Bzduras 12 427 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Tylko ta gra będzie MOJA, do użytku kiedy chcę, a nie WYPOŻYCZONA NA KARNET. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 4 godziny temu, ogqozo napisał: Najlepsze opinie ma chyba ta: https://www.amazon.de/Nintendo-Displayschutzfolie-amFilm-Schalter-Display/dp/B06X3WTK4X W sumie dobrze że mi przypomniałeś, pora kupić, jak kiedyś będą jakieś gry na Switcha to się przyda. Niestety, nie wiem czy można ją zamówić w Europie, a z USA wysyłka wychodzi drożej niż sam produkt. Mam 2 paczki tyle że matowych ale nie nakleiłem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
P-chan 195 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 17 godzin temu, Bzduras napisał: To wolę wydać te 200zł miesięcznie na gierkę którą bede mieć na półce U mnie podobnie wolę wydać więcej i mieć na półce, i w każdej chwili wrócić do danego tytułu, a nie tylko wtedy gdy opłacę abonament. Co nie zmienia faktu, że na próbę sobie opłacę online na Switch'u, i zobaczę choćby z czystej ciekawości jak to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 28 czerwca wyniki Nintendo za kolejny kwartał, pewnie otrzynamy listę gier dodawanych do online Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Miał ktoś może okazję trzymać w ręku switcha w trybie przenośnym z założonym gripem? Coraz bardziej się nad takim rozwiązaniem zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Gram tylko w handheld mode... nie widze potrzeby tego gripa. Idealnie mi lezy w dloniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Przecież to jeszcze dodatkowo zwiększa gabaryty tego sprzętu i powoduje trudność w transporcie (ten grip trzeba przecież transportować chyba w osobnym pokrowcu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 W dniu 16.06.2018 o 17:47, ogqozo napisał: Najlepsze opinie ma chyba ta: https://www.amazon.de/Nintendo-Displayschutzfolie-amFilm-Schalter-Display/dp/B06X3WTK4X W sumie dobrze że mi przypomniałeś, pora kupić, jak kiedyś będą jakieś gry na Switcha to się przyda. Niestety, nie wiem czy można ją zamówić w Europie, a z USA wysyłka wychodzi drożej niż sam produkt. Muszę coś takiego kupić bo w takiego Hollow Knighta grać się n8e da. Muszę obracać konsolą żeby mi odblaski małych przeciwników nie zasłaniały... Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Odblaski to zmora. Mam znajomy serwis z telefonami i jak tam będę coś zawozil to wezmę switcha żeby mi naklieli. Nigdy nie umiałem tego bez bąbli zrobić. Dam znać jak się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Jak mi dojdzie, to może będę miał do sprzedania jakieś sztuki. No ale z USA to za dwa tygodnie dojdzie, zobaczymy czy zaiste działa i robi ze Switcha konsolę niemal na poziomie 3DS-a. Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Hmm, a może nasza krajowa firma 3MK? https://folie-ochronne.3mk.pl/pl/p/Nintendo-Switch-Folia-ochronna-3mk-SHIELD-HD-MATTE/39267 z tego co widzę to mają folie matowe - miałem takie na telefonie i według mnie to najlepsze matowe folie na rynku. Praktycznie zerowa ziarnistość ekranu (co jest bardzo częste w matowcach). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Przecież to jeszcze dodatkowo zwiększa gabaryty tego sprzętu i powoduje trudność w transporcie (ten grip trzeba przecież transportować chyba w osobnym pokrowcu). Wystarczy kupić taki zestaw i wszystko mieści się w jednym pokrowcu http://allegro.pl/bigben-switch-grip-goplay-do-konsoli-etui-nns90-i7347324546.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=polecane++++++++++++++++Co do folii matowych to dla mnie największą wadą jest wspomniana właśnie ziarnistość a do tego kolory ulegają przynajmniej małej degradacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 31 minut temu, grykom napisał: Hmm, a może nasza krajowa firma 3MK? https://folie-ochronne.3mk.pl/pl/p/Nintendo-Switch-Folia-ochronna-3mk-SHIELD-HD-MATTE/39267 z tego co widzę to mają folie matowe - miałem takie na telefonie i według mnie to najlepsze matowe folie na rynku. Praktycznie zerowa ziarnistość ekranu (co jest bardzo częste w matowcach). No ja szukałem i właśnie na nich trafiłem. Zamówiłem, na wtorek powinno być, dam znać jak wypada. Przed te odblaski ekran Switcha to padaka. Przenośna konsola na której nawet w domu ciężko grać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Nie wiem co Wy macie z tymi odblaskami, kupiłem zwykłego pedaua za 9 zł (szkło) i grałem spokojnie nawet w tą parówę co była tydz temu na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 No mi się odbija nawet od jarzeniowek. Ja mam I Vitę I 3dsa I switch ma najgorsze odblaski ze wszystkich moich przenośniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Wczoraj siedziałem w domu, wszystkie okna do połowy przysłonięte i musiałem kręcić konsolą jak przygłup bo odblaski takie padały, że mi przeciwników w grze zasłaniały. Dopiero wieczorem jak chmury deszczowe zasłoniły całkowicie niebo, to dało się normalnie grać w półmroku. Nie będę siedział po ciemku w dzień żeby sobie pograć :p Pierwsze co widzę na ekranie to swoją gębę. Z 2DS nawet mi do głowy nie przyszło żeby jakąś folię kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 18 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2018 Nintendo Switch Displayschutzfolie Glas, amFilm Nintendo Switch Gehärtetem Glas Schutzfolie für Nintendo Switch (2 Stück) https://www.amazon.de/dp/B01N3ASPNV/ref=cm_sw_r_cp_apap_HJxReVqmbUXAC Mam taką folie i jest ok. Można grać w domu. W słońcu to wiadomo, że trzeba przykręcić jasność a w turbo słoneczne dni nawet to nic nie daje... No ale wtedy to na żadnym urządzeniu poza Lumią 1320/640 (które mają świetny wyświetlacz Clearblack, który ma fenomenalną widoczność w słońcu) nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
SZERYF 0 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Heh to ja odwrotnie.Kupilem switcha juz z folia i stwierdzilem ze oglonie spoko ekran ale ziarnisty strasznie i strasznie slabo to wyglada.Teraz przeczytalem ze to wina folii a nie ekranu.Odkleilem ja i jestem zachwycony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Założyłem folię od 3mk. Nie likwiduje całkowicie odblasków, ale jednak tłumi ich natężenie. Kolory są oczywiście trochę mniej nasycone, czerń nie jest już tak kruczo czarna, ale to kwestia przyzwyczajenia. Jak kogoś denerwują odblaski, to warto sprawdzić. W zestawie są dwie folie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Damk 98 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 W dniu 14.06.2018 o 18:50, Basior napisał: Ten Starlink, który pokazują na Treehouese wygląda całkiem nieźle. Ciekawe jak z wymagalnością tych zabawek, ceną. Jakby było w miarę rozsądnie można by wziąć. Pojawiają się już pre-ordery w sklepikach. Wygląda na to, że zabawki są wymagane, bo starter pack ma ich kilka. Cena 260 złociszy. W miarę rozsądnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) No jak sobie przeliczalem cenę to raczej się ponad 300 zł obawiałem. Więc raczej wezmę. Dla samego Airwinga chyba warto. Tyle ze ciekawe czy to oznacza że będzie dostępny w takiej sytuacji tylko jeden statek i dwóch pilotów jak w starter packi? Edytowane 20 czerwca 2018 przez Basior Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 10 godzin temu, Damk napisał: Pojawiają się już pre-ordery w sklepikach. Wygląda na to, że zabawki są wymagane, bo starter pack ma ich kilka. Cena 260 złociszy. W miarę rozsądnie?? Biorąc pod uwagę, że normalna gra kosztuje 180-200zł to za całą resztę płacisz te 60/80zł (coś jak za interaktywną figurkę). Kwestia gustu i tego czy tytuł bardzo Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 (edytowane) Ok, z okazji premiery Hollow Knight i Inside przyszły mi folie matowe amFilm, mam ich trochę. Przyjemny efekt, który prawie zachęcił do odkurzenia tej konsoli względem tych z fajnym ekranem jak 3DS. Ciemne gry wreszcie są ciemne, od razu chce się grać w Hollow Knighta, a nie męczenie wzroku żeby wypatrzeć kontury wśród odbijającego otoczenia. Nie zauważyłem specjalnie negatywnych efektów co do kolorów, ostrości itp., dla mnie to wygląda przyjemnie (pewnie kwestia subiektywna, ja ogólnie nie miałem nigdy parcia na najbardziej jasne kolory). Najwięcej złego to tyle dla mnie, że chociaż te folie mają cały zaawansowany system zakładania (ot, dodali w zestawie gumki i naklejki), to nadal w ciągu tej sekundy jakiś pyłek wpadł i mam bąbel - oczywiście niewidoczny podczas grania, ale jak bierzesz konsolę do ręki to pedanctwo telepie. Ech, trzeba było zakładać w łazience po parnym prysznicu jak polecali w instrukcji! Trudno wyraźnie pokazać różnicę na zdjęciu, ale zrobiłem tuż przed założeniem. Jak widać, miałem okazję odpalić "LA Noire: Podziwiaj Wzór Twojej Zasłony Edition". To samo miejsce po założeniu folii... po prostu widzę to, co developer narysował i nic więcej: Edytowane 1 lipca 2018 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 (edytowane) To co Ty masz za ekran w tym swoim Switchu, że jest ciemniejszy po założeniu folii? Chyba jakaś felerna sztuka. Edytowane 1 lipca 2018 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 No ciulowej baletnicy przeszkadza i rąbek u spódnicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi