funditto 658 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 Dobry krzyżak przede wszystkich do platformówek 2D, ale myślę, że ten od Switcha spokojnie wystarczy. Ten pad jest genialny ! Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 50 minut temu, _Be_ napisał: A Crash wyszedł na Swticha? Pewnie zaraz wyjdzie. A krzyżaki pozostaną te same. Ja używam sprzętu defykowanego danej konsoli. Jakoś mi to nie przeszkadza, że jeden pad jest inny od drugiego. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 A korzystał ktoś tutaj z 8Bitdo fc30? Jak się sprawdza? Cytuj
Gość Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 6 godzin temu, _Be_ napisał: Pajgi ale do czego ty tak krzyżaka używasz, że by ci to robiło różnice? Ja nie piszę, że mi jest potrzebny. Jeżeli o mnie chodzi to używam pada od xa i gdybym grał na switchu stacjonarnie, to wolałbym w tym momencie wydać 100 niż 250 zł. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 A też by wolał grać na padzie od xboxa, rozstaw gałek w pro mi nie odpowiada Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 Przeciez to praktycznie identyczne, te pady sa totalnie blizniaczo podobne Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 Ja mam dwa pro controllery, i mogę powiedzieć że nie żałuje wydanej kasy na nie. Pady są świetne (szczególnie ten z Xeno), i ja tam nie mam do czego się przyczepić... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 13 minut temu, Ficuś napisał: Przeciez to praktycznie identyczne, te pady sa totalnie blizniaczo podobne Masz rację w domu mam do Wii U i myślałem, że tego nie zmienili w wersji Switchowej a potem mi się przypomniało, że faktycznie tak nie jest. Ale gałki ma wypukłe Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 (edytowane) Jakem biedak, średnio widzę sens skąpienia stówy na padzie. Pad zmienia jakość każdej gry, w którą grasz, przez tysiące godzin, a kosztuje tyle, co jedna gra. Nigdy nie pomyślałem "kurczę, lepiej by było grać na przejściówce, żeby w zamian kupić jeszcze jedną gierkę której nie włączę". Kasa na oryginalnego pada to najmniej żałowana kasa w moim życiu gierkowym. (Oczywiście chyba że ktoś gra na PS4 i chce grać w te wszystkie gry na dobrym padzie zamiast Dualshocku, wtedy to rozumiem że kombinuje). Potem wyjdzie jakaś gra, w której pełna kompatybilność wszystkich funkcji robi różnicę, i i tak się kupi przecież kontroler Nintendo, a stówka na przejściówkę zostanie poza portfelem. Dla mnie to jak kupowanie karty 32 GB. Potem leży w szafie, bo i tak się chce większą. Czy ten... koleś co tak tym macha na obrazku ma zachęcać? YouTuberzy... Edytowane 14 lutego 2018 przez ogqozo 1 Cytuj
funditto 658 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 (edytowane) Wiem, że teraz większość będzie na Switchu ogrywać Bayonetty, ale pamiętajcie też o Owlboy. Nie dość, że to jeden z najlepiej ocenianych indyków to jeszcze wersja na Switcha jest po polsku ! Edytowane 14 lutego 2018 przez funditto Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 Owlboy ma nawet swój temat gdzieś tutaj, poza Switchowym gettem. Zdecydowanie jedna z lepszych gier na Switcha, chociaż przy trwającym zalewie portów indyków nagle jest w cieniu gier czy to nowych (Celeste) czy zabijających ceną (jak te okazje na Oxenfree i Gungeona). W sumie nadal polecam, ale 90 zł wygląda jakby na więcej, niż niegdyś... Cytuj
roivas 41 Opublikowano 17 lutego 2018 Opublikowano 17 lutego 2018 Coś zapowiedzą na ten rok nowego i mocnego, czy na kartonach się skończyło? Oczywiście nie licząc Fire Emblem i innych wcześniejszych zapowiedzi. Bo bieda straszna, nawet Pikmina 4 nie rzucili, a myślałem, że go dadzą na posuchę. Dobra sprzedaż ich przesadnie uspokoiła. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 W dniu 17.02.2018 o 14:05, roivas napisał: Coś zapowiedzą na ten rok nowego i mocnego, czy na kartonach się skończyło? Oczywiście nie licząc Fire Emblem i innych wcześniejszych zapowiedzi. Bo bieda straszna, nawet Pikmina 4 nie rzucili, a myślałem, że go dadzą na posuchę. Dobra sprzedaż ich przesadnie uspokoiła. Nintendo nigdy nie zapowiada dziesiątek gier kilka lat przed premierą. Robią to bardzo rzadko i najczęściej są to ich flagowce jak Zelda, Mario. W pozostałych przypadkach Nintendo zawsze zapowiada produkcje na najbliższy kwartał (wyjątek to E3 gdzie prezentują gry na jesień/zimę) Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 Teraz, chrno-x napisał: Nintendo nigdy nie zapowiada dziesiątek gier kilka lat przed premierą. Robią to bardzo rzadko i najczęściej są to ich flagowce jak Zelda, Mario. W pozostałych przypadkach Nintendo zawsze zapowiada produkcje na najbliższy kwartał (wyjątek to E3 gdzie prezentują gry na jesień/zimę) I taka praktyka mi się podoba. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 18 lutego 2018 Opublikowano 18 lutego 2018 (edytowane) Na pewno lepsza taka taktyka, niż robi to Sony, gdzie większość ich tytułów niezależnie od platformy pojawia się średnio 3 razy na targach E3 (co roku nowy trailer i nic poza tym). Był pewien moment nawet, gdzie któraś duża strona (chyba IGN) zrobiła wykaz ile razy pojawiał się X tytuł i Sony biło na głowę MSa i Nintendo w tym temacie. Edytowane 18 lutego 2018 przez chrno-x Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 lutego 2018 Opublikowano 20 lutego 2018 jakby kogos interesowalo wyszedl patch do dooma, naprawia bledy z zwiechami, dzwiekiem, dodaje obsluge gyro, poprawia wyglad gry w trybie przenosnym i ogolne klatki ponoc stabilniejsze Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 lutego 2018 Opublikowano 20 lutego 2018 nie wiem, nie interesuje mnie doom na pstryczka, fajnie jednak ze to kolejny dev co ostro optymalizuje silnik po premierze i nie olewa, fajnie jakby monolith ogarnal xeno w trybie przenosnym Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 20 lutego 2018 Opublikowano 20 lutego 2018 Fakt, ale tez daleko Monolithowi do olewania Xeno po premierze. W kilku patchach, ktore wyszly zmienili na plus bardzo duzo rzeczy. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 lutego 2018 Opublikowano 20 lutego 2018 oczywiscie, chodzilo mi tylko o rozdzielczosc, w ogole xeno <3 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 20 lutego 2018 Opublikowano 20 lutego 2018 http://www.neoseeker.com/news/29489-rumor-diablo-iii-is-in-development-for-nintendo-switch-with-local-coop/Diablo na switchunia? A bardzo chętnie:) Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 20 lutego 2018 Opublikowano 20 lutego 2018 Grałem dużo w singla w DOOM na Switchu ale zostało kilka misji do skończenia, pobiorę patcha i po testuje czy rzeczywiście jest płynniej Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 20 lutego 2018 Opublikowano 20 lutego 2018 7 godzin temu, blakuś napisał: Grałem dużo w singla w DOOM na Switchu ale zostało kilka misji do skończenia, pobiorę patcha i po testuje czy rzeczywiście jest płynniej Daj znać jak to wygląda, bo przymierzam się właśnie powoli do Doom'a na switchu. wygodnie się w to gra w wersji handheldowej? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi