Velius 5 709 Opublikowano 15 czerwca 2018 Opublikowano 15 czerwca 2018 6 minut temu, Banan91PL napisał: lepsza od Xeno2 3 6 Cytuj
Strife 228 Opublikowano 15 czerwca 2018 Opublikowano 15 czerwca 2018 9 minut temu, Banan91PL napisał: Shining Resonance polecam demko mega czuje ze full wymiecie a gra pod wieloma mechanikami lepsza od Xeno2 Banan nie bluźnij 2 Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 15 czerwca 2018 Opublikowano 15 czerwca 2018 55 minut temu, Banan91PL napisał: pod wieloma mechanikami 2 Cytuj
Damk 98 Opublikowano 15 czerwca 2018 Opublikowano 15 czerwca 2018 3 godziny temu, Ficuś napisał: Nie oszukujmy się - nie jest aż tak kolorowo jak na tym obrazku. Przynajmniej dla tych co grają również na innych sprzętach. Automatycznie porty i remastery odpadają w przedbiegu. Mobilnych gierek też nie liczę za bardzo. DLC i inne dodatki do gier również nie potrzebnie widnieją tu jako pełnoprawne tytuły. Ale nadal jest bardzo dobrze. Pozostają w Q2 tenis z Mario, w Q3 Octopath Traveler i Monster Hunter (no dobra - niech będzie: i Fifa 19), w Q4 Super Mario Party, Lets GO Pikachu i Super Smash Bros (i jak Ubi się wyrobi Starlink i Just Dance). Do tego popularne sieciowe strzelanki typu Fortnite, czy Paladins. No ale trzeba przyznać, że Nintendo stara się w każdym miesiącu o premierę przynajmniej jednego ekskluzywa: 22. czerwiec - Mario Tennis Aces 13. lipiec - Octopath Traveler 28. sierpień - Monster Hunter Generations wrzesień - tu pusto (no chyba, że to całe DLC do Xenoblade 2 - Torna The Golden Country będzie rzeczywiście ogromne i niezależne od podstawki - 14. wrzesień) 5. październik - Super Mario Party 16. listopad - Pokemon Let's Go Pikachu/Eevee 7. grudzień - Super Smash Bros Ultimate Multiplatformy na razie tracą na tym, że są wydawane z poślizgiem na Nintendo Switch, ale powinno się to w niedługim czasie zmienić. I wtedy wybór Switcha jako platformy docelowej będzie o wiele bardziej atrakcyjny. Wiadomo nie wszyscy zagrają we wszystko. No ale muszę przyznać, że mimo iż E3 odebrałem ozięble, to na chłodno lineup wygląda nawet całkiem, całkiem . A co do tegorocznych premier, to są jakieś konkrety na temat My Hero Academia One's Justice? Bo przyznam, że gierka bardziej mnie interesuje niż Dargon Ball FigtherZ. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 15 czerwca 2018 Opublikowano 15 czerwca 2018 Xenoblade 2 Torna jest na 25-35 godzin wg leaków i będzie jako samodzielne gra, więc śmiało można ją osobno liczyć Cytuj
Rezoo7 217 Opublikowano 15 czerwca 2018 Opublikowano 15 czerwca 2018 4 godziny temu, funditto napisał: Xenoblade 2 Torna jest na 25-35 godzin wg leaków i będzie jako samodzielne gra, więc śmiało można ją osobno liczyć Miodzio Cytuj
funditto 657 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Wreszcie mamy doprecyzowaną kwestię tytułów ze starszych platform Nintendo. Switch Online to następca Virtual Console. https://nintendoeverything.com/reggie-on-why-nintendo-views-nintendo-switch-online-as-a-vc-successor-believes-people-will-subscribe/ Cytuj
Di 839 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 W dniu 15.06.2018 o 10:20, NemoKOF napisał: A właśnie, kiedy OKAMI? W sierpniu. I wciąż nie wiadomo, czy wersja pudełkowa będzie miała do wyboru język angielski :(. Gdyby tak było, już dawno bym zamówił. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 2 godziny temu, funditto napisał: Wreszcie mamy doprecyzowaną kwestię tytułów ze starszych platform Nintendo. Switch Online to następca Virtual Console. https://nintendoeverything.com/reggie-on-why-nintendo-views-nintendo-switch-online-as-a-vc-successor-believes-people-will-subscribe/ Jak sie okaze, że nie mozna kupic tych gier tylko trzeba płacic za subskrypcję to zlewam temat całkowicie. Pierwsza lista gier jest mega biedna (a co lepsze mam juz na3DS'a) więc lepiej żeby mieli DUZE plany co do aktualizowania dostępnych gier. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 80 zl ROCZNIE za duzy dostep do klasycznych tytulow vs kupowanie kazdej pozycji osobno za 20-40 zl ... no nie wiem co wybrać 3 Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Bramkę numer dwa. Który to już abonament do płacenia? PS+, XBL, XGP, Nintendo Online... Jeszcze jak ktoś słucha muzyki i ogląda filmy/seriale to ma przeyebane po całości. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 nie zakladam nikomu do portfela, dla mnie to nie problem akurat dolozyc do tego co wspomniales (a korzystam z plusa, golda, passa, netflixa, spotifya) jeszcze nintendo online, ktore kosztuje grosze w porownaniu z reszta Zreszta, cos tam online na tym switchu gram, wiec i tak musze miec wykupiony abo, a jesli w ramach tego bede mial fajne stare gierki to tym bardziej spoko jak dla mnie. No ale rozumiem, że niektorzy woleliby mieć możliwość zakupu pojedynczych gier. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 80zl nie jest zle, zawsze mozecie zalozyc sobie Cebulowy temat na zrzute. Wtedy chyba po pare zlotych wychodzilo (ten pakiet rodzinny)? Oczywiscie, ze fajnie by bylo jakby to smigalo super (i jeszcze normalny voice chat), ale ujdzie jak jest. To co oferuja za ta cene jest naprawde ok dla mnie (NES/SNES classics, yes please). Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Jeżeli nie będą to wyłącznie gry przerobione pod granie online i będą regularnie wypuszczać takie sztosy jak Chrono Trigger, Super Metroid, Super Castlevania itp. to jak najbardziej ale jeżeli tego typu tytułów po roku czasu lub dłużej wyjdzie 3/4 to niech spadają(online mnie nie interesuje bo w ogóle nie grywam po multi). Na razie czekam i bacznie obserwuje. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 ano, cebulowa rodzina to jeszcze inna sprawa, przy rodzince wychodzi niecale 15 zl bodaj na glowe Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 W cebuli bym brał, jeszcze jak, ale tak chłodnym okiem to oferta słaba. I nie porównujcie tego do PS+/XBL, bo tam gry można też kupić. Jeśli tutaj będzie to tylko w ramach abonamentu to będzie to bezprecedensowe. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Juz nawet cebulowo na dwie osoby taniej wychodzi niz solo. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 3 godziny temu, Rayos napisał: 80 zl ROCZNIE za duzy dostep do klasycznych tytulow vs kupowanie kazdej pozycji osobno za 20-40 zl ... no nie wiem co wybrać No ja wybieram kazdy osobno bo nie bede musiał opłacać tego abonamentu. Z PS+ to był błąd. Inna sprawa że ja sobie robię cyfrową kolekcję klasyków i po prostu chce mieć te gry kupione. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Jest może do kupienia jakaś folia na ekran żeby się tak wszystko nie odbijało? Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 5 godzin temu, Bzduras napisał: Bramkę numer dwa. Który to już abonament do płacenia? PS+, XBL, XGP, Nintendo Online... Jeszcze jak ktoś słucha muzyki i ogląda filmy/seriale to ma przeyebane po całości. No zamiast słuchać muzyki i oglądać filmów w abonamentach zawsze możesz wszystko kupować i zapłacić 10x tyle Przecież to nawet 200 zł miesięcznie nie wyjdzie wszystko. Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 To wolę wydać te 200zł miesięcznie na gierkę którą bede mieć na półce/przypisaną do konta. Taki typ, co zrobić. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Pacquiao napisał: Jest może do kupienia jakaś folia na ekran żeby się tak wszystko nie odbijało? Najlepsze opinie ma chyba ta: https://www.amazon.de/Nintendo-Displayschutzfolie-amFilm-Schalter-Display/dp/B06X3WTK4X W sumie dobrze że mi przypomniałeś, pora kupić, jak kiedyś będą jakieś gry na Switcha to się przyda. Niestety, nie wiem czy można ją zamówić w Europie, a z USA wysyłka wychodzi drożej niż sam produkt. Edytowane 16 czerwca 2018 przez ogqozo 1 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 4 godziny temu, Bzduras napisał: To wolę wydać te 200zł miesięcznie na gierkę którą bede mieć na półce/przypisaną do konta. Taki typ, co zrobić. Chyba tylko na polce. "Przypisane do konta" nigdy nie sa "twoje" jak pudelko. Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 Wiem jak działa cyfra i wiem, że kupuję licencję, która kiedyś wyparuje. No ale jednak mam gierkę na wyciągnięcie routera kiedy chcę, a nie kiedy mam opłacony abonament. Zresztą, chcecie to płaćcie, co mnie to obchodzi Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 16 czerwca 2018 Opublikowano 16 czerwca 2018 4 godziny temu, Bzduras napisał: To wolę wydać te 200zł miesięcznie na gierkę którą bede mieć na półce/przypisaną do konta. Taki typ, co zrobić. No a seriale i muzykę, to będziesz na TVP puszczać Bo JEDNĄ grę kupisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi