Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano
1 minutę temu, funditto napisał:

Mam nadzieję, że ten Direct będzie tak mocny, że zaora Inside Xbox 

:pawel: 

dziwne oczekiwania masz 

Opublikowano

xddd

zdrowy wchodziles ty kiedys na jego konto? poczytaj sie te twitty, on by sie idealnie nadawal z trollingiem do naszego cw - po tygodniu by polowie dupy pekly 

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

xddd

zdrowy wchodziles ty kiedys na jego konto? poczytaj sie te twitty, on by sie idealnie nadawal z trollingiem do naszego cw - po tygodniu by polowie dupy pekly 

Czytałem jeszcze jakieś jego teksty, czy ja wiem, czy to trolling tym razem? Może by bardzo chciał VC i oczekuje tak jak my :).

• Minusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, Ficuś napisał:

xddd

Ale ja właśnie za to lubię gościa bo jest nieprzewidywalny, i nie raz jego komenty poprawiają mi humor...

Opublikowano (edytowane)

Może zagramy w typera ? Każdy niech rzuci 5 czy 10 swoich przewidywań na Direct. Proponuję tylko, żeby to co wyciekło nie było wymieniane.

Edytowane przez funditto
Opublikowano

Mario Galaxy 3, Pikmin 5, Luigi Mansion 3,  nowy Star Fox, nowe F-Zero

Opublikowano

Ja bym przytulil jakies kozackie party game, niby gier kanapowych na switcha sporo ale takich typowo casualowo bekowych prawie wcale bo ponoc 12switch pazdzierz

3 minuty temu, pajgi napisał:

Mario Galaxy 3, Pikmin 5, Luigi Mansion 3,  nowy Star Fox, nowe F-Zero

I wszystko w 2018!

Od siebie bym dodal nowy fatal frame

Opublikowano (edytowane)

Moja piątka: Smash, Pokemony,  jakaś popierdółka do eshopa od którejś ekipy Nintendo, Fire Emblem, Crash N.Sane Trilogy 

Edit: https://nintendoeverything.com/gamestops-internal-database-adds-five-mystery-skus-for-switch-and-another-five-for-3ds/

Sądząc po tym dostaniemy dzisiaj tylko 4 tytuły na Switcha oprócz Sushi Striker..

Edytowane przez funditto
Gość ragus
Opublikowano

1. Super Mario Maker 2

2. Zwiastun Prime 4

3. Gameplay z NMH3

4. Diabolo 3

5. Gameplay z Bayonetty 3

i jestem k o n t e n t

Opublikowano

A to oficjalne wydanie klasycznego Mariana czy jakiś amatorski emulator? 

Przepraszam za opóźnienia z grami ale nie jestem na bieżąco przez pobyt w szpitalu :D

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

poje,bało ich z tym 3dsem xd?

zara się okaże że większe bomby niż na switcha

Edytowane przez ragus