Damk 98 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 1 minutę temu, bulaxyz82 napisał: YT już do pobrania na Switcha. Kolejny port z WiiU... 2 Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 3 minuty temu, Damk napisał: Kolejny port z WiiU... gdzie tam... raczej YT REMASTERED GOLD EDITION Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Co by nie mówić to super YT działa na switchu i jest nawet 1080p. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 działa super, jest ok. W chacie sprawdzę, ale jak płynnie będzie działanie przy przejsciu do docka to będzie bardzo zayebiscie. Końszycz partyjkę, i siiup, jakiś koncercik do docka, i na ekran. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Dziala super. Wygląda jak ta z PS4. Filmiki w HD na tym ekranie wyglądają za(pipi)iście. Netflix zniszczy system jak już wjedzie Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Czy dzisiaj jest Prima aprillis? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 1 godzinę temu, milan napisał: działa super, jest ok. W chacie sprawdzę, ale jak płynnie będzie działanie przy przejsciu do docka to będzie bardzo zayebiscie. Końszycz partyjkę, i siiup, jakiś koncercik do docka, i na ekran. Nie masz apki YT w tv? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Nie w tym do którego przeważnie podłaczam switcha. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 25 minut temu, pawelgr5 napisał: Dziala super. Wygląda jak ta z PS4. Filmiki w HD na tym ekranie wyglądają za(pipi)iście. Netflix zniszczy system jak już wjedzie Tak się zastanawiam po co Netflix na switchu? W delegacji/wczasach przeważnie ma się laptopa, który ma większy ekran i lepsze głośniki. W komunikacji to ciężko o dobry net, w domu to praktycznie już nawet lodówki mają appki do tego. No ja jakoś nie widzę sensownego zastosowania. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Ważne że jest, w najgorszym razie nigdy się nie odpali, a jak będzie trzeba puścic coś dzieciakom w podróży to przynajmniej telefonu nie będzie trzeba dawac, np. Moje nie mają jeszcze tabletów i komórek. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 15 minut temu, balon napisał: Tak się zastanawiam po co Netflix na switchu? W delegacji/wczasach przeważnie ma się laptopa, który ma większy ekran i lepsze głośniki. W komunikacji to ciężko o dobry net, w domu to praktycznie już nawet lodówki mają appki do tego. No ja jakoś nie widzę sensownego zastosowania. Śmigam pociągiem do pracy i nie biorę ze sobą lapka a na telefonie mam mniejszy ekran. Czasem pogram a czasem cos pooglądam. Ja tam na Netflixa czekam. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Bardzo czesto wyjezdzam i switcha biore z soba prawie zawsze, a lapka rzadko tak wiec wybor Netflix na komorce czy switchu bylby dla mnie oczywisty Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 Godzinę temu, milan napisał: Ważne że jest, w najgorszym razie nigdy się nie odpali, a jak będzie trzeba puścic coś dzieciakom w podróży to przynajmniej telefonu nie będzie trzeba dawac, np. Moje nie mają jeszcze tabletów i komórek. No w podróży autem na rage dzieci spoko, to argument. Okey to mogę zassać Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 no widzisz Nie w każdym hotelu w Szklarskiej będziesz miał apke na tv! też się przyda switch ! Ja biere Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 (edytowane) W hotelach których przebywam są appki a tak serio to lapka zawsze wrzucam do auta z kablem hdmi na takie wyjazdy więc tu na bank mi Switch Netlix nie potrzebny. Edytowane 8 listopada 2018 przez balon Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 No ja mam zakaz laptopowania na wakacjach prosze pana. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 listopada 2018 Opublikowano 8 listopada 2018 A widzisz ja nie nadużywam na co dzień to nie mam embargo na wakacje, choć tak naprawdę używamy go tylko do Netflixa lub NC+ jak jest jakiś ważny mecz/sport. Na wczasach nie pracuję ale też co śmieszne nie gram. Zawsze zabierałem DSy, PSP, Vity teraz biorę Switcha i kurła nigdy nie gram. No nie chce mi się. Wolę książkę na leżaczku poczytać lub pograć w planszowkę jak jest trochę wolnego czasu. Co najlepsze zawsze przed wyjazdem planuję ile ja to nie pogram hehe. Na Switchu na wyjazdach to tylko z dwa razy na kanapowym multi odpaliłem Puyo Tetris i to wsio. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Spoko chodzi ten YT, szkoda tylko, że nie da się go uruchomić bez wyłączenia gry Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 multitasking u nintendo pewnie gdzies w 2030 Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Netflix ma sens jak gdzieś jedziesz i zabierasz alternatywnego, małego docka. Wtedy tak. Ale w sumie OFFLINE nie będzie pewnie a czasem net na wyjazdach to dramat. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Nie ma picture in picture. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 3 minuty temu, NemoKOF napisał: Netflix ma sens jak gdzieś jedziesz i zabierasz alternatywnego, małego docka. Wtedy tak. Ale w sumie OFFLINE nie będzie pewnie a czasem net na wyjazdach to dramat. Czemu ma nie być offline? Na telefonach i lapkach normalnie pozwalają sciągać na pamięć większość kontentu. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 listopada 2018 Opublikowano 9 listopada 2018 Tak zakładam - malutko pamięci jest. Nie napisałem, że na 100% :-) Jakby dali z offline to + dock i mamy playerek na urlopie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi