Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

W MTA nie grałem, ale MK8D to jest kosior przeokrutny, zwłaszcza w multi.

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano
2 minuty temu, Frost napisał:

Tennis Aces ma lepszy gameplay od jedynego tenisa z ktory mialem kontakt od czasow Dreamcasta i jedna z moich ulubionych gier sportowych czyli Virtua Tennis? Wiem ze to rozne gry ale jak bylem wciagniety w VT to czy Mario Tennis spelni moje oczekiwania i czy sa jakiekolwiek wspolne cechy w gameplayu a dokladnie odbijanie pilek w strone przeciwnika?

Umiesz czytac ze zrozumieniem? Napisalem ze to najbardziej powszchny przeciwnik a nie glowny bad guy

Pomimo tego ze to 2 rozne gry i obydwie mnie interesuja, ktora jest lepsza i daje wiecej przyjemnosci z gry - MK8 czy MTA?

Wiele je łączy - jest kort, jest siatka, są postaci z rakietami, jest piłka. Podejrzewam, że możesz poczuć się jak w domu.

MK8D jest fantastyczny, przy czym jest nieco chaotyczny i losowy. W MTA liczą się tylko i wyłącznie umiejętności gracza. Ja bym brał obie, nie wyobrażam sobie mieć Switcha i nie zagrać w te pozycje.

Opublikowano

Mam obydwie i tak ją w MTA trzeba na prawdę się uczuć grać co daje nam ogromną satysfakcję z wygranych tak MK8 jest bardziej na zasadzie szczęścia w losowych sytuacjach ale jest bardzo miodnie i daje kupę śmiechu i frajdy podczas kanapowego grania na dwa pady.
Moim zdanie w tym aspekcie zdecydowanie lepiej sprawdza się MK8.

Ogólnie ciężki wybór i chyba warto mieć obie gry [emoji4]

Opublikowano

ze niby w mk8d coopa troopa to najbardziej powszechny przeciwnik??? xddddd

Opublikowano
8 minut temu, Frost napisał:

MK8 Daje taka sama albo wieksza frajde z gry jak pierwsze Mario Kart swojego czasu na SNESa?

daje, tak na oko, milion razy wieksza frajde niż pierwsze Mario Kart. 

Opublikowano

Frosti ale czemu kupa trupa cie tak denerwuje?

Opublikowano

przeciez mario (w domysle pewnie chodzi ci o odyssey) nie ma nawet multiplayera czy split screena

mk8d betonowe 60fps w trybie jednego gracza, dwoch graczy, betonowe 30fps w trybie 4 graczy, niezaleznie czy przenosnie czy dock, zawsze natywna rozdzielczosc

Opublikowano

Mario tennis ma split screena w pionie.

Jak dla mnie granie w trybie przenośnym w kilka osób jest cienkie. Za mały ekran. Póki co tylko Puyo Puyo Tetris i Snipperclips w ten sposób mi podeszły.

Opublikowano

Non stop, bier

najlepiej od razu z Tenisem

Opublikowano
16 minut temu, Frost napisał:

Jeszcze 2 pytania, jak dziala w Mario Kart split screen w trybie przenosnym - mozna grac z powodzeniem czy nie dziala zbyt dobrze?

we dwojke mozna, jak najbardziej, jeszcze jak, bylo czesto grane na wyjazdach z dziewczyna, ale przy 3/4 osobach to juz troche ekrany za male ;) da sie, ale trzeba sie sciasnic 

Opublikowano

Majster, kupiłeś grę. Teraz w międzyczasie jak się ściąga weź obejrzyj sobie jakąś recenzję, będziesz wiedział wszystko i jeszcze więcej.

Opublikowano

1. Jest Battle Mode i to z kilkoma trybami

2. Pograłbym w MK chętnie, ale dzisiaj Francja - Belgia. Z resztą radziłbym Ci najpierw potrzebować, bo od czasów Snesa dużo się zmieniło 

Opublikowano
3 minuty temu, sprite napisał:

Nasz discord to oaza spokoju

xDDDDDDD

Opublikowano

ostatnio niebardzo, po prostu się ugadujemy i tyla. chodź do nas, nie bój się, nie gryziemy. 

Opublikowano

Gramy tylko nie z rayosem

Opublikowano
19 minut temu, sprite napisał:

Nasz discord to oaza spokoju, do której wejście ma każdy niezależnie od orientacji seksualnej :lapka: 

A zwłaszcza na tęczowej stronie nintendo frosti powinnen czuć się jak w domu. 

Opublikowano
17 minut temu, Frost napisał:

Wole nie ryzykowac zeby sie nie odpalic chociaz po tym co napisales. Macie jakies regularne ustawki na wspolne granie online na przyklad codziennie/raz na kilka dni o okreslonych godzinach?

Maja temat od ustawek online. Raz na 2 tygodnie ktos tam cos napisze i zagraja godzinke, po czym jeden ma lekcje tańca, drugi oglada seriale przez 25 godzin dziennie a trzeci zanim wybije godzina ustawki leży juz nayebany gdzieś na działce.