raven_raven 12 013 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 8 godzin temu, Banan91PL napisał: Fortnite niezłe śmiga na switchu To prawda, jestem aż zaskoczony. Działa naprawdę dobrze. Wygląda całkiem całkiem, tylko interfejs może trochę mały w trybie handheld. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 ja wiem ,ze kupie w tym roku mario tenis, dlc do xeno2, mario party, kapitana touda, octopath, the world ends with you i najpewniej fife19 i dragon ball (boshe jak oni to ogarneli w full hd i 60fps) ja wiem, ze mam inne konsole ja wiem, ze zaraz po konfie z wywieszonym jezorem kupilem hollow knight ja wiem, ze pokemony i smash to takie serie ze niny z koncem roku z palcem w d. bedzie miec juz 30mln sprzedanych konsol ale ten direct to totalna, TOTALNA porazka niny: wspolczuje tym co mieli wiiu/switch to jedyna konsola - lineup dla nich na ten rok to praktycznie pustynia dalej echo co robi Retro, kuvva nawet zwiastun, wstyd jedne z nielicznych gier pisanych pod switcha przesuniete na 2019 - yoshi i fire emblem rpg brak portow jakis glosnych, wielkich tytulow (rok temu doom, wolf2, teraz do miana ma niby fortnite kandydowac?) brak czegos z mocnym online na wrzesien na start platnego online by zachecic ludzi wspolpraca z 3rd dev na zasadzie zeszlorocznego mario+rabbids rozbudzila nadzieje na wiecej takich przedsiewziec, umarlo 1,5roku placzu, ze nie ma voice chatu i komunikacji na switchu, jakas glupia apka na telefon, dziala z jedna gra(splatoon2), a tu kuvva nagle sie okazuje, ze w bieda porcie fortnite robionym w garazu mozna kuvva gadac z ludzmi po ludzku podlaczajac po prostu sluchawki z mikrofonem do konsoli 4 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Do tego brak chociazby 3sek zeby potwierdzic ze taki Netflix wjedzie na na konsolę. Zero informacji czy będzie jakiś update FW wnoszący cokolwiek przydatnego. Niech by chociaz Activity loga normalnego zrobili i już coś będzie. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Najdziwniejsze jest dla mnie już nawet nie to, że skupili się tak bardzo na Smashu zamiast pokazac kilka innych petard, ale że nadal nie powiedzieli więcej o online. Strasznie długo z tym czekają. Może planują zrobić jakiś osobny Direct w lipcu albo sierpniu, ale to naprawdę dziwne. Tym bardziej, że ani Smash ani Poki nie wychodzą na start tego online, więc co ma nas przekonać do kupna tej płatnej usługi ? Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Zdeptali mnie tym directem na e3 W sumie octopah traweler w lipcu i dark souls w tba 2018 i to by było na tyle dla mnie w tym roku. Szkoda Według schematu z zeszłego roku Listopadowym kilerem zamiast Mariana jest Pikachu A Grudniowym Xeno wychodzi ze Smash Br. W tym roku Pass chodziaz portfel odetchnie i nadrobię zaległości z 3ds. Fortnite i Paladins 3 minuty temu, funditto napisał: Najdziwniejsze jest dla mnie już nawet nie to, że skupili się tak bardzo na Smashu zamiast pokazac kilka innych petard, ale że nadal nie powiedzieli więcej o online. Strasznie długo z tym czekają. Może planują zrobić jakiś osobny Direct w lipcu albo sierpniu, ale to naprawdę dziwne. Tym bardziej, że ani Smash ani Poki nie wychodzą na start tego online, więc co ma nas przekonać do kupna tej płatnej usługi ? Fortnite i Paladins Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 A co mieli pokazać co do online? Że będzie płatne i będą gierki z nesa? I że backup save'ów tylko z abonamentem? Co do 3rd party - nie pokazali Diablo 3, GTA5. Nie powiedzieli, że wyjdzie np. Spyro, a pewnie wyjdzie. Nie wiem czy taka strategia, że wszystko na ostatnią chwilę jest dobra. Ludzie kupią na inne konsole zamiast czekać. Inwestorzy też raczej niezadowoleni -7%. Co oni jeszcze mogą w tym roku pokazać? Prawdziwy Direct będzie może z 1, góra 2. Pewnie każdy z połowę ze Smashem. Plus dedykowany do Smasha. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 square niby gada, ze switch ma byc ich priorytetowa konsola, a dalej nawet nie pierdnal w temacie portu dq11, jakby hipotetycznie wyrobili sie z premiera na ps4 w eu to tez bylaby petarda Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 (edytowane) Co wezmę w tym roku na Switcha (od rzeczy na które najbardziej czekam)? - Pokemon Let's Go Pikachu - DLC do Mario + Rabbids - Crash N.Sane Trilogy - Mario Tennis Aces Oprócz tego rozważam zakup: - Super Smash Bros Ultimate (wezmę jeśli będzie tryb Story) - Xenoblade 2 DLC (jeśli będzie opcja przejścia bez posiadania podstawki) - Super Mario Party - Captain Toad (wezmę jeśli będzie przynajmniej kilkanaście nowych plansz) Edytowane 13 czerwca 2018 przez funditto Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 (edytowane) Chyba stwierdzili, że Smash i Poksy na ten rok wystarczą, a w pewnym sensie wystarczą :). Edytowane 13 czerwca 2018 przez zdrowywariat Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 nie stwierdzili tylko to obnazylo jak duzo ich kosztowalo przygotowanie lineupu na pierwszy rok - nie mial kto robic gierek na drugi rok wiec ratowali sie portami, a ci co robili dali dupy bo yoshi i fire emblem przelozone (pewnie tez z powodu, ze nie wyrobia sie przed rdr, a nie chca tez robic tloku poksom i smashowi), kartony zamiast lego XXIw okazaly sie niewypalem w bajki mozna wlozyc legendy, ze pikmin4 byl kiedys gotowy, by byl to by go dali, ciekawi mnie tylko co dalej z retro....nie pokazuja bo nie ma co jeszcze? wstyd, zenada, tyle lat bez konktretnego materialu, nie pokazuja bo chca zrobic szyba premiere od ujawnienia? imo niegodne tak swietnego deva 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 To niestety prawda, że Pokemony + Smash wystarczą..w Stanach ludzie też byli trochę niezadowoleni, że prezentacja Smasha była tak długa, ale hype na tą grę mają tam potężny. Zobaczcie na yt filmiki z reakcją na fragment, w którym pokazują wszystkie postacie.. nie zdziwię się jak zarówno Pokemony jak i Smash zrobią wyniki powyżej 10 baniek w pierwszym kwartale Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Ja w tym roku octopath, dlc do królików i w sumie tyle : x Mogliby wydać chociaż port Paper Mario Splash, albo jakaś Zeldunie :x Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 A ja mam pytanko gdzie Konami i jego tajemniczy action adventure na switcha? Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Nie wiem co z tym Retro. Problemy w studiu, dlatego gra jeszcze nie jest gotowa, albo wzięli się za zbyt duży projekt jak na takie studio, a może gra jest gotowa i czeka na okienko, bo wątpię, żeby pracowali nad dwoma grami jednocześnie. Jestem lekko zawiedziony, ale jak będzie sztos pokroju Metrioda Prime lub Returns to wybaczę im to czekanie :). Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 nie jest to czasem to? https://www.youtube.com/watch?v=MUyepaKW-BU Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 To chyba rozwinięcie tej nowej antypirackiej strategii Nintendo. Ludzie łamią konsolę przez przeglądarkę? Nintendo: nie ma przeglądarki na Switchu. Ludzie łamią konsolę przez spreparowane save'y? Nintendo: nie ma backupowania save'ów. Ludzie wciąż znaleźli drogę do złamania konsoli i powstają pierwsze sposoby na granie z karty w kopie zapasowe? Nintendo: nie będzie nowych gier. Nie ma gier nie ma piractwa. Oni jak już się wezmą za jakiś problem to nie biorą jeńców 2 5 1 Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 3 minuty temu, Ficuś napisał: nie jest to czasem to? https://www.youtube.com/watch?v=MUyepaKW-BU Miała być sportowa i jeszcze podobno action adventure Dobra idę na trening rozładować te negatywne emocje za dużo we mnie dzisiaj siedzi tego syfu od ninny. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 styczen - luty - bayo2 marzec - kirby kwiecien - labo maj - donkey kong / hyrule warriors czerwiec - mario tennis / sushi striker lipiec - octopatch travelers / captain toud sierpien - monster hunter wrzesien - xenoblade2 torna pazdziernik - super mario party listopad - pokemon lets go grudzien - smash bros. TBA - the world ends with you zeszly rok marzec - zelda kwiecien - mario kart 8 deluxe maj - czerwiec - arms lipiec - splatoon2 sierpien - mario rabbids wrzesien - pokken dx pazdziernik - mario odyssey listopad grudzien - xenoblade 2 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Październik- Super Mario Party 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Jakby nie było nie ma tragedii. Mogli pokazać więcej gier, ale po co? Przecież Sony czy Microsoft większość gier, które pokazali to conajmniej 2019 rok. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Prawda. Narzekamy, i w sumie slusznie, ale porownujac N do sony i ms pod katem exow do konca roku, to: sony - spiderman ms - forza nintendo - mario tennis, octopath, mario party, poksy, smash 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 (edytowane) Wychodzi na to, że chyba lepiej by było jakbyśmy dostali o 15 minut krótszy Direct. Pokazali by resztę ze Smasha w treehouse i odbiór byłby zupełnie inny Edytowane 13 czerwca 2018 przez funditto 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Jakoś widzę, że wszyscy zapominają, że Nintendo robi kilka/kilkanaście Directów w ciągu roku, z czego myślę, że jeszcze ze dwa będą kompilacją zapowiedzi kolejnych gierek. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Chyba niektórym empatia się udzieliła, bo nagle obrońcy Ninny się pojawili, Ci sami co wcześniej narzekali xD. 9 minut temu, Kinoji napisał: Prawda. Narzekamy, i w sumie slusznie, ale porownujac N do sony i ms pod katem exow do konca roku, to: sony - spiderman ms - forza nintendo - mario tennis, octopath, mario party, poksy, smash Ficek masz konkretny argument do CW xD. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 zajrzyj do cw - to skopiowany moj argument jaki juz uzylem dzis duzo wczesniej w cw ;) 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi