L3nka_Sky 27 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Pytanie do posiadaczy kontrolerów innych niż podstawowy zestaw. Jakiej marki macie, jak się sprawdza itp. Czy jakość/żywotność jest tylko w Pro Contro. (bo cena fest :/)? Zamierzam kupić coś bardziej wygodnego, wszystkie zamienniki wyglądają podobnie, a co gorsza są przewodowe. Co byście polecili, co używacie? Mam nadzieję że to odpowiednie miejsce na tego typu pytania. Pozdrawiam Cytuj
grykom 283 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 (edytowane) MayFlash Magic NS / 8bitdo adapter (ja mam to pierwsze) + Dualshock 4 Działa bardzo dobrze. Edytowane 1 lipca 2018 przez grykom Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Magic NS + Dual shock 3. Też 0 problemów. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 A ja posiadam pro controller oraz zamiennik firmy hori. Ogólnie ten zamiennik jest spoko, największe wady to brak wibracji, żyroskopu oraz to że jest przewodowy. Grałem na nim dopóki nie kupiłem pro controller i był całkiem fajny. Obecnie gra na nim moja narzeczona podczas grania kanapowego w MK8 i Mario Tennis. Cytuj
L3nka_Sky 27 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Jestem chyba za leniwy żeby coś kombinować z jakimiś przystawkami. Ten Pro Controller to chyba jedyna słuszna opcja, dobre ma recenzje w zagranicznych portalach. Zamiennik Hori właśnie odpycha mnie tym że okrojony z żyroskopu i ten przewód Gdyby chociaż był wireless to jeszcze można by się przekonać do niego. @Kolos28 jak z czasem grania na pełnym naładowaniu? Trzyma Ci w miarę przy długiej sesji? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Pro controller? Ponad 30h na jednym ladowaniu Cytuj
L3nka_Sky 27 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Coś pięknego Jutro chyba zamówię i będzie po sprawie. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 1 lipca 2018 Opublikowano 1 lipca 2018 Pro Controller to najlepsze rozwiązanie. Super pad Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Płaci ktoś paypalem w eshopie? U mnie za każdym razecbład 10417 i nie idzie sfinalizować zakupu. A tą samą kartą którą mam przypisaną do pp idzie bez problemu. Cytuj
kakus 13 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Szukam gierki typu 1942 albo Silk Worm czy polecicie coś ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 SIneMora sprawdz na yt. jakas promocja na to ostatnio była nawet. Poza tym klasyki z Neo Geo powinny spełniać Twoje wymagania. Przeszukaj eShop to cos na pewno znajdziesz. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 sky force reloaded? i tak jak pawelgr5 powiedział, SineMora EX Cytuj
ofsajd 1 116 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 12 godzin temu, Grabek napisał: Płaci ktoś paypalem w eshopie? U mnie za każdym razecbład 10417 i nie idzie sfinalizować zakupu. A tą samą kartą którą mam przypisaną do pp idzie bez problemu. tak, nie miałem nigdy problemu z płatnością 1 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 (edytowane) No nic, to uderzam do supportu pp. Edytowane 3 lipca 2018 przez Grabek Cytuj
kakus 13 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 Help Syn dorwał się do switch i ustawił jakiś pin jak go zresetować bez aplikacji w telefonie ?PINu oczywiście nie pamięta bo wciskał na Jana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 3 lipca 2018 Opublikowano 3 lipca 2018 @kakus tutaj masz instrukcję: https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22299/~/forgot-parental-controls-pin swoją drogą, to kosztuje 50 centów XD za głupotę się płaci hehe Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 Te rozmazane napisy w grach albo niewyraźne to wina matrycy TN czy to developerowi się nie chciało przy tym dłubać? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 3 godziny temu, Faka napisał: Te rozmazane napisy w grach albo niewyraźne to wina matrycy TN czy to developerowi się nie chciało przy tym dłubać? Jeżeli pijesz do matrycy Switcha to konsolka ma IPS nie TN. Poza tym gram na monitorze z matrycą TN i jakoś nigdy nie ustrzegłem sytuacji aby przez matryce gra XYZ miała nieczytelne napisy. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 W jakich grach masz niewyraźne napisy? Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 (edytowane) Znaczy się nic nie piję, chodzi mi o to, że w niektórych grach napisy są tak jakby rozmazane, ale da radę je rozczytać i mówię o handheld mode stąd mnie to zastanawia, co jest tego przyczyną, że tak napisy wyglądają i nie są wyraźne. Chociażby w Hollow Knight Dr.Czekolada - ale tak jak mówię, mi to nie przeszkadza, bo idzie to rozczytać normalnie ale zastanawia mnie kwestia tego, czemu to jest tak delikatnie rozmazane, tak jakbyś byś był trochę ślepy na -1 czy tam -2 stopni. A w takim docked mode to już masz normalne napisy, ostre i czytelne. Edytowane 4 lipca 2018 przez Faka Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 4 lipca 2018 Opublikowano 4 lipca 2018 Niektóre gry maja niższa rozdzielczość, ale interfejs renderuja w wyższej by uniknąć właśnie rozmazania. A jeżeli gra ma niższa rozdzielczość niż natywna i interfejs też to wtedy czcionki będą rozmnazane. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Logowaliscie się kiedyś do swojego konta przez przeglądarkę?Jest tam zakładka "other settings" a w niej "usage information". Domyślnie jest zezwolone aby były udostępniane informacje w celu ulepszenia produktów oraz aby dostarczać newsy i aktualności.Macie to włączone czy wyłączone?Ja wyłączyłem bo po co to mam im udostępniać Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Ku.rwa, nie wydziwiaj i bierz Mario Kart 8. Dodatkowo zniszczę Ci dzieciństwo, główny zły w Marianie to Bowser. Godzinę temu, Kolos28 napisał: Macie to włączone czy wyłączone? Dzięks za info, wyłączyłem. Nawet nie wiedziałem, ze kitajce mnie szpiegują. Cytuj
Gromit 244 Opublikowano 10 lipca 2018 Opublikowano 10 lipca 2018 Mario Tennis Aces, najlepsze multi na Switchu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi