Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Labtec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej no. Ludzie widząc datę 03.08 uznali, że chodzi o trzeciego sierpnia, ale już nie zauważyli, że pod spodem jest filmik z ósmego marca. 

Opublikowano
2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

Zamówiłem w merlinie i mi piszą dzisiaj, że gry jeszcze nie mają, bo wydawca przesunął na 31.07 (wtf xd).

Merlin coś ostatnio w wuja leci, bo sam dostałem książkę dwa tygodnie po premierze:reggie:

Opublikowano

Można było się spodziewać, że będzie dedykowany Direct dla Smasha, więc przynajmniej będzie z głowy i następne już będą normalne 

Co chcę zobaczyć na tym ND:

-  powrót Subspace Emissary 

- 2-3 nowe postacie (w tym Banjo & Kazooie )

- potwierdzenie, że dema klasyków Nintendo będą wbudowane w grę

- beta we wrześniu na start online 

Opublikowano
1 godzinę temu, funditto napisał:

Można było się spodziewać, że będzie dedykowany Direct dla Smasha, więc przynajmniej będzie z głowy i następne już będą normalne

Jeśli się nie mylę to Nintendo Directów dedykowanych dla Super Smash Bros. for WiiU było z cztery, także nie zdziwię się, że tuż przed premierą gry również nam coś sprezentują ;)

I też liczę na tryb single-player. W przypadku wersji "ostatecznej" gry powinien się pojawić bardziej rozbudowany niż zazwyczaj.

Opublikowano

Nie takiego direct'a się spodziewałem i oczekiwałem, przynajmniej na tą chwilę. Z direct'em poświęconym w całości Smash'owi to mogli sobie poczekać do września lub października. A teraz zasypać nas jakimiś nowymi zapowiedziami, szczególnie że na E3 było dużo Smash'a (nawet za dużo). Ja chcę nowych zapowiedzi, którymi będę się jarał nawet przez kolejne półtora roku:whyyy:.

Opublikowano

Ostatnio strasznie Nintendo leci na łeb na szyje... E3 które miało być kolejnym krokiem milowym okazało się (przynajmniej dla mnie) porażką. Liczyłem na directy ale tutaj też bida z nędzą i tym o to sposobem zastanawiam się nad sprzedażą switcha, jedyne co mnie powstrzymuje to fakt, że jak już sprzedam to pewno nie kupię i ominie mnie tych parę fajnych gier które kiedyś tam w końcu wyjdą.

Opublikowano
3 minuty temu, Kriss_Hietala napisał:

W środę chyba nowy direct smash. 

hqdefault.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Kriss_Hietala napisał:

W środę chyba nowy direct smash. 

jakieś źródło na takie rewelacje?