.html z twittera niny: Tune in at 10pm UK time tonight to discover a new interactive experience for Nintendo Switch that’s specially crafted for kids and those who are kids at heart. Już za niecałe 12 godzin nowe Joy-Cony z wiekszymi przyciskami, normalnym dpadem, nowe joy-cony z przyciskami jak z GCN, Virtual Console z grami z GCN dostepne RIGHT NOW HAAAAAAJP 1 Cytuj
Daffy 10 578 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 specially crafted for kids xddd bedzie apka z dotykaniem dzieci albo specjalna linia pluszowanych amibo ekskluzywnych dla switcha Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 1 minutę temu, Ficuś napisał: bedzie apka z dotykaniem dzieci :| Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 (edytowane) 19 minut temu, Rayos napisał: Już za niecałe 12 godzin nowe Joy-Cony z wiekszymi przyciskami, normalnym dpadem, nowe joy-cony z przyciskami jak z GCN, Virtual Console z grami z GCN dostepne RIGHT NOW HAAAAAAJP Rayos nie wiem co bierzesz ale odstaw to na dłuższy czas Ciekawe czy nie będzie jakiegoś mini Directa z tą grą od chyba EA co ma różne pojazdy kosmiczne w formie zabawek do kupienia i będzie dostępna multiplatformowo ale Ninny lubi taki stuff. Edytowane 17 stycznia 2018 przez chrno-x Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 daj człowiekowi pomarzyć. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 (edytowane) 21 minut temu, Rayos napisał: Już za niecałe 12 godzin nowe Joy-Cony z wiekszymi przyciskami, normalnym dpadem, nowe joy-cony z przyciskami jak z GCN, Virtual Console z grami z GCN dostepne RIGHT NOW HAAAAAAJP Przydałoby się, bo te małe guziczki to jednak są za małe, a już o krzyżaku nie będę wspominał. Brałbym z miejsca te nowe joycony jakby takowe wyszły. Edytowane 17 stycznia 2018 przez Faka Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Kup Pro Controllera. Ma wszystko czego potrzebujesz a do tego bateria wytrzymuje dłużej niż w Joy-Conach. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 Tyle, że ja 90% czasu gram w handheld mode także wiesz Cytuj
Daffy 10 578 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 5 minut temu, chrno-x napisał: Ciekawe czy nie będzie jakiegoś mini Directa z tą grą od chyba EA co ma różne pojazdy kosmiczne w formie zabawek do kupienia i będzie dostępna multiplatformowo ale Ninny lubi taki stuff. bardzo mozliwe ze to dzis pokaza - pasuje pod interaktywne i dla dzieci i duzych dzieci xddd obstawiam ostra bede dzis poznym wieczorem, na bank bedzie to cos kontrowersyjnego no ale wiadomo rayos wierzy w VC xddd Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 to Ubisoft pokazywał na E3. Jest możliwe, że o to chodzi i może się pokrywać z tweetami od pracownika Ubi. @Ficuś ja nie wierze, nabijam się bardziej Cytuj
Daffy 10 578 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 faktycznie to bylo od ubi a koles z ubi sie wczoraj podniecal tym co pokaza xddd jeszcze ten dzisiejszy wpis ze interaktywne, dla dzieci i duzych dzieci o jezu jaki wstyd ze z takiego czegos zrobia mini direct bleeee Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 2 minuty temu, Ficuś napisał: faktycznie to bylo od ubi a koles z ubi sie wczoraj podniecal tym co pokaza xddd jeszcze ten dzisiejszy wpis ze interaktywne, dla dzieci i duzych dzieci o jezu jaki wstyd ze z takiego czegos zrobia mini direct bleeee 1 minutę temu, chrno-x napisał: Mam, znalazłem! no im dluzej o tym mysle, tym jesteb coraz bardziej przekonany, ze to o to chodzi xD ale czemu niby mialby internet od tego eksplodowac? przeciez to jakeis gonwo bedzie. moze chodzi o cos wiecej? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 nintendo kinect i bede musial kupić drugiego switcha dla żony:/ Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 O dziwo mnie się to podoba. Śmiga na Snowdrop Engine (czyli the Division i Mario + Rabbids) Wygląda ładnie Ma niby jakąś historię do opowiedzenia Dodatkowy sposób na ściąganie kasy z ludzi za pomocą nowych statków i broni do nich. Cytuj
Daffy 10 578 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 @Rayos pewnie eksploduje z beki xddd na bank obstawiam ze o tej gierce bedzie dzisiaj te show - moze bedzie eksluzywna beta albo ogolnie zalatwili ze switch dostanie to jako exa Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2018 Opublikowano 17 stycznia 2018 no to by byla sroga beka. Nic to, pozostaje czekac do 23 ew. na jakies przecieki wczesniej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi