funditto 661 Opublikowano 29 lipca 2018 Opublikowano 29 lipca 2018 2 godziny temu, Dave Czezky napisał: mario maker + local multi + kampania taka jak na 3DS Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 29 lipca 2018 Opublikowano 29 lipca 2018 8 godzin temu, Orzeszek napisał: XD chyba zapomnieliście jaki to był kasztan. żeby pograć w level kumpla trzeba było wpisywać 16cyfrowe numery pojedynczo XD 90% losowych plansz online to był trolling, 5% plansz było "nic nie rób to gierka sama przeprowadzi mariana przez plansze i zagra muzyczke z drużyny a" żeby zagrać w fajne lvl trzeba przepłynąć przez ocean szamba. Tak jak pan ragus powiedział, wystarczyło umieć szukać poziomy, a lvl można było bezproblemowo szukać w specjalnej stronce www, oznaczyć te które nas interesują i potem na konsoli bez żadnego wpisywania kodów je ogrywać ale zamiast portu Mario maker poprosiłbym o nową część. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 (edytowane) Są wyniki kwartalne Mario Tennis Aces - 1,38 mln przez kilka dni od premiery Tropical Freeze - 1,40 mln (wersja na WiiU przez pierwszy rok nie dobiła do miliona) Arms przekroczyło 2 mln (2,01) Evergreeny przekraczają kolejne prognozy Splatoon 2 - 6,76 mln Zelda - 9,32 mln Mario Kart - 10,35 mln Odyssey - 11,17 mln 19,67 mln Switchy Hm..jak poczytałem dokładniej to w drugim kwartale 2018 roku tylko trzy gry od Nintendo sprzedały się co najmniej w milionie egzemplarzy: Donkey Kong, Mario Tennis i Mario Kart. Liczba sprzedanych konsol chyba też nie powala jeśli dalej chcą osiągnąć roczne prognozy. Ciekawe kiedy Direct Edytowane 31 lipca 2018 przez funditto Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 niesamowite wyniki, poksy i smash z koncem roku zrobia im zakladane prognozy, dont worry, choc tez uwazam, ze na ich miejscu podkrecalbym juz powoli hype ujawnianiem lineupu na 2019 Cytuj
funditto 661 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 (edytowane) Ciekawe jest też to, że łącznie poszło na Switcha 17,96 mln gier w tym kwartale, a Xenoblade 2 sobie też powoli rośnie i już jest 1,42 mln (110 tysięcy przez te trzy miesiące) Edit: Mario Kart w tym kwartale sprzedał się o 400 tysięcy więcej od Odyssey, jak zachowa taką dynamikę sprzedaży to port może być najlepiej sprzedającą się grą na Switcha (chyba, że Smash przebije te wyniki) Nintendo Labo też aż tak nie wtopiło, bo oba zestawy łącznie poszły w liczbie 1,39 mln Edytowane 31 lipca 2018 przez funditto Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 labo jeszcze wg mnie sporo urosnie, to nie jest jak z gierkami, ze sprzedaja sie najlepiej przy premierze, wydaje mi sie, ze w okresie swiatecznym w kkw popyt na to sie zwiekszy, to taki prezent dla dzieciaka Cytuj
funditto 661 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Myślę, że z trzecim zestawem do końca roku co najmniej 2,5 mln zestawów Labo pójdzie Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Titan Quest, warto? To taki diablopodobny tytuł? Cytuj
Strife 228 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 15 minut temu, Emtebe napisał: Titan Quest, warto? To taki diablopodobny tytuł? Ponoć wersja na pstryka ssie pałkę. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 (edytowane) Wersja konsolowa ogólnie ssie pałke. Wersja mobile(tel) ponoć jest całkiem ok. Lepiej czekać na Victor Vran. Edit: Tutaj koleś gra i generalnie wygląda ok chociaż 30 klatek jak na grę z 2006 rozczarowuje. Najbardziej mnie jednak martwi czy gra jest połatana. Na reddicie była burza, że patche dodawały więcej bugów niż naprawiały, crashe, zepsuty coop itd. Edytowane 31 lipca 2018 przez Dr.Czekolada Cytuj
SZERYF 0 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 gram juz jakies 30h gra jest niezla takie 7 na 10. Bugow ma troche ,to takie biedniejsze diablo .troche funu mimo wszystko jest. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Ale warta wydania tych 160 zł, czy lepiej czekać na obniżkę? Trochę beka, że taka stara gierka, a ciągną jak za zboże ten hajs. Cytuj
Damk 98 Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 14 godzin temu, funditto napisał: Evergreeny przekraczają kolejne prognozy Splatoon 2 - 6,76 mln Zelda - 9,32 mln Mario Kart - 10,35 mln Odyssey - 11,17 mln 19,67 mln Switchy Miło, że 3-letnią markę, jaką jest Splatoon, nazywasz już evergreenem 13 godzin temu, funditto napisał: Mario Kart w tym kwartale sprzedał się o 400 tysięcy więcej od Odyssey, jak zachowa taką dynamikę sprzedaży to port może być najlepiej sprzedającą się grą na Switcha (chyba, że Smash przebije te wyniki) Może trudno w to uwierzyć, ale zazwyczaj ścigałka Nintendo już od kilku generacji sprzedaje się lepiej niż platformówkowe Maria, Smashe, czy Zeldy. To najlepiej sprzedająca się gra na 3DSie (Siódemka sprzedaje się lepiej niż jakakolwiek odsłona Pokemonów), i na WiiU (8.42 mln kopii na 13.56 mln konsol - 6 na 10 graczy nabyło tę grę). Mario Kart Wii kupiło ponad 37mln klientów (drugie miejsce bestsellerów, ale trudno rywalizować z Wii Sports dodawanego w zestawie z konsolą ) . Ale nadal taki wynik sprzedażowy portu 4-letniej gry robi wrażenie, i najprawdopodobniej będzie się dalej podkręcać... bo prócz tego, że jest to świetna arkadowa ścigałka, MK8 na Switchu nie ma praktycznie żadnej konkurencji (Fast Racing Neo? - na WiiU był chociażby Need for Speed: Most Wanted, czy Sonic & All-Stars Racing Transformed). Co do Smasha, to też jestem ciekawy czy uda im się go sprzedać na poziomie WiiU (4 na 10 graczy kupiło tytuł - 5.34mln, Melee na Gacku: 3 na 10 - 7mln, a na 3DS i Wii co dziesiąty - 9.3mln i 13.27mln). Pokemony na pewno przyciągną nowych nabywców do zabawki Nintendo. Czy Smash też będzie takim dobrym system-sellerem?? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Watpie aby Smash byl takim system sellerem, w USA i JPN niby maja duza scene Smasha, ale ta gra (dla mnie) to i tak nisza w porownaniu z reszta fighterow. Fajna siekanka jak dla mnie, ale nigdy nie czailem jej fenomenu jako esportowego fightera - dla mnie to caly czas drunken party game Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 1 minutę temu, Raptor napisał: dla mnie to caly czas drunken party game zagraj 1v1 na omega stage bez itemów to zczaisz fenomen Cytuj
funditto 661 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 6 minut temu, Raptor napisał: ale ta gra (dla mnie) to i tak nisza w porownaniu z reszta fighterow. Nisza, która sprzedaje się kilka razy bardziej niż wszystkie inne fightery Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 O kurde normalnie jak od razu z trawy niczym dzikie pokemony wyskoczyli! Ostatni Smash w jakigo gralem byl na GCN Uwielbialem N64 i GCNowe wersje. Fajna gra, ale damn... kto by sie spodziwal, ze kosi reszte Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 ze ktos nie lubi smasha to kumam ale nie mozna tego rownowazyc z okresleniem, ze to nie bedzie system seller albo ze to bijatyka niszowa - kazda czesc robila chore wyniki sprzedazowe btw widzieliscie ceny preorderow na niego? sytuacja jak z zelda, bedzie druga gra na switcha ktorej nie da sie wyrwac za te 199zl na premiere - co sklep to ceny od 230 wzwyz Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 za tak ogromna gre pod wzgledem contentu to wcale sie nie dziwie Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Ja nigdzie nie mowilem, ze nie lubie Smasha - wrecz przeciwnie. Jedyne co, to nie sadzilem, ze jest az tak popularny. Cytuj
Gość Opublikowano 1 sierpnia 2018 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Direct jutro, czujecie to napięcie. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Kolega łyknął czyjegoś baita jak młody pelikan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi